Daca esti pasionat de cifre si domeniul financiar, Finance Boot Camp s-ar putea sa fie evenimentul la care iti gasesti primul job! :)
Hipo Boot Camps se intoarce in forta cu Finance Boot Camp 2019, eveniment aflat la editia cu numarul 8.


Intre 15 si 16 martie va dam intalnire la Hotel Sheraton in Bucuresti pentru a discuta cu specialisti din companii de top despre "The Era of Digital Finance", tema acestei editii.
News & Good2know

 
 • Boot Camp-ul va avea loc vineri si sambata: Tinand cont de feedback-ul din partea fostilor participanti, aceasta editie va fi organizata vineri si sambata - 15 si 16 martie. 
 • Poti avea sansa de a-ti planifica un interviu cu unul dintre partenerii acestei editii
 • Companiile care au participat anul trecut: Deloitte, KPMG, Mazars, British American Tobacco, PwCSociete Generale European Business Services, Vodafone Romania, Cameron Romania, ACCA, CIMA si Ericsson au recrutat dintre participantii Finance Boot Camp 2018!

Curios sa afli care sunt companiile participante de anul aceasta? Fii cu ochii pe noi!

                                                                                 


De ce Finance Boot Camp?
 

 1. Ai acces exclusiv la oportunitati de cariera pentru juniori: companiile participante vin si cu scopul de a recruta din randul participantilor, pentru programe de internship / trainee / joburi entry-level.
 2. Networking cu oameni cu experienta in domeniu, dornici sa-ti impartaseasca sfaturi utile de cariera, insight-uri din piata, trend-uri si directii de dezvoltare.
 3. Descoperi ce arie din domeniul tau de interes ti se potriveste: Finante, Audit, Contabilitate, Taxe, Legal.
 4. Beneficiezi de informatii noi si afli cum sa te pregatesti pentru fiecare etapa din procesul de selectie al companiilor participante si care sunt motivele pentru care sa urmezi o cariera in domeniul financiar.
 5. Ai oportunitatea sa adaugi in CV-ul tau o experienta valoroasa pentru profilul tau, una care va fi apreciata de angajatori.
  Evenimentul nostru este perfect pentru tine, daca:
 
 • Esti student, masterand sau absolvent al unei facultati cu profil economic;
 • Ai obtinut rezultate academice remarcabile in timpul anilor de studiu;
 • Te-ai implicat in activitati extracurriculare, precum: ONG-uri studentesti/voluntariat, programe de internship sau management-trainee.
 • Te-ai bucurat de o experienta internationala, prin intermediul unor programe sau studii.


O cariera de succes in domeniu incepe cu Finance Boot Camp. Hai si tu pe 15-16 Martie la eveniment! Aplica aici!

*Deadline-ul de aplicare este 8 Martie.

 
 
clear