Targul de cariera Angajatori de TOP

Angajatori de TOP,

cel mai mare eveniment de cariera din Romania.

Cei mai doriti angajatori din domeniile Business & Tech, cei mai entuziasti candidati high-potential, speakeri memorabili, experiente profesionale inedite, amintiri unice! Toate acestea desfasurate in doua editii, anual, in Bucuresti si Timisoara califica Angajatori de TOP ca fiind cel mai longeviv eveniment de cariera.


Targul de cariera Angajatori de TOP

Bucuresti

Sala Palatului
21 - 22 Octombrie
10:00 - 18:00

Timisoara

C.R.A.F.T
28 - 29 Octombrie
10:00 - 18:00

Technology

Cei mai doriti angajatori din Tehnologie, Inginerie, IT, Telecom si Automotive prezinta oportunitatile de cariera pe care le au disponibile, cele mai dinamice tendinte de pe piata muncii si sunt dornici sa stea fata in fata cu persoane care pot aduce un plus de valoare in activitatea pe care o desfasoara.

Esti pasionat de IT sau programare? Ai terminat o facultate cu profil tehnic? Te incanta ideea de a lucra in inginerie sau productie? Indiferent daca ai raspuns la una sau mai multe dintre aceste intrebari, intra in lumea tehnologiei si afla care sunt joburile pe care cei mai doriti angajatori ti le vor prezenta in zona tech Angajatori de TOP.
Ai sansa sa descoperi care sunt aptitudinile pe care acestia le cauta, sa aplici la joburi, sa te bucuri de activarile interesante de la standuri si chiar sa devii noul lor coleg.
Te asteptam la Angajatori de TOP!
Workshopuri si Conferinte Tech:

Bucuresti

Timisoara

Oportunitati studenti si absolventi

Harta angajatori Tech

Business

Cele mai cunoscute companii din HR, Marketing, Finance, Banking, Consultanta, Management, Customer-support si Sales lanseaza ofertele de munca pentru care cauta candidati cu potential. Mii de joburi, programe de internship si numeroase oportunitati ce vor contribui la dezvoltarea candidatilor vor sta la baza experientei Angajatori de TOP.

Iti place sa lucrezi cu oamenii si esti creativ? Te consideri o persoana atenta la detalii? Esti pasionat de cifre si crearea de strategii te intriga? Daca raspunsul este da, atunci te invitam sa afli care sunt cele mai ravnite locuri de munca pe care companiile de top le-au pregatit in zona business Angajatori de TOP.
Ai ocazia sa stai de vorba cu angajatorii tai preferati si sa aplici la oportunitatile de cariera potrivite profilului tau. Ai toate sansele sa-ti schimbi statutul de candidat in angajat!
Te asteptam la Angajatori de TOP!
Workshopuri de cariera:

Bucuresti

Timisoara

Oportunitati studenti si absolventi

Harta angajatori Business

clear

Ce presupune experienta Angajatori de TOP?

Workshopuri
de cariera

Zeci de workshopuri sunt pregatite pentru a oferi raspunsuri la cele mai arzatoare intrebari privind parcursul profesional. Investitia constanta in dezvoltarea profesionala si personala contribuie la obtinerea unei cariere de succes.

Pornind de la cum te poti face remarcat cand nu ai experienta in CV, cum poti avea un inceput de succes, care sunt metodele prin care iti poti dezvolta inteligenta emotionala la locul de munca si ce tips&tricks ofera specialistii in HR cu privire la cum ar trebui sa iti prezinti skill-urile, workshopurile de cariera reprezinta ocazia perfecta de a investi in potentialul tau.


Sesiuni de
consiliere in cariera

Specialistii in HR cu o vasta experienta in recrutare ofera gratuit sfaturi despre cum sa iti faci CV-ul, cum te poti face remarcat la interviul de angajare, cat de importanta este increderea in sine la prima interactiune cu angajatorul si ce pasi trebuie sa urmezi daca iti doresti o reconversie profesionala.

Nu stii cum poti obtine locul de munca dorit? Ce trebuie sa faci pentru a convinge ca esti omul potrivit la locul potrivit? Stai de vorba cu consilierii nostri si descopera cele mai valoroase sfaturi despre si pentru cariera! Acestia asteapta sa te intalneasca si sa te ajute sa gasesti raspuns la cele mai mari curiozitati pe care le ai despre piata muncii din Romania.


Workshopuri si
Conferinte Tech

Noutatile si inovatiile din industria tech vor fi dezbatute de speakeri renumiti ce vor aborda cele mai captivante subiecte din domeniu.

7 Principles for Quality Coding / How can we accelerate innovation? / The backstage of Engineering the best vehicle sunt doar cateva dintre tematicile pregatite.

Chiar daca te afli la inceput de cariera sau ai experienta, esti asteptat cu numeroase oportunitati si activari care sa te inspire. Vei putea sa stai fata in fata cu speakeri renumiti si sa te lasi inspirat de subiectele inovative pe care acestia le propun in cadrul keynote-urilor pregatite. Cariera ta tech incepe la Angajatori de TOP!


Oportunitati
studenti si absolventi

Mii de programe de internship si locuri de munca entry-level lansate in premiera la Angajatori de TOP.

Esti student sau ai absolvit? Te afli la inceput de drum si iti doresti sa te angajezi? Consideri lipsa de experienta un impediment? Aici ai acces la toate oportunitatile de cariera din domeniiile Business si Tech potrivite profilului tau.


Harta angajatorilor
de TOP

Angajatorii preferati sunt mai aproape decat credem. Cu un click descoperi singurul loc unde se regasesc cele mai active companii din domeniile Business si Tech.

Identifica rapid angajatorii care recruteaza cel mai mult in perioada urmatoare, locatiile acestora, joburile disponibile, precum si detalii despre modul de lucru.


Podcast
Cariera 360

De la secrete din culisele povestilor de succes pana la tips & tricks despre ce inseamna sa lucrezi in compania preferata, Podcast Cariera 360 are ca scop sa te inspire in cariera.

Subiecte de interes dezbatute de invitati cu un background profesional ascendent, secrete din spatele povestilor de succes, sfaturi valoroase cu privire la startul in cariera se pregatesc sa fie in lumina reflectoarelor. Scopul acestui podcast este de a contribui intr-o masura relevanta la dezvoltarea personala si profesionala a fiecarui candidat.


clear
clear

Cauta job

Angajatori Editie Online: Parteneri Nationali

Parteneri Media

ONG-uri si Universitati Partenere

Parteneri Logistici