Articole cariera

Caut Angajator
Top 5 joburi care nu vor dispărea în următorii 10 ani

Peste 3000 de oportunități de carieră la Angajatori de TOP Timișoara

Intrebarile cheie si raspunsurile castigatoare intr-un interviu!

Ai aplicat. CV-ul tau a atras atentia si urmeaza interviul. Pentru a te ajuta sa te pregatesti cat mai bine am intocmit o lista cu intrebarile intalnite frecvent si le-am analizat. In continuare, vom aborda intrebarile cheie care duc cel mai frecvent la pierderea punctelor.  

Interviu de angajare in Engleza - Afla tot ce trebuie sa stii

Ai aplicat la un job la una dintre companiile multinationale la care ti-ai dorit mereu sa lucrezi, iar recruiterul te suna si iti te intreaba: “Would you be comfortable with an english interview?”. Afla cum sa treci cu succes peste aceasta situatie!

Cum sa te pregatesti pentru interviul individual in cazul unui program de trainee, internship sau practica?

Ai trecut peste celelalte „probe de foc” ale procesului de recrutare pentru un program de trainee sa internship si ai fost chemat la interviul individual? Asta inseamna ca ai atras atentia angajatorului si ti se ofera o sansa sa arati ca tu esti candidatul potrivit. Iata cateva sfaturi cu privire la pregatirea ta pentru interviul individual.

Intrebari si raspunsuri la interviul telefonic – cum sa te pregatesti pentru ele

Interviul telefonic poate reprezenta primul pas in procesul de recrutare si prima ta sansa de a demonstra angajatorului ca esti persoana potrivita pentru job. Este foarte important sa te pregatesti corespunzator, iar noi iti spunem care sunt intrebarile la care sa te astepti si raspunsurile potrivite pentru ele.

Cum sa fii un angajat valoros pentru compania la care lucrezi

Iti doresti sa ai cea mai buna performanta posibila la locul de munca, insa nu stii care sunt pasii pentru a ajunge acolo? Iata care sunt cele mai importante aspecte de luat in considerare atunci cand iti doresti sa devii un angajat valoros pentru compania ta!

Cum sa te pregatesti pentru al doilea interviu cu angajatorul

Ai trecut cu bine de primul interviu cu angajatorul si ai emotii pentru etapa a doua? Iata care sunt sfaturile noastre care te vor ajuta sa iti asiguri jobul la cel de-al doilea interviu!

Modelul de scrisoare de recomandare - cum arata si cum sa il obtii?

Scrisorile de recomandare reprezinta o modalitate buna prin care potentialii angajatori si membrii ai comisilor de admitere pot obtine mai multe detalii despre candidati, despre abilitatile si punctele lor slabe. Dar cum obtii o scrisoare de recomandare?

Scrisoarea de motivatie - cum trebuie redactata?

Scrisoarea de motivatie sau de motivare acompaniaza de cele mai multe ori CV-ul si este modul prin care candidatul prezinta pe scurt cine este si de ce este potrivit pentru internshipul sau programul international (ex. Erasmus) la care aplica. Afla cum trebuie redactata aici.

Scrisoarea de intentie in engleza, franceza si germana

Continutul unei scrisori de intentie in engleza, franceza sau germana difera evident in functie de situatie. Dar, cu toate ca nu exista un continut standard, sunt cateva elemente de baza care nu pot lipsi din niciun astfel de document. Afla cum trebuie redactata.