Stiri cariera

Caut Angajator
Think outside the box… sau ce faci cand te plafonezi

Te-ai intrebat vreodata care e drumul profesional pe care trebuie sa il parcurgi? Sau ce decizii trebuie sa iei pentru a atinge succesul? Este destul de dificil uneori sa iesi din zona de confort si sa gandesti in perspectiva, insa o singura intrebare ramane mereu valabila: ce faci cand te plafonezi?

In spatele fiecarui medic bun se afla o echipa buna – Clinicile Dentare Dr. Leahu

La Clinicile Dentare Dr. Leahu poti da startul carierei pe care ti-o doresti iar pentru ca noi credem in interactiunea directa iti dam intalnire la Angajatori de Top, in perioada 25-26 octombrie.

Descopera programul de trainee in ING Sales League

Programul de traineeship ING Sales League a ajuns la a treia editie si ofera posibilitatea de lansare concreta in cariera. Peste 80% dintre candidatii participanti in program au fost angajati in ING imediat dupa incheierea programului.

Creeaza-ti brandul personal in 3 pasi simpli

Avand in vedere faptul ca un recrutor verifica zeci de CV-uri zilnic, trebuie sa fim extrem de realisti si sa ne dam seama ca challenge-ul nostru este sa il convingem printr-o fraza de “Brand Selling Proposition” ca suntem  un asset bun pentru ei  si ca “they will get their job done” daca ne aleg. Afla cum poti face asta in cativa pasi simpli!

Ce vrei sa te faci cand vei fi mare?

Pare o intrebare ce ar trebui adresata copiilor, insa este perfect valida pentru orice persoana care isi doreste mai mult de la viata.

Business Organization for Students recruteaza!

Esti pregatit sa faci ceva de neuitat cu studentia ta?

Play your journey with ASER!

Asociatia Studentilor Economisti din Romania te invita sa iei parte la cea mai autentica experienta din studentia ta. In perioada 30 septembrie - 13 octombrie, da start calatoriei ce te poate duce spre momente de neuitat, alaturi de tineri dedicati si entuziasti.

DevAfterWork lanseaza astazi cea de-a doua editie

Incepand cu ora 18:30 va asteptam la Mindspace Victoriei pentru intalnirea cu Intralinks. Agenda va incepe cu o prezentare despre construirea unui program de securitate de la zero. Aceasta discutie este practica si va oferi mai multe studii de caz despre cum functioneaza Intralinks si care este impactul unui program dezvoltat intern.

Cele mai noi programe de internship&trainee din luna septembrie

Back to school, back to your internship program! Printre pregatirile pentru noul an aniversitar se numara si gasirea unui program de internship, trainee sau a unui job entry-level care sa iti aduca atat venituri suplimentare, cat si posibilitatea de a urma cursurile de la facultate?

Recrutare in era digitala. Ce impact vor avea noile tehnologii?

Tehonologia a revolutionat piata fortei de munca si a facut posibila intrarea in scena a recrutarii digitale. Cum va influenta tehnologia acest sector?