Noutati despre Top Talents

Junior Managers Program –2 open positions at Bosch Cluj Plant

The Junior Managers Program prepares outstandingly talented people in a practically oriented way to assume a leadership role in our organization. It is based on an individual program design, diverse further training opportunities, and an established mentoring system with experienced top managers.

Editie inedita la Top Talents

Anul acesta, Top Talents iti aduce o editie inedita, dusa la un alt nivel! Chiar daca conextul actual nu ne permite sa ne intalnim fizic, noi spargem barierele si traversam granitele direct de acasa, astfel ca ne dam intalnire online la cea de-a 13-a editie a evenimentului de renume dedicat tinerilor cu potential – Top Talents Romania Connected.

Devino ambasador Top Talents Romania

Anul acesta la Top Talents Romania Connected este anul surprizelor! Desi ne-am mutat in mediul online, dorim sa facem experienta Top Talents una cat mai placuta si mai interactiva pentru participantii nostri, astfel ca apelam si noi  la unul dintre skill-urile viitorului, creativitatea, si lansam o noua provocare: Devino ambasador Top Talents & join the gang!

Design your future career at Top Talents Romania Connected

Pe 18 si 19 noiembrie vei avea sansa de a discuta cu speakeri internationali, manageri de la companii de top din Romania, reprezentanti ai acestor companii, precum si cu alti tineri talentati care se afla in cautare de job-uri entry-level, internship-uri sau programe de management-trainee.