Speakeri*Mai jos sunt prezentati speaker-ul international, moderatorul editiei Top Talents 2019 si speakerii companiilor partenere. Lista abia a inceput! Stai la curent cu noutatile evenimentului si afla care vor fi urmatorii invitati de pe agenda acestui an.*INTERNATIONAL SPEAKER

Joseph Liu, Personal Branding Consultant and Public Speaker

Joseph Liu is dedicated to helping people create strong personal brands during times of career transition, applying principles from his 10 years of international brand management experiences.

Based in London, he’s a professional speaker, personal branding consultant and the host of the Career Relaunch podcast, featuring personal stories of career reinvention with listeners in 143 countries, including Romania where it’s ranked as a Top 15 Careers podcast on Apple Podcasts, and recognised as a top business and career podcast in Forbes, Glassdoor, and Business Insider. He's spoken at TEDx, MarketingWeek Live, The Guardian, General Assembly, and Google Campus. He’s also been featured in Forbes, Fast Company, Glassdoor, SUCCESS Magazine, and Career Builder.
 

DIANA DUMITRESCU


Cu o carieră de succes în actorie și blogging, Diana Dumitrescu este o persoană publică ce a reușit să își construiască un brand personal autentic atât în mediul offline, cât și în cel online.
Pentru Diana, începutul carierei nu a fost unul lipsit de provocări, însă a reușit să găsească drumul potrivit spre îndeplinirea visului său: acela de a fi o actriță cunoscută.
Anul acesta, la Top Talents România, aceasta va susține un speech despre pasiune, autenticitate și construirea unui brand personal puternic.

MODERATOR EVENIMENT
 

Bogdan Nicolai este prezentatorul matinalului “Los Bandidos" la Smart FM, scriitorul bestseller-ului "Love is Fun" (alaturi de Gaspar Gyorgy), endorser pentru mai multe brand-uri importante si MC pentru evenimente corporate.

Vasta sa experienta se datoreaza celor peste 20 de ani in care nu a incetat sa ceara mai mult de la sine si sa se dezvolte. Acesta a devenit cunoscut in lumea mass-media, si nu numai, in roluri precum cel de scenarist al show-ului "Vocea Romaniei", director al postului de televiziune MTV, cel mai longeviv prezentator al matinalului de la Pro FM Romania si realizator de emisiuni la Europa FM.


 


A.T. KEARNEY
 
Stefan Marcu is a Partner in A.T. Kearney and Managing Director of the CEE unit.

Over the past 14 years, Stefan has advised clients around the globe, working in A.T. Kearney offices across Europe, Asia and Americas. He has worked extensively in Europe, consulting on post-merger integrations, corporate restructuring and re-engineering, design and implementation of strategic alliances, cost-reduction programs, branding and marketing strategies, shared services platforms as well as sales channel strategies. He has extensive Transformation experience with major global companies, on various strategic and operational topics, across diverse sectors including banking, energy, and utilities.
In the dynamic and challenging global economic environment, Stefan works with business leaders to promote innovation, forward-thinking endeavors, and successful growth opportunities.
L’OREAL ROMÂNIA

Vanya Panayotova, General Manager L'Oréal România, are o
experiență de peste 20 de ani în sectorul FMCG și o carieră impresionată la conducerea unor companii internaționale de top.
Și-a început cariera la Procter&Gamble și și-a continuat dezvoltarea în cadrul Mondelez International, unde a deținut poziții cu responsabilități în zona Europa de Est și Africa & Orientul Mijlociu.
De la începutul anului ocupă funcția de General Manager al L'Oréal România și spune că e o experiență minunată să lucreze pentru o companie cu valori atât de puternice.
Extinderea retail-ului propriu, pașii mari în zona de e-commerce,
lansările și inovațiile importante sunt doar câteva dintre cele
mai importante realizări ale companiei din ultimii ani. 
                                                                                     

BRD - Oana Filipescu

“I love traveling, hiking and meeting new people. My favourite city is New York and Iove sea food and sushi. I am passionate about tech, growing and continous learning, thus I am currently following an Executive MBA program at the WU Executive Academy in Vienna.

Today I am working for BRD leading a diverse team of 30 people: process architects, black belts and RPA developers in driving and implementing the Transformational Strategy of our bank.

With more than 12 years experience in banking and consulting, I have covered different roles, moving from sales and customer advisory to business strategy definition, project management and operational excellency to strategic transformational roles."


PHILIPS 
 

Dacă “Visul American” ar avea o versiune olandeza atunci Diana Stefan ar fi printre povestile de succes. De la primele rapoarte facute in excel din pozitia de junior in agentie de media si pana la pozitia de Digital Marketing Manager, cariera Dianei s-a conturat in jurul unui singur nume - Philips. In prezent, din pozitia de Digital Marketing Manager la Philips Romania coordoneaza parteneriatul strategic Google & Philips pentru Europa Centrala și de Est si o parte din echipa de digital marketing locala, fiind implicata in coordonarea si implementarea strategiei de digital în Romania.

Desi traiectoria profesionala a venit la pachet si cu responsabilitati mai mari si cu o anumita disciplina de program, Diana pastreaza destula energie și pentru pasiunile ei si s-ar putea sa o intalniti și din pozitia de organizatoare de petreceri, de schioare sau prin cele mai frumoase destinatii de travel.UNILEVER

Cristina Dima, conduce
divizia Ice CReam pentru Unilever SCE din cadrul departamentului de Marketing din 2018.

Povestea Cristinei in Unilever a inceput in urma cu 17 ani cand s-a alaturat companiei in cadrul departamentului de marketing, ocupand de-a lungul timpului pozitii importante la dezvoltarea si expansiunea companiei.
Este o persoana pasionata de ceea ce face, pozitiva, mereu dornica sa ii ajute pe ceilalti.
RENAULT

Vlad Tarcan, RPA & Optimization Manager, este pasionat de inteligenta artificiala si all things digital. A inceput intr-un mediu de start ups conturat in timpul studiilor din Danemarca. A continuat in publicitate digitala si acum conduce Business Robotization & Optimization Center din cadrul Groupe Renault Romania, unde, impreuna cu o echipa cool, construiesc roboti software si automatizeaza procese de business interne pentru intreaga regiune EurAsia.