Interviuri

Caut Angajator
SCC Services Romania: Beneficiile extrasalariale devin din ce in ce mai consistente in functie de vechimea in companie

In Romania, SCC este prezenta din 2006, cand s-a deschis primul centru de servicii la Iasi. In 2013 a fost inaugurat al doilea centru la Bacau. In prezent, compania numara peste 700 de angajati. Din cele doua centre, livreaza servicii de tip Service Desk, Infrastructure Support  si Operations Management 24/7 in 9 limbi de circulatie internationala.

INTERVIU Elena Nastasa: Ne dorim sa cunoastem tineri talentati dar si specialisti pasionati si preocupati de tehnologii noi

Elena Nastasa este HR Manager in cadrul Avira. Ea spune ca echipa Avira cauta atat tineri talentati, care doresc sa isi inceapa o cariera, dar si specialisti pasionati si preocupati de noile tehnologii. Ei doresc, de asemenea, sa interactioneze cat mai mult posibil cu candidatii si viitorii colegi.

INTERVIU Andreea Florescu: Ne propunem să cunoaștem persoane entuziaste, motivate, responsabile și cu standarde etice înalte

Andreea Florescu s-a angajat la ProCredit Bank in anul 2002 si dupa ce a schimbat mai multe pozitii si departament, a ajuns sa coordoneze intreg Departamanetul de Resurse Umane. Ea a descoperit ca daca investesti mult efort si pasiune in ceea ce faci, ai posibilitatea sa ajungi unde iti doresti si astfel sa te simti implinit.

Interviu cu Andreea Garbacea, Specialist Recrutare in cadrul Accenture

Accenture are un mecanism propriu de evaluare a satisfactiei angajatilor. Afla mai multe despre procesul de recrutare, despre abilitatile si competentele dorite si job-urile disponibile in cadrul companiei din interviul cu Andreea Garbacea, Specialist Recrutare in cadrul Accenture.  

Interviu cu Dragomir Silviu-Cristian, Managing Director la Bandai Namco Games Romania

Dragomir Silviu-Cristian, Managing Director/Director General la Bandai Namco Games Romania a absolvit Facultatea de Automatica si Calculatoare din cadrul Universitatii Politehnice din Bucuresti si lucreaza de 19 ani in industria de gaming (PC, mobile). Acesta ne-a povestit cum si-a inceput cariera in domeniu si ne-a oferit mai multe detalii despre job-urile disponibile in acest moment la Bandai Namco Games Romania.

Interviu cu Cristina, responsabil HR intr-o firma de servicii IT franceza

Cristina, responsabil HR intr-o firma de servicii IT franceza, a expus dificultatile de care se loveste in recrutarea de angajati pentru compania la care lucreaza. Din punctul ei de vedere, este foarte important ca un candidat sa stapaneasca, cel putin la nivel mediu, o alta limba straina, pe langa limba engleza.

Diana Voicu, BDO Romania: Implicarea unui candidat in procesul de recrutare denota maturitate, interes si disponibilitate pentru a performa

Diana Voicu s-a alaturat cu 3 ani in urma echipei BDO. Afla de la ea care este procesul de recrutare al companiei, care sunt intrebarile din cadrul interviului de angajare si cum te poti pregati eficient!

Interviu cu Raluca A., Career Development & Recruiting Lead in Industria IT

Afla informatii cheie despre procesul de recrutare, interviurile de angajare, abilitatile si competentele dorite in Industria IT, de la Raluca A., Career Development & Recruiting Lead cu 11 ani de experienta in HR.    

Interviu cu Ane-Mary Ormenisan, fondator LIFELONG LEARNING SOLUTIONS

Ane-Mary Ormenisan este Business Administrator si fondatoare a companiei de consultanta si training Lifelong Learning Solutions - societate specializata in furnizarea si promovarea educatiei permanente prin intermediul programelor de formare profesionala continua dedicate adultilor.

Interviu cu Alexandra Vladut, Recruitment Manager @ Connections Romania

Alexandra Vladut s-a alaturat Connections Romania de 1 an, unde a construit o echipa de recruiteri specializati atat pe recrutarea non-IT cat si IT. In plus, alaturi de Team Leader-ul echipei, se ocupa de crearea de noi procese in organizatie si de stabilizarea imaginii companiei, atat pe piata din Romania cat si in diverse regiuni.