Interviuri

Caut Angajator
Discover Snyk — New Cybersecurity Company to Keep an Eye On

Discover Snyk — New Cybersecurity Company to Keep an Eye On Snyk isn't just a workplace; it's a community of passionate individuals driven by a shared mission — to make the world a more digital place by empowering organizations to develop fast and stay secure. 

Regnology- an exciting, innovative new in Tech company

Regnology is contributing to the stability of the financial world by creating solutions that deliver better data quality and more efficient workflows to both the Regulators and the Regulated. With a singular focus on regulatory reporting and data we support over 35,000 financial institutions, 50 regulators and tax authorities around the world. Our R&D, Professional Services, IT, Managed Services, and Customer...

10 New Tech Companies to keep an eye on in 2023: Meet MassMutual Romania

At MassMutual Romania, we develop digital products and technological solutions that help MassMutual’s customers protect themselves financially while offering an integrated customer experience that exceeds expectations. We work with a diverse range of technologies as we continue to migrate to a digital end-to-end platform, simplifying the user experience and remaining innovative.

Am oferit flexibilitate maxima inca de dinainte de a fi cool :) @abac

Cu o cultura organizationala orientata inspre inovare, abac a dezvoltat si dezvolta in continuare solutii software personalizate pentru mai multe industrii.  Noi am oferit flexibiltate maxima inca de dinainte de a fi cool :) Deci deja aveam exercitiul acesta al echilibrului. 

Nu exista candidati ”buni” sau ”rai”. Exista candidati potriviti sau nepotriviti pentru o anumita profesie @FideliaCasa

FideliaCasa este una dintre cele mai importante companii imobiliare din Iasi. In cei 20 de ani de existenta pe piata imobiliara din Iasi am cautat mereu sa fim o companie imobiliara ce ofera clientilor servicii integrate, o companie in care profesionalismul si orientarea catre nevoile clientilor sa fie o prioritate. In prezent, echipa FideliaCasa are peste 50 de angajati si colaboratori, care lucreaza intr-o mare si frumoasa...

ABC Human Capital - un partener de incredere al companiilor si al candidatilor

De peste 15 ani, ABC Human Capital sustine companiile si candidatii cu servicii de recrutare care ii ajuta sa obtina maximul de beneficii.

Poti avea o cariera ȋn IT chiar daca nu ai terminat o facultate de profil

Daca nu ai mai avut pana acum tangente cu domeniul IT, o cariera in domeniu poate parea un obiectiv imposibil de atins, insa din momentul in care faci primii pasi - incepi sa te informezi, acumulezi cunostinte si dobandesti abilitati, un nou parcurs profesional incepe sa prinda contur.

Noii colegi se bucura de suport deplin atat din partea managerului departamentului, cat si a restului echipei @ Planable

Planable s-a dezvoltat mult in ultimul an, in ciuda tuturor circumstantelor. Pe langa cresterea cifrei de afaceri si extinderea echipei, cred ca provocarile din 2020 ne-au ajutat sa crestem ca profesionisti.

In perioada urmatoare dorim sa organizam webinarii si workshopuri online pentru angajatii nostri si potentiali candidati - Modis Romania

Modis este lider mondial specializat in furnizarea de servicii si solutii integrate la nivel de top in industria IT, care si-a extins in timp portofoliu si in alte segmente de piata in automotive si transport , energie si environment , software internet si comunicatii, servicii finaciare si inginerie linii de productie.

Experienta unui interviu de angajare ar trebui sa fie un castig atat de partea candidatului cat si de partea firmei care angajeaza - SC OPEN MIND-GRUPPO OM SRL

In contextul pandemic actual piata muncii a devenit tot mai activa. Se discuta foarte mult despre pandemie (cateodata chiar prea mult) si despre efectele ei in procesul de recrutare si selectie.