Stiri cariera

Caut Angajator
Workshopul - o modalitate de dezvoltare in cariera pentru tinerii talentati de Top

Poate cele mai asteptate sesiuni de pe tot parcursul evenimentului Top Talents Romania 2016 au fost workshopurile, deoarece participantii au interactionat cu reprezentantii companiilor, iar acestia din urma au avut ocazia de a-si cunoaste poate viitorii angajati.

Workshopuri interactive gasesti la Top Talents

Participantii Top Talents Romania 2016 au luat parte la activitati practice care i-au indemnat sa lucreze in echipa si le-au testat abilitatile de comunicare. In a doua zi a evenimentului au avut loc patru workshopuri pe teme precum: Public Speaking, Storytelling, identificarea soft skill-urilor, The power of self directed learning.

Business-ul este despre actiune, nu despre idei

Evenimentul Top Talents Romania din toamna anului 2016 a fost deschis cu sesiunea Entrepreneurship vs. Intrapreneurship moderata de Sergiu Negut, CEO & board adviser specializat in crestere antreprenoriala si Associate Dean of Entrepreneurial Growth la Maastricht School of Management Romania.

A fi sau a nu fi un lider bun? Discovering, Dreaming, Designing and Destiny

De la Top Talents Romania 2016, un eveniment care a reunit tineri cu potential, nu putea sa lipseasca o sesiune de discursuri motivationale, izvorate din experienta unor oameni de succes. Reprezentantii companiilor Vodafone Romania, Coca–Cola HBC Romania, Philips, Arctic, EY, Unilever ne-au spus cum poti deveni un lider de succes.

Participantii de la Top Talents au invatat prin joc si joaca alaturi de Universum Events

In cadrul Top Talents Romania 2016, specialistii Universum Events i-au provocat pe participanti sa participe la doua activitati interactive: Beat the Box si Peak Performance, care le-au testat abilitatile de comunicare si de adaptabilitate intr-o echipa sub presiunea timpului. Astfel ca cei mai rapizi si perspicace dintre participanti au fost invingatori.

Google, un model de business de succes prezentat la Top Talents Romania

Va imaginati cum este sa fii CEO la Google Romania? Participantii de la Top Talents Romania 2016 au avut ocazia de a se afla timp de o ora si jumatate in aceeasi sala cu Elisabeta Moraru, Country Manager la Google. Aceasta a primit intrebari despre parcursul ei profesional si despre modul in care a obtinut tot ceea ce si-a propus.

Despre carti si oameni cu Bookster

Cristi Naftanaila, CEO la Bookster, a vorbit in cadrul Top Talents Romania 2016 despre felul in care depinde doar de noi sa ne imbunatatim viata, respectand anumite principii. El ne-a invitat sa reflectam asupra catorva aspecte. Citeste mai mult aici.  

DB Global Technology lanseaza hubul tehnologic DB Connect

DB Global Technology creeaza un nou hub tehnologic, un spatiu de lucru digitalizat si un centru modern pentru organizarea de evenimente