Speakeri

Mai jos, poti vedea o parte dintre speakerii care ne-au fost alaturi la editia din 2016.
Urmareste-ne si te vom tine la curent cu speakerii celei de-a 10-a editii.

 

Sergiu Negut este CEO & board adviser specializat in crestere antreprenoriala si Associate Dean of Entrepreneurial Growth la Maastricht School of Management Romania

Sergiu are la activ cateva investitii ca Business Angel in intreprinderi locale, printre care frufru, 2parale si Softelligence. Pana in 2011, Sergiu Negut a fost Director Executiv si Board Member la Regina Maria / CMU, unde, alaturi de fondatorul clinicii, a contribuit la cresterea de mai bine de zece ori a companiei, printr-un mix de crestere organica, dezvoltari greenfield si achizitii, inclusiv vanzarea de doua ori a companiei catre fonduri de investitii. Inainte de CMU, Sergiu Negut a cordonat din Austria si Elvetia expansiunea est-europeana a Amgen. 

Sergiu a absolvit un MBA la INSEAD, si este licentiat in IT&C la UPB si REI la ASE. 

Sergiu mentoreaza tineri antreprenori pe drumul de la subzistenta la prosperitate. 


Elisabeta este Country Manager Google Romania, ea s-a alaturat echipei Google in aprilie 2012, in pozitia de Industry Head, avand ca atributii consilierea clientilor in utilizarea solutiilor de imbunatatire a performantelor online.
Din aceasta pozitie a fost principalul motor al performantei in domeniile e-commerce, retail si finante.

De asemenea, Elisabeta a fost implicata in programul national de educatie din Romania, sustinand introducerea Google Apps for Edu, Teachers Training Center, Chromebook, Digital News Initiative si alte programe in Romania.
 


 


Vargha Moayed, EY Advisory Service Line Leader – Partner within Performance Improvement department, he joined  Ernst & Young in 2015 and he is based in the Bucharest office.

Vargha Moayed is a seasoned consultant, entrepreneur and top management coach, accumulating 25 years of work experience.

He has a MBA in Strategy and Finance from The Wharton School and Bachelor degree in Commerce from Sup de Co Montpellier Business School
Nicolae Vilceanu – Network Deployment Director, Vodafone

Technology leader with more than 8 years of management experience. Grew up leading network design & optimization, massive transformation, as well as efficiency programs in Vodafone Group. Large cross-function project driving track record. Proudly selected in Vodafone Technology Excellence 2013 and Leaders’ Hub 2016 programs.
 

 


Alex Glod este senior trainer și TEDx Speaker. În cei peste 5 ani de experiență, el a format peste 1500 de persoane în Public Speaking, Storytelling și Leadership, respectiv peste 2400 de persoane prin cursurile Udemy. 

Co-fondator al Stai Să-ți Povestesc și al Comunității de Storytelling, Alex a vorbit despre importanța și impactul poveștilor la TEDx University of Piraeus și la TEDx Bacău, în 2015. 

 Alex îți va împărtăși din experiența lui și te va ajuta să comunici cu încredere, cu mult mai multă expresivitate și să inspiri audiența la acțiune și reflecție personală.

 
Rocketists sunt o echipa de pasionati si experti in invatare. Ei promoveaza principiile autonomiei in invatare ca solutie pentru a tine pasul cu lumea in care traim si a ne bucura de viata in fiecare zi. Experienta lor vine din zone diferite, de la lucrul cu copii la cel cu adulti atat in spatiul universitar cat mai ales in cel organizational.

Corina Anghel este Project Manager in echipa Rocketists si desfasoara proiecte pentru sute de persoane ca specialist pe zona de learning & development.

 


Bogdan Grigore aduce un nou tip de energie si perspectiva asupra trainingurilor si conferintelor combinand cu creativitate pasiunea pentru dezvoltarea indivizilor si echipelor si teatrul de improvizatie.

Are o experienta de 10 ani in zona de training&development atat ca trainer intern cat si in rol de consultant extern. A moderat si a vorbit la zeci de conferinte pe teme de Inovatie, Vanzari, Public speaking, Deschidere catre schimbare. (TEDxEroilor, Forbes Heroes, HR Game Changer)

 In prezent este Managing Partner Improvizatie.ro (prima companie din Romania ce foloseste improvizatia aplicata in business ca metoda de dezvoltare a indivizilor, echipelor si companiilor.) Malina Chirea

Trainer, Consilier de dezvoltare personala si psiholog in formare. Am fondat Instititul pentru Fericire, un spatiu dedicat inteligentei emotionale si psihologiei pozitive aplicate. Am lucrat pana acum cu peste 30.000 de persoane din 12 orase din Romania. 

Cred in autenticitate, prietenie si excelenta. Orice se poate obtine si putem progresa continuu cu suficienta vointa si un mindset flexibil.