Sunt 24 de ani de când primii noștri pacienți au trecut pragul unei clinici MedLife. Sunt 24 de ani de când sănătatea a devenit pentru noi mai mult decât o profesie, o pasiune. Sunt milioane de pacienți care au apelat la noi în căutarea celor mai bune soluții la nevoile lor medicale, cu încrederea și siguranța că întâlnesc aici oameni capabili, profesioniști pasionați, medici experimentați, personal amabil și un zâmbet care să le șteargă orice urmă de neliniște de pe chip.

Încrederea pacienților noștri este cea mai importantă resursă a activității noastre, de aceea, de la deschiderea primei noastre clinici, acum 24 de ani, nu am încetat să inovăm, să cunoaștem, să investim în medicii noștri și în echipamentele medicale și să fim prezenți cât mai aproape de pacienții noștri din întreaga țară. 

 

Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacau, Bistrita, Botosani, Braila, Brasov, BUCURESTI, Buzau, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Dej, Deva, Dragasani, Focsani, Gaesti, Galati, Iasi, Ilfov, Lugoj, Oradea, Otopeni, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Slatina, Slobozia, Suceava, Targoviste, Timisoara
Farmaceutice-Medical

Joburi MedLife SA:

Client Service Executive

MedLife SA
1 - 5 ani experienta
Galati,

Receptionist - Clinica Medlife Iasi

MedLife SA
0 - 1 an experienta
Iasi,

Medic radiolog Iasi

MedLife SA
0 - 1 an experienta
Iasi,

Locuri de munca MedLife SA