Hipo.ro - Career Stories



Credem ca portalul Hipo.ro, cel mai mare portal de cariera din Romania adresat exclusiv candidatilor cu studii superioare, are in spatele lui oameni: energici, entuziasti, optimisti, proactivi si cu ambitii mari.

Despre acesti oameni, care prin pasiune, munca si voie buna isi implinesc visurile si depasesc limitele poti afla mai multe din interviurile pe care le-am pregatit mai jos.
 
 

Ionut – optimismul si maturitatea stau la baza parcursului sau.

S-a indragostit de vanzari, iar acum le imbina armonios cu organizarea de evenimente avand rolul de Project Manager Angajatori de TOP Bucuresti.

Activitatea mea este una foarte diversa si implica atat interactiuni cu clienti, furnizori si colegi, cat si Excel-uri pe alocuri si muulte evenimente si proiecte de dimenisuni si forme diferite. O cariera in vanzari este foarte colorata si plina de provocari, conexiuni si multe alte elemente care te ajuta sa cresti nu numai pe plan profesional, ci si pe plan personal.

 

Miruna – determinarea si dorinta de invatare au contribuit la reusitele sale.


A trecut de la PR&Comunicare la Event Marketing, acceptand provocarea celui mai mare eveniment de cariera din Romania.

“Postura de DJ” pe care am avut-o in cele 6 editii pe care le am la activ atat in Bucuresti, cat si in Timisoara, mi-a oferit sansa sa mixez cu idei deja existente, noi directii de comunicare, cele mai cool variante de promovare offline, brainstorming-uri bune si nebune, analize peste analize, feedback-uri pozitive si constructive, statistici facute la virgula, deadline-uri si bugete.

Afla povestile de cariera ale unor oameni care isi masoara succesul prin impactul adus in vietile colegilor, clientilor si a celor 100.000 utilizatori si 2600 de angajatori de pe Hipo.ro.

 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania