Noutati

4000 de job-uri la un click distanta - Angajatori de TOP Virtual 2015

Pentru ca ne gandim la nevoile candidatilor si pentru ca mediul online ajuta la eficientizarea procesului de recrutare si selectie, Angajatori de TOP revine cu o editie virtuala, in perioada 2-15 Noiembrie 2015, pe site-ul Hipo.ro.

Platforma virtuala 3D – o metoda inovativa de conectare a angajatorilor cu candidatii dornici sa dea startul unei cariere de succes – iti aduce in confortul propriei locuinte peste 100 de companii si mii de job-uri in domenii diverse dintre care amintim: IT, Servicii si BPO, FMCG, Inginerie, Bancar si Servicii Financiare, Telecom, Consultanta, Logistica si Transporturi, Auto, Retail, Farma, Turism si Agentii de Recrutare.Foloseste beneficiile evolutiei tehnologiei pentru a-ti gasi job-ul visat. Fie ca esti student sau specialist cu experienta, targul Angajatori de TOP Virtual iti ofera o paleta larga de oportunitati de cariera, in tara sau in strainatate. Asa cum te-am obisnuit si la editiile fizice, poti profita de sansa de a accesa standul companiei preferate, de a discuta cu reprezentantii ei printr-o solutie inovativa de chat si de a vizualiza job-urile si programele de internship disponibile.

Top 4 motive sa accesezi platforma virtuala:

  • Economisesti timp, fiind la doar un click distanta de profilul companiilor participante si de joburile oferite; te poti „muta” rapid de la un stand la altul si poti aplica direct cu CV-ul completat pe Hipo.ro.
  • Nu ai putut participa la editiile fizice ale evenimentului, dar iti doresti sa te angajezi toamna aceasta;
  • Ai acces la peste 4000 de job-uri la nivel national – daca editia fizica a evenimentului Angajatori de TOP nu a avut loc in orasul tau sau daca doresti sa te relochezi, editia virtuala iti ofera posibilitatea sa iti alegi un job din orice oras din tara.

Printre companiile participante la editia din primavara aceasta a celui mai mare targ de cariera din mediul virtual se numara: Alcatel-Lucent, Microsoft, Kaufland Romania, Continental, Accenture, HELLA, McDonald’s Romania, ProCredit Bank, KPMG, Bosch Service Solutions, Arcadis Project Engineering, IT Vizion, BearingPoint, Plexus, Frigoglass si multe altele.

Editia anterioara in cifre

  • 100 de companii participante;
  • 4000 de oportunitati de cariera;
  • 301.000 vizitatori pe platforma online;
  • 1 seminar online sustinut de Cut-e Romania si Coca-Cola HBC Romania cu scopul de a te ajuta sa iti maximizezi rezultatele la testele psihometrice.