Articole cariera

Caut Angajator
Zile Libere 2021 – cum arata calendarul sarbatorilor legale?

Pentru 2021 suntem optimisti, speram sa mergem in vacantele planificate si sa ne bucuram de weekend-urile prelungite.  

Ce cred angajatorii despre piata muncii din 2021?

Afla ce prognostic au companiile pentru piata fortei de munca din Romania in 2021.

Prima zi remote la job

Daca ti-ai schimbat job-ul de curand si iti vei desfasura activitatea on-line inca din prima zi, iti prezint cateva recomandari care cu siguranta te vor ajuta sa te integrezi cu succes in cadrul companiei.

Fa-ti temele pentru un interviu online de succes

Intr-un proces de recrutare pregatirea este fundamentala pentru ambele parti, atat pentru recrutor cat si pentru candidat.

Pauzele din CV – cum le abordezi?

Exista foarte multe motive pentru care un candidat poate avea pauze in parcursul profesional – ai luat o pauza pentru a calatori, a fost necesar mai mult timp pentru a gasi jobul, a fost nevoie de ajutorul tau pentru a ingriji o persoana draga etc. Indiferent de motivele care au determinat aceste pauze, explicarea acestora poate reprezenta o provocare.

10 Intrebari de interviu si raspunsuri menite sa impresioneze - Partea I

Interviul de succes se rezuma la 1 singur lucru: Pregatire detaliata. Daca vei cauta pe net informatii, vei exersa raspunsuri la intrebari si vei persista in cresterea ta personala, vei fi pregatit sa dai cele mai bune raspunsuri chiar si celui mai dificil recruiter sau manager la interviu.

10 Intrebari de interviu si raspunsuri menite sa impresioneze - Partea II

Interviul de succes se rezuma la 1 singur lucru: Pregatire detaliata. Daca vei cauta pe net informatii, vei exersa raspunsuri la intrebari si vei persista in cresterea ta personala, atunci vei fi pregatit sa dai cele mai bune raspunsuri chiar si celui mai dificil recruiter sau manager la interviu.

Creioneaza-ti drumul catre cariera dorita participand la sesiunile de dezvoltare din cadrul NextGen Academy!

NextGen Academy reprezintă oportunitatea perfectă pentru candidații din generația Z de a-și creiona drumul către o carieră în domeniul dorit, prin interacțiunea cu profesioniști din cadrul unor companii de TOP și construirea unui set valoros de abilități pentru viitorul lor.

Cum iti organizezi cat mai eficient timpul la birou?

Fiind constant inconjurati de tehnologie si de social media este mai greu in prezent sa ne organizam timpul petrecut la birou fara distrageri, fata de acum cativa ani. Cum iti organizezi cat mai eficient timpul la birou?

Simti ca te-ai plafonat? Descopera 4 sfaturi pentru a iesi din aceasta stare

Vine o perioada in cariera fiecarui profesionist in care plafonarea se instaleaza, scade puterea de concentrare, parca nici nivelul de motivare nu mai este la fel de ridicat si nici finalizarea unui simplu task nu se mai realizeaza cu usurinta.