Interviuri

Caut Angajator
INTERVIU Monica Nyesti: Dorim sa angajam atat candidati cu experienta cat si studenti sau absolventi pasionati si deschisi sa devina experti pe tehnologiile Microsoft

Monica Nyesti este din resita si a absolvit Facultatea de Automatizari si Calculatoare din Timisoara in anul 1992. Ii place sa lucreze cu oamenii si mai ales cu tinerii din generatia numita ‚Y’. In prezent, ea ocupa functia de Specialist Resurse Umane in cadrul companiei VISMA SOFTWARE.

INTERVIU Cristina Gafta: Mai avem de recrutat 15 specialisti, toti seniori

Cristina Gafta a avut primul contact cu domeniul resurselor umane in anul 2000. Cativa ani mai tarziu s-a indreptat catre recrutare si head-hunting in companii de consultanta. In prezent, ocupa postul de Specialist Resurse Umane in cadrul companiei Thales Systems Romania. Pentru ea, firma in care lucreaza este un partener care ii permite sa invete, sa aiba idei, sa faca schimbari si sa aiba rezultate folositoare si apreciate.

INTERVIU Irina Trifu, Responsabil Relatia cu Scolile si Universitatile, Renault Romania: Cautam persoane cu experienta relevanta in domeniile industriei automotive

Irina Trifu are 33 de ani si a absolvit Academia de Studii Economic. De un an ocupa postul de Responsabil Relatii Universitati in cadrul Renault Romania. Din experienta sa de peste 10 ani in domeniul Resurselor Umane, 8 ani a lucrat in compania Renault Romania.

INTERVIU Anica Stoica: Ne focusam pe specializari ca Automatica si Calculatoare, Electronica, Electrotehnica si Mecanica

Anica Stoica si-a inceput calatoria in Resurse umane in urma cu 13 ani, ca si intern in cadrul departamentului de resurse umane. Primele responsabilitati au constat in a trimite raspunsuri negative candidatilor neacceptati la interviu. In prezent, ocupa postul de Manager Resurse Umane la Continental Automotive Romania.

SCC Services Romania: Beneficiile extrasalariale devin din ce in ce mai consistente in functie de vechimea in companie

In Romania, SCC este prezenta din 2006, cand s-a deschis primul centru de servicii la Iasi. In 2013 a fost inaugurat al doilea centru la Bacau. In prezent, compania numara peste 700 de angajati. Din cele doua centre, livreaza servicii de tip Service Desk, Infrastructure Support  si Operations Management 24/7 in 9 limbi de circulatie internationala.

INTERVIU Elena Nastasa: Ne dorim sa cunoastem tineri talentati dar si specialisti pasionati si preocupati de tehnologii noi

Elena Nastasa este HR Manager in cadrul Avira. Ea spune ca echipa Avira cauta atat tineri talentati, care doresc sa isi inceapa o cariera, dar si specialisti pasionati si preocupati de noile tehnologii. Ei doresc, de asemenea, sa interactioneze cat mai mult posibil cu candidatii si viitorii colegi.

INTERVIU Andreea Florescu: Ne propunem să cunoaștem persoane entuziaste, motivate, responsabile și cu standarde etice înalte

Andreea Florescu s-a angajat la ProCredit Bank in anul 2002 si dupa ce a schimbat mai multe pozitii si departament, a ajuns sa coordoneze intreg Departamanetul de Resurse Umane. Ea a descoperit ca daca investesti mult efort si pasiune in ceea ce faci, ai posibilitatea sa ajungi unde iti doresti si astfel sa te simti implinit.

Interviu cu Andreea Garbacea, Specialist Recrutare in cadrul Accenture

Accenture are un mecanism propriu de evaluare a satisfactiei angajatilor. Afla mai multe despre procesul de recrutare, despre abilitatile si competentele dorite si job-urile disponibile in cadrul companiei din interviul cu Andreea Garbacea, Specialist Recrutare in cadrul Accenture.  

Interviu cu Dragomir Silviu-Cristian, Managing Director la Bandai Namco Games Romania

Dragomir Silviu-Cristian, Managing Director/Director General la Bandai Namco Games Romania a absolvit Facultatea de Automatica si Calculatoare din cadrul Universitatii Politehnice din Bucuresti si lucreaza de 19 ani in industria de gaming (PC, mobile). Acesta ne-a povestit cum si-a inceput cariera in domeniu si ne-a oferit mai multe detalii despre job-urile disponibile in acest moment la Bandai Namco Games Romania.

Interviu cu Cristina, responsabil HR intr-o firma de servicii IT franceza

Cristina, responsabil HR intr-o firma de servicii IT franceza, a expus dificultatile de care se loveste in recrutarea de angajati pentru compania la care lucreaza. Din punctul ei de vedere, este foarte important ca un candidat sa stapaneasca, cel putin la nivel mediu, o alta limba straina, pe langa limba engleza.