Stiri cariera

Caut Angajator
3 rezolutii profesionale pentru 2020. Pune-le acum in practica!

Noul an poate aduce mai multa lumina asupra activitatii profesionale, daca privesti cu atentie. In cazul in care esti in cautarea unui job nou sau iti doresti sa faci schimbari semnificative, iata 3 rezolutii profesionale pentru 2020!

Ultimele 2 zile de inscriere pentru bursele oferite de Hidroelectrica

Hidroelectrica acorda 37 burse private de studii – 24 burse pentru studenti si 13 burse pentru elevi – in anul scolar/universitar 2019 – 2020.  

We are constantly evolving and so can you!
Stiri cariera

There is no success without going the extra mile, and for us that means to be bold, creative and challenge the way of doing things along the way.

Studiu Accenture Interactive. Fjord Trends 2020: tendinte care vor influenta business-ul in 2020

Organizatiile vor trebui sa sprijine din ce in ce mai mult dorintele tot mai schimbatoare ale consumatorilor si angajatilor, precum si aspiratia lor de a trai o viata mai plina de sens, conform raportului Fjord Trends, lansat de Accenture Interactive.

Cele mai noi programe de internship, trainee si joburi entry-level din luna decembrie

Finalul de an ne găsește cu planuri de viitor pentru carieră și noi oportunități pe care le-am pregătit pentru tine. În prag de an nou, pregătește-ți lista de rezoluții și nu uita să treci pe ea și un program cool de internship pe care să-l urmezi pentru a pune bazele carierei tale.

CGS Romania deschide un nou centru in Constanta si cauta 600 de angajati

Computer Generated Solutions (CGS) Romania, liderul pietei locale de business process outsourcing, anunta extinderea cu un nou centru in orasul Constanta, in urma unei investitii importante.

Cum sa iti gasesti un job dupa ce termini facultatea?

Afla cele mai noi insight-uri din piata si super sfaturi pentru crearea CV-ului ideal! Informeaza-te despre unde, cum si cand poti aplica la job-ul potrivit profilului tau si ce isi doresc angajatorii de top ai anului 2019 conform studiilor Catalyst Solutions.

Topul judetelor cu cei mai multi angajati din Romania

Cifrele oficiale arata ca in ultimul an, in Romania, a avut loc o crestere a numarului de salariati cu contract individual de munca.

Malex - Explorand printre industrii

Alexandra Stancu sau Malex cum ii zic prietenii – Talent Attraction & Employer Branding Coordinator – a ales sa combine Marketing-ul cu HR-ul, iar acum ne poveste despre ce inseamna sa faci Employer Branding, cum sa te remarci in acest domeniu, dar si despre parcursul ei de la un student care explora fiecare oportunitate ce aparea pana la coordonarea unei diviziei de Employer Branding in cadrul Catalyst...

Miruna - La pas prin lumea Marketingului

Lumea Marketingului este plina de provocari, iar cand vorbim despre Event Marketing deja vorbim despre una dintre cele mai imprevizibile parti ale acestui domeniu. Miruna Neagu, Event Marketing Specialist, ne povesteste despre elementele care au avut roluri definitorii in parcursul sau profesional, dar si despre importanta unei atitudini potrivite pentru a reusi in acest domeniu.