• Angajatori de TOP Bucuresti
  Angajatori de TOP Bucuresti
  Orasul pe care nu trebuie sa-l ratezi daca iti doresti sa ajungi la destinatia: CARIERA DORITA, isi deschide portile! Noua editie a celui mai mare eveniment de cariera din Romania te invita pe 5 - 6 Aprilie 2019, la Sala Palatului, intr-un univers unde 130 de companii te asteapta cu peste 6000 de joburi.
  Afla mai multe >>
 • Angajatori de TOP Timisoara
  Angajatori de TOP Timisoara
  Orasul pe care nu trebuie sa-l ratezi daca iti doresti sa ajungi la destinatia: CARIERA DORITA, isi deschide portile! Noua editie a celui mai mare eveniment de cariera din Banat te invita pe 15 - 16 Martie 2019, la Centrul Regional de Afaceri (CRAFT), intr-un univers unde 70 de companii te asteapta cu peste 3000 de joburi. Afla mai multe >>
Targul de cariera Angajatori de TOP 2019
Angajatori de TOP este cel mai important targ de cariera dedicat profesionistilor si studentilor aflati in cautarea unui job. Incepand cu anul 2006, targul este unul de referinta pentru piata de resurse umane, concentrand un procent semnificativ din oferta locurilor de munca prin participarea celor mai importante companii din Romania. Fiecare editie iti ofera acces la peste 130 de companii si 6000 de joburi in Bucuresti si peste 70 de companii si 3000 de joburi in Timisoara.
clear