Speakeri

* Mai jos poti gasi spakerii pe care ai ocazia sa ii cunosti la Top Talents 2018. Lista va fi actualizata constant, asa ca fii pe faza!INTERNATIONAL SPEAKER

Dirk Bansch, Emotional Intelligence Expert and Speaker

Dirk is an international expert on emotional intelligence and behavioural change and delivers management training events, ranging from Emotional Intelligence and Customer Service to Team Building and Presentation Skills.
 

He is a certified Trainer of Neuro Linguistic Programming (NLP) – Accredited by Dr Richard Bandler and he educated more than 6,000 individuals on how to significantly enhance personal, team and organisational effectiveness. 
Cosmin Alexandru - Transformation Partner, Wanted Transformation.

A fondat si condus GfK Romania - Market Research Institute intre 1992 și 2005. Apoi a avut propria firma de consultanta in branding si strategie.

Din 2011 lucreaza impreuna cu un bun prieten și partener – Adrian Stanciu - in compania de consultanta Wanted Transformation, specializata in procese de transfo
rmare organizationala, de echipa sau individuala.

Din 2013 preda cursul “Leading with a Story” in programul de Executive MBA al Maastricht School of Management din Bucuresti, iar din 2016 este co-fondator, decan si team coach la prima facultate de antreprenoriat din Sud-Estul Europei, The Entrepreneurship Academy.James Simmons - GM SCE BU, Unilever


James joined Unilever in 1998. He has undertaken a variety of roles in CD and Marketing. From 2009-14, he was the VP for CD in the UK and Ireland, winning a Compass award for the transformation of CD in business.


Following this he was appointed GM for Greater Caribbean, building new businesses in place as diverse as Haiti and Cuba. He describes his Purpose as: ‘forging new benchmarks and inspiring colleagues to sparkle’.

Alexandru Chirita, Country Business Director Power Tools Division, Robert Bosch


Alexandru leads the operations of Bosch Power Tools Division In Romania. With a strong business awareness, he focus on coordinating and enhancing the activities in Sales, Marketing, Business Development and Customer Support. Overall, Alexandru has more than 10 years of experience and was previously Marketing Manager for a large automotive company.Veronica Mircea, SEE Marketing Lead PH & CEE MCC Marketing Lead at Philips Romania

Goal oriented executive having a solid combination of educational background (MBA) and Business Management/Marketing/Brand Development experience in SC Johnson/Toyota/Draftfcb/Dacris, Veronica joined Philips Romania 4 years ago.

Her Key Specialties are: Brand Power, Advertising/Creative development, Public Relations, Media Management, Trade Promotions, Shopper Marketing, Business Development, People Management.

Irina Ionescu, Public Affairs & Communication Manager at Coca-Cola HBC

Sunt Irina Ionescu si cred in oameni si in binele pe care il putem face. Cel mai important lucru pe care l-am invatat de-a lungul carierei mele este ca atat oamenii, cat si companiile trebuie sa fie responsabile pentru ceea ce creeaza in jur si ceea ce lasa in urma. Este nevoie de contributia fiecaruia dintre noi pentru lumea pe care ne-o dorim.
Am inceput sa lucrez la Coca-Cola acum mai bine de 22 ani. Am invatat aici cum functioneaza un business cu operatiuni in 28 de tari si cifra de afaceri de zeci de miliarde de euro. Si stiu si ce inseamna sa fii antreprenor si sa pornesti de la zero. Am incercat si reusit si pe cont propriu, intre 2007 si 2014, sa cladesc o afacere si sa o dezvolt.
Din 2014 lucrez, din nou, pentru Coca-Cola, in functia de Public Affairs & Communication Manager Coca-Cola HBC Romania. Aici am ocazia sa promovez ceea ce cred ca poate deveni un crez al fiecaruia dintre noi. Dupa Noi trebuie ca lucrurile sa ramana mai bine, pentru noi toti.

Ioana Mihăilescu - Customer Operations Director, Vodafone România și membru în consiliul de administrație al Fundației Vodafone România.

Ioana Mihăilescu se ocupă de relațiile companiei cu cei peste 9 milioane de clienți Vodafone și conduce echipele de operatori din call-center, echipele de suport și echipele care comunică direct cu segmentul de clienți business.

Din 2014 și până în ianuarie 2018, Ioana a fost Director Channel Strategy & Customer Value Management, rol în care a inițiat transformarea canalelor de vânzare și a contribuit semnificativ la performanța solidă a Vodafone România pe segmentul dedicat persoanelor fizice. Anterior, ea a fost Director Customer Operations Support în cadrul companiei, pentru doi ani.Alexandra Velescu- Manager, A.T. Kearney


Over the past 6 years, Alexandra was adviser for leading companies in Romania, with focus on financial services, consulting them on post-merger integrations, business model transformation, as well as organization re-design and process optimization.

She is most passionate about top-line topics such as customer experience design, sales strategy and sales force effectiveness.
As Manager in A.T. Kearney, she is leading various project teams and works with business leaders to promote innovation, forward-thinking endeavors, and successful growth opportunities.

 

Valentin Jipa este directorul executiv al Renault Servicii România din cadrul Groupe Renault Romania din anul 2013.

Valentin și-a început cariera ca inginer la Romtelecom în anul 1990, la Direcţia de Telecomunicaţii, iar din 1995 s-a alăturat EMCOM (reprezentanţa Siemens în România). Din 1997, acesta a ocupat diverse poziţii de management la unul dintre principalii operatori de telefonie, Orange România. După experienţa acumulată în industria de telecom, Valentin Jipa devine secretar executiv al Renault Technologie Roumanie, poziție ocupată din 2008 până în 2013.

Valentin a absolvit Institutului Politehnic Bucureşti, facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii şi are un master în inginerie electronică. A obtinut diploma de EMBA la şcoala ASEBUSS (The Institute for Public Administration and Business Bucharest) şi a urmat Executive Education Program în cadrul Harvard Business School.