Interviuri

Caut Angajator
Put your mark as Content Creation Specialist, in a German Community @ WNS

WNS is a leading Business Process Management (BPM) company. We combine our deep industry knowledge with technology and analytics expertise to co-create innovative, digital-led transformational solutions with clients across 10 industries.

Angajatii implicati si pasionati au o evolutie foarte pozitiva in cadrul companiei - Frontier Smart Technologies Group

Frontier Smart Technologies Group este o companie inovatoare in domeniul Digital Radio, Smart Audio si Smart Home/IoT. Grupul este lider de piata pe tehnologia DAB dar si integratorul numarul unu al principalelor servicii de asistenta vocala.

Suntem o companie centrata pe potentialul uman - Anca Dumitru @ TELUS

TELUS International Europe face parte din familia TELUS International care se concentreaza pe conexiune si inovatie umana pentru a oferi servicii exceptionale de relatii cu clientii si consultanta digitala Next-Gen.

Avem instrumentele necesare pentru a identifica talentele si pentru a ne ajuta angajatii sa isi implineasca potentialul profesional - Gabriela Alexandru @ Michelin

In Romania, Michelin si-a inceput activitatea in anul 2001, investind de-a lungul anilor peste 400 de milioane de euro. Activitatea din Romania este dinamica si diversa, pastrand trendul ascendent atat prin numarul angajatilor – peste 4000 de persoane, cat si prin ariile profesionale acoperite – 20 de domenii de activitate diferite si peste 300 de tipuri de posturi.

La Nestle, ii incurajam pe angajatii nostri sa-si vada cariera ca pe o calatorie si sa profite la maximum de oportunitatile care apar in mod continuu - Loredana Gilmeanu @ Nestle

Nestlé este lider mondial in industria alimentara, fiind prezent in 191 de tari si avand 328.000 de angajati. Prin misiunea companiei "Good Food, Good Life", Nestlé se angajeaza sa imbunatateasca calitatea vietii consumatorilor in fiecare zi, in intreaga lume, oferindu-le o varietate de produse, ca parte a unui stil de viata sanatos.

Una dintre valorile noastre centrale este dezvoltarea continua. Cream necontenit experiente placute de invatare pentru colegi si pentru cursantii din sala ori din afara ei - Delia Dragomir @ Eucom

Eucom este cea mai mare companie de servicii lingvistice din Romania, dedicata exclusiv mediului corporate. Cu cei peste 16 ani de experienta si performanta in domeniu, astazi sunt Centru de Excelenta la nivel national.

Inovatia a fost dintotdeauna o directie importanta pentru noi - Ixia, a Keysight Business

Activitatea noastra in cadrul Ixia, a Keysight Business acopera atat partea de dezvoltare de solutii software, cat si crearea si productia hardware.

Performanta inseamna sa iti indeplinesti task-urile in mod curat si elegant - Itiviti

Itiviti este un nume cu o rezonanta noua pe piata din Cluj, aparut ca urmare a achizitionarii Ullink de catre Nordic Capital in anul 2018.

Evoluam in fiecare zi - Maria Tataru @ Autonom

Autonom este o organizatie care invata si incurajeaza dezvoltarea personala a tuturor colegilor. De asemenea incurajeaza autonomia si intraprenoriatul.

Rolurile din cadrul companiei noastre sunt create pentru a permite si incuraja dezvoltarea competentelor si aptitudinilor - Schneider Electric

Schneider Electric este o companie globala prezenta in peste 100 de tari. Suntem unul dintre liderii transformarii digitale a managementului energiei si al automatizarii in locuinte, cladiri, centre de date, infrastructura si in diferite industrii.