Stiri cariera

Caut Angajator
Cariera in finante-contabilitate? Afla sfaturi practice de la Florina Voevod - CFO pentru Grey Worldwide Romania si Geometry Global in seminarul online gratuit de pe 28 martie 2017

Arfla cum sa obtineti o pozitie de top in finante-contabilitate de la un un Director Financiar dintr-o companie de top.

Pregateste-te sa visezi in culori!

The Color Run Dream Tour 2017 ii aduce pe Color Runneri intr-o lume in care totul este posibil si ii inspira sa-si transforme visurile in realitate pe parcursul celor 5 km magici. In premiera, participantii vor lua startul printr-un tunel, cu mai multa muzica decat nicioadata. Alergatorii vor simti ca plutesc de fericire in Cloud Zone.

Hipo te invita sa alergi la Crosul Companiilor B2Run!

Pe 10 iunie, la Arena Nationala, ia-ti colegii de birou si accepta provocarea celor 6 kilometri de la Crosul Companiilor B2Run, cea mai mare cursa de alergare pentru companii din Europa.

Soft Skills Academy by EESTEC Bucuresti

In luna aprilie ai curajul de a spune da viitorului pe care îl visezi! Inscrie-te la Soft Skills Academy pana pe 30 martie si fii unul dintre cei 60 de studenti norocosi care vor avea parte de o saptamana in care vor invata pasii unei cariere de succes.

Career START @Coca-Cola HBC: Calatoria Destination: Management 2017 a inceput!

Compania Coca-Cola HBC Romania, membra a Grupului Coca-Cola Hellenic, este liderul industriei de bauturi din Romania, asigurand imbutelierea, distributia, vanzarea si marketing-ul operational pentru produsele din portofoliul Coca-Cola. Destination: Management- Programul de Management Trainee este un program de dezvoltare profesionala accelerata adresat studentilor in ultimul an si absolventilor de studii superioare,...

Lidl te transforma din absolvent in Campion

Lidl este echipa in care poti sa iti construiesti o cariera in retail. Te invitam sa faci parte dintr-un program complex de formare sistematica si practica, conceput pentru tinerii absolventi care stiu ce vor sa faca dupa absolvire. Inscrie-te in Campionatul de Management.

Coca-Cola HBC Romania a dat startul inscrierilor pentru programul de Internship Talents on board!

An de an, Coca-Cola HBC cauta tineri entuziasti si talentati care sa se alature echipei si sa se dezvolte pentru a deveni viitorii profesionisti ai industriei FMCG.  

Obtine o bursa oferita de OMV Petrom

Obtine o bursă oferita de OMV Petrom pentru a studia in cadrul programului de Master in Ingineria Petrolului din Leoben, Austria. Universitatea Montan din Leoben ofera un program modern de master in Ingineria Petrolului, cu durata de 2 ani, in limba engleza, care combina teoria si practica in proiecte interdisciplinare.

Bancpost invita tinerii IT-isti romani la Beyond Hackathon

Beyond Hackathon este o competitie FinTech dedicata tinerilor specialisti din domeniul IT: software developer, designer, marketer, business developer. Cea de-a doua editie a evenimentului are ca scop promovarea ideilor si proiectelor inovative care pot face diferenta in domeniul serviciilor si produselor financiare si pot ajunge sa modeleze viitorul banking-ului. De asemenea, noutatea de anul acesta consta in faptul...

Cum te poti pregati pentru o cariera in IT in Timisoara, Iasi, Cluj si Bucuresti?

Scoala Informala de IT este un program de educatie alternativa si reconversie profesionala axat pe mentorat si pe aplicabilitatea practica a cunostintelor necesare dezvoltarii unei cariere in IT.