Stiri cariera

Caut Angajator
Land a job that plays a meaningful part in millions of lives

If you’re young, talented and searching for a career in which you play a meaningful part in millions of lives, then join ING International Talent Programme for a tailor-made 4-years-graduate programme. We want to welcome smart & young graduates who are fluent in English and have maximum 2 years of working experience.

TOP 40 Cei mai doriti angajatori in Brasov

854 de respondenti din Brasov au stabilit topul celor mai doriti angajatori în acest judet, raspunzand la intrebarea deschisa: "Care este topul primelor 5 companii la care ai vrea sa lucrezi?".

TOP 50 Cei mai doriti angajatori in Bucuresti

6674 de respondenti din Bucuresti au stabilit topul celor mai doriti angajatori în acest judet, raspunzand la intrebarea deschisa: "Care este topul primelor 5 companii la care ai vrea sa lucrezi?".

TOP 40 Cei mai doriti angajatori in Iasi

1292 de respondenti din Iasi au stabilit topul celor mai doriti angajatori în acest judet, raspunzand la intrebarea deschisa: "Care este topul primelor 5 companii la care ai vrea sa lucrezi?".

TOP 40 Cei mai doriti angajatori in Cluj

2103 de respondenti din Cluj au stabilit topul celor mai doriti angajatori în acest judet, raspunzand la intrebarea deschisa: "Care este topul primelor 5 companii la care ai vrea sa lucrezi?".

TOP 40 Cei mai doriti angajatori in Timis

1729 de respondenti din Timis au stabilit topul celor mai doriti angajatori în acest judet, raspunzand la intrebarea deschisa: "Care este topul primelor 5 companii la care ai vrea sa lucrezi?".

TOP 20 Cei mai doriti angajatori in Sibiu

483 de respondenti din Sibiu au stabilit topul celor mai doriti angajatori în acest judet, raspunzand la intrebarea deschisa: "Care este topul primelor 5 companii la care ai vrea sa lucrezi?".

Afla care sunt invitatii de la Top Talents Romania 2019!

13 companii, 43 de reprezentanti, un speaker international si invitati speciali. Nu rata evenimentul de cariera Top Talents Romania 2019!

Hipo.ro - Career Stories
Stiri cariera

Afla povestile de cariera ale unor oameni care isi masoara succesul prin impactul adus in vietile colegilor, clientilor si a celor 100.000 utilizatori si 2600 de angajatori de pe Hipo.ro.