Articole cariera

Caut Angajator
Cum sa te pregatesti pentru interviul individual in cazul unui program de trainee, internship sau practica?

Ai trecut peste celelalte „probe de foc” ale procesului de recrutare pentru un program de trainee sa internship si ai fost chemat la interviul individual? Asta inseamna ca ai atras atentia angajatorului si ti se ofera o sansa sa arati ca tu esti candidatul potrivit. Iata cateva sfaturi cu privire la pregatirea ta pentru interviul individual.

Domenii in care se vor face angajari in 2016 si ce companii recruteaza

Anul 2016 aduce previziuni pozitive in ceea ce priveste rata de angajabilitate, acesta fiind anul cu cele mai multe job-uri din ultima perioada. Afla cate companii recruteaza si in ce domenii gasesti cele mai multe job-uri.

MobileAcademy anunta lansarea cursurilor de programare pentru iOS, Android si de Mobile UI Design

MobileAcademy anunta inceperea inscrierilor la cursurile de dezvoltare de aplicatii pentru platformele mobile iOS si Android essentials, precum si a cursurilor de Mobile UI fundamentals.

5 motive pentru care nu ai trecut de interviul de angajare

Ti s-a intamplat vreodata ca CV-ul tau sa se potriveasca perfect cu cerintele pentru un anumit job,  dar sa fii chemat la un interviu de angajare si sa nu obtii pozitia respectiva? Desi, din punctul de vedere al abilitatilor si competentelor, ai fi fost candidatul ideal pentru a ocupa acel loc de munca, este posibil ca in timpul interviului sa fi facut una (sau mai multe) dintre cele mai frecvente greseli comise...

10 reasons to attend a hackathon

Are you a software developer? Did you ever think about attending a hackathon but you couldn’t make the final decision and actually register? Keep reading and let’s find out together why attending a hackathon brings a series of benefits for you and your career development. 

Cum sa te prezinti la interviu cand vrei sa schimbi domeniul in care lucrezi

In cadrul interviului trebuie sa elimini temerile angajatorului si sa il convingi ca esti un risc pe care merita sa si-l asume, un pariu castigator. Poti face acest lucru raspunzand la intrebarile acestuia cu exemple concrete de situatii si proiecte in care ti-ai folosit abilitatile si competentele de care ei au nevoie. Demonstreaza ca poti invata si ca te poti adapta usor, oferindu-le cel putin 3 argumente greu de contestat...

Inscrie-te la Avira Securithon!

Pasionat de Programare ? Alatura-te primului Hackathon pe teme de securitate din Romania! Avira premiaza cele mai bune aplicatii de securitate in cadrul unui maraton de programare de 24 de ore, pe 14-15 noiembrie la Connect Hub, in Bucuresti. 

Siemens Corporate Technology Meetup

Siemens Corporate Technology (CT) este centrul de competenta, tehnologie si inovatie din Brasov, fiind unul dintre cele 4 astfel de centre la nivel global. In cadrul companiei folosim cele mai noi tehnologii in domeniile inginerie si IT. 

Tu cum te pregatesti pentru interviu?

Stim cu totii ca interviul ramane astazi una dintre cele mai folosite metode de selectie.  Si desi stim cu totii ce presupune, prima impresie se face doar o data. Iti venim in ajutor cu o parere despre lucrurile pe care noi,  DB Global Technology, le apreciem cand le vedem in cadrul interviurilor de angajare.

600 de joburi la nivel national pentru tineri - Angajeaza-te vara aceasta

Pana pe 14 august 2016 are loc Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi - eveniment ce faciliteaza recrutarea studentilor, masteranzilor, absolventilor promotiei 2016, dar si tinerilor care au terminat studiile in ultimii 3 ani. Iata 5 pasi simpli pentru a profita din plin de acest eveniment: