Stiri cariera

Caut Angajator
Cum sa iti gasesti un job dupa ce termini facultatea?

Afla cele mai noi insight-uri din piata si super sfaturi pentru crearea CV-ului ideal! Informeaza-te despre unde, cum si cand poti aplica la job-ul potrivit profilului tau si ce isi doresc angajatorii de top ai anului 2019 conform studiilor Catalyst Solutions.

Topul judetelor cu cei mai multi angajati din Romania

Cifrele oficiale arata ca in ultimul an, in Romania, a avut loc o crestere a numarului de salariati cu contract individual de munca.

Ionut Vasile - Zambind in fata provocarilor

Ionut Vasile ne povesteste despre experienta lui cu succesul si cum a ajuns sa fie Project Managerul celui mai mare targ de cariera din Romania, Angajatori de TOP Bucuresti, cateva sfaturi pentru cei ce cred ca este obligatoriu sa te nasti special pentru a avea succes, dar ne si povesteste cum sa imbini joburile in vanzari cu organizarea de evenimente.

HARMAN Romania extinde cel mai mare centru de dezvoltare auto din Bucuresti si recruteaza 20 de programatori in echipa de Telematica

HARMAN International, lider global in tehnologia connected car, cauta 20 de romani alaturi de care sa schimbe viitorul industriei auto.

Care sunt principalele tari care investesc in companiile din Romania?

Cu o pozitie geografica privilegiata, resurse naturale bogate si o piata de dimensiuni mari, la care se adauga si o forta de munca competenta si cu costuri scazute, Romania detine multe avantaje strategice pentru a atrage investitii straine.

Studiu Ipsos Interactive Services si Great HRs: Trei sferturi din angajatori sustin angajarea persoanelor de peste 45 de ani

Studiu realizat de Ipsos Interactive Services impreuna cu Great HRs isi propune sa combata criza fortei de munca si a discriminarii pe criterii de varsta la angajare.

We are constantly evolving and so can you!
Stiri cariera

There is no success without going the extra mile, and for us that means to be bold, creative and challenge the way of doing things along the way.

Creeaza-ti propriul plan in cariera. Alege sa faci parte din echipa Farmexim

Farmexim este prima companie de import si distributie de medicamente din Romania, infiintata in 1990. Inceputa cu 30 de ani in urma, povestea se scrie inca. O istorie bogata, generoasa, la capatul careia Farmexim a devenit sinonim cu excelenta.

Mediul de munca: 6 modalitati pentru a-l imbunatati

Mediul de munca este extrem de important atat pentru motivatia si productivitatea angajatilor, cat si pentru bunastarea lor.

How to grow with the company? - Iuliana Leurent, CEO @ Temps HR

Nu poti „creste cu compania”, cresti in primul rand cu oamenii din acea companie.