Articole cariera

Caut Angajator
Cum iti cresti sansele de angajare in 2018? Iti spun 330 de specialisti HR

La nivel national se inregistreaza schimbari in mai multe sectoare ale pietei fortei de munca, iar anul 2018, desi se anunta mai rezervat, continua optimismul lui 2017. Am discutat cu 330 de specialisti HR pentru a afla care sunt tendintele si cum sa te pregatesti pentru a deveni un candidat greu de refuzat. Afla aici.

Românii de la Harman au adus primul sistem de infotainment AR pe piața mondială de automotive: MBUX – Mercedes Benz
Articole cariera

Anul 2018 a adus una dintre surprizele mari în domeniul automotive. Mai exact, în tot ceea ce înseamnă integrarea tehnologiei, a AR-ului și inovației într-un autoturism. Mercedes Benz a prezentat la CES (Consumer Electronics Show) sistemul de infotainment MBUX, care folosește realitatea augmentată (AR) și este deja parte din noul Mercedes Benz Clasa A.

19 sfaturi de la recruiteri pentru a evita cele mai des intalnite greseli atunci cand aplici pentru un job

Accesis Pro a intrebat expertii in resurse umane despre cele mai frecvente greseli pe care candidatii le fac cand aplica pentru un job.

Scrisoarea de intentie in engleza, franceza si germana

Continutul unei scrisori de intentie in engleza, franceza sau germana difera evident in functie de situatie. Dar, cu toate ca nu exista un continut standard, sunt cateva elemente de baza care nu pot lipsi din niciun astfel de document. Afla cum trebuie redactata.

Scrisoarea de motivatie - cum trebuie redactata?

Scrisoarea de motivatie sau de motivare acompaniaza de cele mai multe ori CV-ul si este modul prin care candidatul prezinta pe scurt cine este si de ce este potrivit pentru internshipul sau programul international (ex. Erasmus) la care aplica. Afla cum trebuie redactata aici.

Scrisoarea de intentie pentru facultate si scrisoarea de motivatie pentru facultate

Scrisoarea de intentie pentru facultate insoteste aproape in toate cazurile candidatura unui viitor student la concursul de admitere al oricarei facultati din Romania sau din strainatate. Daca te intrebi cum trebuie redactata poti afla aici

Scrisoarea de intentie - modelul Europass

Care este structura modelului Europass de scrisoare de intentie?

Intership sau internship?

Ce este (definitie), cum se scrie corect Internship sau intership si unde poti gasi cele mai tari internshipuri?

CV-ul in franceza - cum se completeaza?

Trebuie sa aplici pentru un job intr-o tara vorbitoare de limba franceza sau sa te inscri intr-un program international precum Erasmus cu predare in franceza? Atunci inseamna ca va trebui sa redactezi un CV in franceza. Ce informatii trebuie sa includa un CV francais? 

Peste 60 de speakeri internationali de la companii precum IBM, Canoo, BBC News si Prezi vor fi prezenti la DevTalks Cluj 2018

Descoperă care sunt ultimele noutăți de la DevTalks Cluj 2018, cea mai mare expo-conferință dedicată developerilor din România care va avea loc pe 16 mai, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.