Stiri cariera

Caut Angajator
Academia Bosch din Timisoara: un centru educational

Un punct forte al locatiei din Timisoara este reprezentat de procentul ridicat al angajatilor cu studii superioare, 98% fiind absolventi de universitate sau studenti. Bosch intelege importanta unei educatii bune a generatiilor viitoare, ca urmare se implica in mod constant in activitati care sustin relatia dintre mediul educational si cel de afaceri.

Zile Libere 2019 – cum arata calendarul sarbatorilor legale?

Cate zile libere vor fi in 2019, cand e pastele si cum arata calendarul sarbatorilor legale in 2019?

Bombardier Internal Career Development Fair – evenimentul in care specialistii Bombardier descopera diversitatea oportunitatilor de cariera din companie

Centrul Bombardier din Cluj-Napoca, producator mondial de avioane şi trenuri, promoveaza colaborarea si dezvoltarea proprilor angajati in cadrul departamentelor existente: Financiar, Resurse Umane, Achizitii, Operatiuni & Inginerie.

Companiile de top recruteaza urmatoarea generatie de trainee la Top Talents

Evenimentul Top Talents se apropie cu pasi repezi, iar noi vrem ca tu sa fii cat mai pregatit pentru acesta! De ce sa te pregatesti pentru un eveniment la care participi ca sa inveti? Pentru ca, un obiectiv fara un plan este doar un vis, iar noi vrem ca visele tale sa devina realitate! Cum? Simplu, noi iti oferim cateva informatii despre posibila ta viitoare cariera, iar tu doar trebuie sa arunci un ochi peste ele si sa vii la eveniment...

UX Essentials Training - workshop interactiv de 2 zile

Invata sa creezi produse digitale de top intr-un workshop interactiv.

Specialisti de la London Stock Exchange Group, Ubisoft, Google si GoPro vin sa intalneasca urmatoarea generatie de profesionisti IT din Romania la DevTalksJunior - 22 noiembrie

Pe 22 noiembrie, pasionatii de tehnologie cu pana la 5 ani experinta sunt asteptati la o noua editie DevTalksJunior, cel mai mare eveniment international IT&C ce va avea loc anul acesta la Cinema City, in AFI Palace Cotroceni.

Peste 10 000 de candidați în căutarea unui loc de muncă

Pe 26-27 octombrie la Sala Palatului, a avut loc Angajatori de TOP București. Cel mai mare eveniment de carieră din România a reunit peste 10 000 de vizitatori, 130 de companii, peste 6000 de joburi și 34 de workshopuri și conferințe.

Legitimatia pentru studenti, ISIC ofera reduceri

ISIC este legitimatia pe care orice student trebuie sa o aiba in portofel. Este singura recunoscuta la nivel global si in baza careia studentii au peste 130.000 de reduceri in 136 de tari, inclusiv in Romania.

Explore the story of 5 Lands with KPMG at Top Talents

Join us on 23 November at Top Talents Romania event to discover the new set of competencies through the story of the 5 Lands and let’s start a new development journey together!

Best. Summer. Ever. @ 100 days of HR powered by Temps

Cum a fost la scoala ALTFEL pentru HR powered by Temps HR?