Stiri cariera

Caut Angajator
Recrutarea în 2022: 100.000 de vizitatori la Angajatori de TOP Business

97% dintre companiile participante la târgul de joburi Angajatori de TOP Business susțin că vor menține un mod de lucru hibrid și în viitor, iar procesul de recrutare a fost și acesta adaptat noilor condiții de pe piața muncii. Astfel, peste 100.000 de potențiali candidați au trecut deja pragul virtual al târgului de joburi în primele două săptămâni de la deschiderea acestuia.

Cloud Engineer Dan Belibov on Being Able to Work From Anywhere

CrowdStrike came on my radar through a friend. Every time I spoke to him, he kept singing the company’s praises: great technology, incredible scale, talented people, great projects, lots of room to grow, good learning potential.

MassMutual announces great career opportunities for 2022

MassMutual Romania plan to double their headcount in 2022 and announces long-term commitment in Romania, by investing in a junior program, remote working opportunities and new business projects.

CIO Talks - Artificial Intelligence. Machine Learning and Complex algorithms Webcast, Miercuri, 6 aprilie 2022, intre orele 14:00-16:30 Organizat de CIO Council si Revista CARIERE

Inteligenta artificiala isi consolideaza pozitia de forta motrice si inovatie in multe industrii din intreaga lume. Tehnologiile de tip Inteligenta Artificiala si Machine Learning revolutioneza deja industrii precum asistenta medicala, telecomunicatiile, tehnologia informatiei si lantul de aprovizionare si, fara semne de incetinire, industria AI este pregatita sa revolutioneze si sa dezvolte multe alte domenii ale vietii...

You are not your resume; you are your work – Cat de important este sa fii apreciat la job

Poate ca in urma cu ceva ani nu te gandeai cand de dificila poate fi alegerea unui drum in cariera si cate provocari apar pe parcurs. Insa cheia succesului este nu doar sa fii hotarat cu privire la ceea ce iti doresti sa faci, ci si sa alegi o companie in cadrul careia sa simti ca iti poti atinge potentialul, ca te autodepasesti constant.

Conferința DevTalks 2022: 15 scene, format online & in-person, focus pe Inteligență Artificială și Inovație

Cea mai amplă conferință pentru profesioniștii IT din România se desfășoară pe 8-10 iunie, la București și online. 

Peste 10.000 de oportunitati de cariera disponibile anul acesta la Angajatori de TOP

Hipo, cel mai important site de cariera pentru studenti si proaspeti absolventi, anunta startul targului virtual de joburi Angajatori de TOP 2022, care se va desfasura in perioada 21 martie - 1 mai.

Start your career at EY Romania

EY Express is about collaboration and mentorship, joining a team of passionate professionals, best in their field, who will support you all along your journey.

Barings colaboreaza cu MassMutual Romania pentru a recruta angajati din Romania pentru proiecte strategice

Barings, o companie de top in managementul investitiilor la nivel mondial, a anuntat astazi ca a incheiat un acord cu MassMutual Romania Global Business Services (MassMutual Romania) pentru a recruta talent pe piata din Romania.

Saptamana de lucru de 4 zile in loc de 5 zile?

Ar putea fi mai multe zile “de weekend” pentru cei angajati! In strainatate a reaparut saptamana de lucru de 4 zile, iar Romania s-a simtit inspirata de aceasta idee si a realizat un proiect de lege care propune aceasta modificare in Codul Muncii.