Stiri cariera

Caut Angajator
Angajatori de TOP: the platform that amplyfies your Employer Branding and Talent Attraction efforts this fall!

This fall, we challenge you to question anything related to your company at Angajatori de TOP, the largest Romanian Career Fair with over 10,000 participants!  Each year we celebrate two editions of the biggest career fair in Bucharest and Timisoara, and Online on a national scale – Angajatori de TOP. Counting 17 years of expertise in talent attraction and employer branding, taking part in this...

TOP 5 domenii de activitate cele mai cautate de tineri in 2023

Conform datelor analizate din platforma, oportunitatile la care au aplicat cel mai mult tinerii anul acesta sunt programele de internship si joburile entry-level in arii precum programare, achizitii, marketing, HR si administrativ.

AI is here to help you, not replace you!

La Top Talents Romania 2023, discutam cu profesionisti din domenii variate despre oportunitatile pe care inteligenta artificiala le creeaza pentru tinerii la inceput de drum!

Febra Back to School se aplică și studenților!

Toamna, fiind sezonul reînnoirii, vine de la sine cu evenimente dedicate tinerilor ce își doresc ieșirea din zona de confort, în cel mai interactiv și benefic mod. Top Talent Romania, ce va avea loc pe 17-18 noiembrie la Hotel InterContinental Athénée Palace Bucharest, este un eveniment creat în special pentru tinerii ce au astfel de pasiuni.  

Join the MassMutual Romania Coding Competition and Showcase Your Skills

Are you ready to put your coding skills to the test? MassMutual Romania is thrilled to announce its first coding competition, where you can demonstrate your programming skills and problem-solving abilities.

Cognyte va dezvolta o echipă locală specializată în analiza Blockchain

Dezvoltatorul de software Cognyte, cu afaceri de 10 mil.euro în România în 2022, va dezvolta o echipă locală specializată în analiza Blockchain

Fina frontiera intre perfectionism si buna calitate

A existat o perioada in care credinta fundamentala era ca trebuie sa ne lasam emotiile la usa, in momentul in care ajungem la serviciu. Cumva, fiinta umana cu identitatea ei era disociata de rolul profesional si foarte multi oameni au ajuns, in timp, sa se identifice cu rolul lor profesional, nemaifiind nimic altceva. 

5000 lei net: salariul minim pe care il cer tinerii din IT&C in 2023 pentru joburile entry-level

Hipo revine cu ultimele date referitoare la asteptarile salariale din partea tinerilor din piata muncii actuala, la nivel national. Conform raspunsurilor a peste 750 de respondenti la studiul Generatia Z pe Piata Muncii in 2023, media salariilor dorite pentru pentru programele de internship de incadreaza intre 1700 si 3000 lei net. 

How speaking German helped me excel in my accounting career | Insights from a DB Schenker GBS Bucharest employee

We are thrilled to present an exclusive interview with Andreea B., a skilled Accountant with 3 years of experience at DB Schenker GBS Bucharest. In this interview, Andreea shares her experience as a fresh graduate and how she has grown her career at DB Schenker GBS Bucharest. She also highlights the many benefits of joining this leading logistics company and sheds light on what it's like to work in a hybrid environment.

Orice revolutie duce la disparitia unor joburi, dar si la aparitia unora noi – problema este durata acestei reasezari pe piata muncii

Cu toții știm în mare care au fost consecințele și implicațiile. Și cam aceleași vor fi și atunci când vom ajunge la transformarea determinată de AI. O mare diferență, însă, ar fi legată de viteza cu care are loc această transformare, care se preconizează a fi mai mare decât în trecut.