Finance Boot Camp este despre experienta de a discuta cu manageri, directori si specialisti din domeniile Audit, Contabilitate si Taxe.

Anul acesta, evenimentul se afla la a 7-a editie si va aborda tema “Provocari, solutii si tendinte in domeniile Audit, Contabilitate si Taxe”.

Curios cu ce noutati vine aceasta editie?
 
 • Agenda flexibila pentru timpul tau: Pentru ca ne dorim ca sesiunile sa fie mai usor de urmarit, ne-am gandit sa dam o noua structura evenimentului. Astfel, acesta se va desfasura pe 14 si 15 martie la Hotel Sheraton, Bucuresti, intre orele 09:00 si 14:00.
 • Multe oportunitati de cariera: Am discutat cu participantii de la editia trecuta si am aflat ca 47% dintre acestia s-au angajat la una dintre cele 10 companiile participante sau la alte companii mari din Romania.
 • Companii noi si nu numai: Deloitte, KPMG, Mazars, British American Tobacco, PwCSociete Generale European Business Services, Vodafone Romania, Cameron Romania, ACCA, CIMA si Ericsson vin la Finance Boot Camp 2018!

Ti-am starnit interesul?

                                                                                


Top 5 motive pentru care merita sa participi la eveniment:
 

 1. Acces exclusiv la oportunitati de cariera pentru juniori: companiile participante vin si cu scopul de a recruta din randul participantilor, pentru programe de internship / trainee / job-uri entry-level.
 2. Networking cu oameni cu experienta in domeniu, dornici sa-ti impartaseasca sfaturi utile de cariera, insight-uri din piata, trend-uri si directii de dezvoltare.
 3. Descoperi ce arie ti se potriveste: Finante, Audit, Contabilitate, Taxe, Legal.
 4. Beneficiezi de informatii noi si afli cum sa te pregatesti pentru fiecare etapa din procesul de selectie al companiilor participante si care sunt motivele pentru care sa urmezi o cariera in domeniul financiar.
 5. Bifezi o experienta valoroasa pentru profilul tau, pe care o poti trece in CV si care va fi apreciata de angajatori.


Profilul tau se potriveste pentru acest eveniment daca:
 

 • Esti student, masterand sau absolvent al unei facultati cu profil economic;
 • Ai obtinut rezultate academice remarcabile in timpul anilor de studiu;
 • Te-ai implicat in activitati extracurriculare, precum: ONG-uri studentesti/voluntariat, programe de internship sau management-trainee.
 • Te-ai bucurat de o experienta internationala, prin intermediul unor programe sau studii.


O cariera de succes in domeniu incepe cu Finance Boot Camp. Hai si tu pe 14-15 Martie la eveniment! Aplica aici!

*Deadline-ul de aplicare este 8 Martie.

 
 
clear