Stiri cariera

Caut Angajator
Nu rata inscriere la LSEG Open Day 2021

Primavara aceasta incepe cu LSEG Open Day! Daca vrei sa fii parte dintr-o noua comunitate IT si doresti si incepi o cariera in Fintech, LSEG (London Stock Exchange Group) Romania  te invita la Open Day pe 4 Martie, in intervalul 16:00 – 18:30.

ISACA Romania Chapter and Revista CARIERE organizeaza evenimentul online cu tema ”Expect the unexpected. Rewind. Reshape. Rethink. Restart”

ISACA Romania Chapter and Revista CARIERE organizeaza evenimentul online cu tema ”Expect the unexpected. Rewind. Reshape. Rethink. Restart” in perioada 2 – 4 Martie 2021. Pe parcursul celor trei zile, in cadrul ISACA Romania Chapter Virtual Event vor fi dezbatute subiecte fierbinti legate de guvernanta si reglementari privind controlul si securitatea informatiilor, dar si de tehnologie si leadership...

How can a function store permanent data cache with Javascript Closure?

In this article I would like to describe how a function can store permanent data cache with Closure. Closure is a powerful feature of Javascript where an inner function has access to the outer function’s variables.

Studiul comportamentului Generatiei Z pe piata muncii in 2021

Tu cum crezi ca arata piata muncii pentru tinerii din ziua de astazi? Ai vrea cateva schimbari sau lamuriri cu privire la anumite subiecte? Esti interesant sa faci primii pasi spre cariera ta, dar  nu stii de unde sa incepi?

Inov’Up - Loading Virtual Message...
Stiri cariera

ASER te invita la cea de-a treia editie a evenimentului Inov’Up! Te asteptam online, pe 3 si 4 martie, sa exploram spatiul intraprenoriatului, antreprenoriatului si digitalizarii impreuna cu oameni de afaceri de top.

Goodyear Global Business Services is Launching the 2021 Internship Program in Bucharest

Goodyear Global Business Services (GBS) center in Bucharest is launching its annual internship program in March and invites master’s and bachelor’s degree students, as well as recent graduates to join the team.

Spring IT se intoarce!

Spring IT revine si in primavara aceasta, in perioada 1 - 20 martie. Proiectul organizat de Sindicatul Studentilor din Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica (SiSC) isi desfasoara cea de-a X-a editie, fiind astfel o editie aniversara.

Incepe maratonul programelor de internship, trainee si joburilor entry level

A venit si 2021, anul sperantelor si marilor obiective! Suntem siguri ca va fi un an mult mai bun si mai productiv asa ca noi ne-am pregatit temeinic de cel mai mare maraton de programe pentru tineri. Ce trebuie sa faci ca sa intri si tu aici?

How M|Transport helps the METRO.digital employees

Building products and doing UX work is never a linear or static process.

De la European la Global: centrul de servicii al Societe Generale din Romania devine Societe Generale Global Solution Centre

Societe Generale European Business Services (Societe Generale EBS) devine Societe Generale Global Solution Centre la 10 ani de la infiintarea companiei in Romania. “European Business Services” a insemnat mai mult decat un nume, a fost o declaratie a pozitionarii companiei ca partener de valoare pentru Grupul Societe Generale in operatiunile sale europene, precum si un vot de incredere acordat expertizei si potentialului...