MedLife activează pe piața din România din 1996, fiind cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piața locală.

Compania acoperă toate zonele de activitate medicală: ambulatoriu, spitale, maternități, laboratoare, farmacii, toate acestea constituind Sistemul Medical MedLife.

În prezent, MedLife își desfășoară activitatea în 16 hyperclinici din București, Timișoara, Brașov, Arad, Galați, Iași, Craiova și Constanța, 18 laboratoare proprii de analize, 10 unități spitalicești în București, Brașov, Craiova, Iași și Arad, dintre care un spital de Pediatrie, unul de Ortopedie și unul de Obstetrică-Ginecologie, 3 maternități în București și în țară, 12 centre de excelență cu specializare unică, 8 farmacii proprii reunite sub rețeaua PharmaLife Med și în colaborare cu 145 de clinici medicale partenere din toată țara.

MedLife a obținut acreditarea pentru Maternitatea MedLife București în calitate de Spital Prieten al Copilului, procesul de certificare fiind derulat de către Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și UNICEF, Maternitatea MedLife fiind totodată și prima maternitate privată din capitală care deține acest statut. Alte două maternități din rețeaua MedLife sunt în curs de acreditare pentru acest program.

Conform studiului internațional realizat de Reader's Digest, MedLife este pentru al șaselea an consecutiv cel mai de încredere brand în rândul românilor la categoria „Clinică Privată”, iar în ultimii cinci ani, studiile de piață derulate la nivel național plasează constant MedLife drept brandul cu cea mai mare notorietate pe toate segmentele: spital privat, clinică-centru medical, laborator medical. De asemenea, MedLife a câștigat în ultimii doi ani premiul „Superbrands” la categoria „Clinici private”.

Cei peste 3.000 de angajați sunt bunul cel mai de preț al companiei! Ne definește CALITATEA UMANĂ a personalului medical. Suntem o forță pentru că scriem, clipă de clipă, ISTORIA MEDICINEI PRIVATE din România.

Faptele sunt mărturia idealurilor noastre așa că te așteptăm să demonstrezi că poți SĂ CONSTRUIEȘTI ALĂTURI DE NOI!

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca MedLife SA

Companie Oras(e) Data
Tehnician mentenanta

full-time1 - 5 ani experienta

MedLife recruteaza tehnician mentenanta.

MedLife SA BUCURESTI
25.05.2018
Asistent Generalist - Chirurgie Pediatrica / Spitalul MedLife de Pediatrie

full-time1 - 5 ani experienta

MedLife recruteaza Asistent Generalist pentru Sectia de Chirurgie a Spitalului de Pediatrie (Str. Zagazului nr. 7, Sector 1)

MedLife SA BUCURESTI
25.05.2018
Asistent Generalist - Sectie Medicala / Spitalul MedLife Titan

full-time1 - 5 ani experienta

MedLife recruteaza Asistent Generalist pentru sectia Medicala a Spitalului MedLife Titan (Str. Liviu Rebreanu nr. 8, Sector 3).

MedLife SA BUCURESTI
25.05.2018
Asistent Generalist - ATI / Life Memorial Hospital

full-time1 - 5 ani experienta

MedLife recruteaza Asistenti Generalisti pentru sectia de Anestezie si Terapie Intensiva. Datorita increderii pacientilor in serviciile MedLife vom extinde activitatea in Life Memorial Hospital (Calea Grivitei nr. 365, Sector 1)

MedLife SA BUCURESTI
25.05.2018
Agent Call Center

full-time0 - 1 an experienta

MedLife recruteaza Agent Call Center.

MedLife SA BUCURESTI
25.05.2018
Registrator Medical

full-timeStudent/Absolvent

Daca esti la inceput de cariera si iti doresti un job usor, cu program in ture (AM/PM) dar cu norma intreaga, la un angajator serios, cu contract de munca si beneficii, te invitam sa citesti profilul acestui post si sa aplici daca te intereseaza.

MedLife SA BUCURESTI
25.05.2018
Administrator Retea IT

full-time0 - 1 an experienta

Medlife recruteaza Administrator de Retea pentru echipa din Timisoara.

MedLife SA Timisoara
25.05.2018
Suport Medical Cabinet Ecografie

full-timeStudent/Absolvent

Compania Medlife recruteaza Operator pentru introducerea in calculator a datelor specifice cabinetului de ecografie.

MedLife SA BUCURESTI
25.05.2018

Joburi MedLife SA

Companie Oras(e) Data