Articole cariera

Caut Angajator
Ce asteptari au angajatorii din Romania in 2015 - Sfaturi pentru candidati competitivi

Pe langa participarea la internship-uri si workshop-uri (in cazul JUNIORILOR) si experienta anterioara relevanta (in cazul SENIORILOR), angajatorii cauta in 2015 candidati care sa cunoasca cel putin doua limbi straine, candidati motivati sa lucreze in domeniu, care stiu sa se autoevalueze si sa se “vanda” eficient in timpul procesului de recrutare. Afla toate cerintele companiilor in 2015!

Cum sa te asiguri ca nu pierzi job-ul din cauza profilurilor de pe retelele sociale

Cautarea candidatilor sau angajatilor in mediul online a devenit deja o practica frecvent utilizata de companiile care vor sa cunoasca persoanele cu care lucreaza in detaliu, sa afle si alte informatii decat strict cele profesionale, care vor sa vada si omul, nu doar intervievatul/salariatul. Un profil neactualizat sau, din contra, incarcat cu informatii din viata personala, iti poate cauza mari probleme la locul de munca...

8 Cursuri pe care orice tanar ar trebui sa le aiba in CV

CV-ul tau este cheia catre job-ul dorit. Dar ce se intampla cand abia ai parasit bancile scolii, iar experienta ta se poate masura doar in activitati extra-curriculare si cateva programe de internship de vara? In acest caz, accentul pica pe studiile urmate. In special, pe studiile pe care ai ales sa le faci pe cont propriu. Iata o lista cu 8 sugestii de astfel de studii.

Ghid de utilizare a gadget-urilor la locul de munca - VIDEO

Exista limite in ceea ce priveste utilizarea gadget-urilor la locul de munca. In special daca le folosesti in scopuri personale. Utilizarea in exces a tehnologiei duce la dependenta. Nu ai vrea sa iti pierzi locul de munca din pricina messenger-ului de pe Facebook sau a noului program de editare foto. Noi ti-am pregatit o lista cu ceea ce trebuie sa faci si ceea ce NU trebuie sa faci cu gadget-urile la birou.

Competente cheie pentru a avea un job in viitor

Indiferent de domeniul pentru care te-ai specializat sau in care ai experienta relevanta de lucru, exista un set de competente cheie care te pot ajuta pe termen lung. Luand in considerare faptul ca atat tehnologia cat si metodele de recrutare evolueaza si se modifica constant, trebuie sa fii pregatit pentru toate aceste schimbari si sa iti pastrezi relevanta pe piata fortei de munca.

4000 de job-uri si un iPhone 6 - Joi si Vineri la Angajatori de TOP Bucuresti

Cel mai mare targ de cariera se apropie! Editia a 19-a a Angajatori de TOP aduce sute de companii si mii de job-uri pentru toate nivelurile de experienta. Mai mult, toamna aceasta premiem candidatii determinati cu un iPhone 6! Vezi cum poti castiga!

Secret Santa - Cadourile perfecte de Craciun in functie de industria in care lucrezi [PAMFLET]

Perioada cadourilor de Craciun a venit si o data cu ea si vestitul Secret Santa de la birou. In fiecare an aceeasi poveste. Pentru ca vrem sa depasesti impasul in care esti pus de febra cadourilor de Craciun, venim cu cateva sugestii de cadouri pentru colegii tai - in functie de preferintele fiecarui departament din companie!  

Invatamantul superior raportat la realitatea pietei - UVT (Universitatea de Vest din Timisoara)

Universitatea de Vest din Timisoara isi propune ofertarea in premiera in Romania a cursurilor online masive deschise in cadrul unei institutii de invatamant superior. Afla ce alte facilitati ofera UVT pe parcursul perioadei de formare profesionala. 

Romania IT Talent Map

Studiu lansat de Brainspotting pentru a oferi o privire de ansamblu asupra pietei IT din Romania. 

Cum sa te pregatesti pentru interactiunea cu angajatorii?

Tips&Tricks pentru  pregatirea unei interactiuni cu angajatorii. Informatii despre etapele de recrutare si evenimentele unde au loc astfel de interactiuni.