Stiri cariera

Caut Angajator
Malex - Explorand printre industrii

Alexandra Stancu sau Malex cum ii zic prietenii – Talent Attraction & Employer Branding Coordinator – a ales sa combine Marketing-ul cu HR-ul, iar acum ne poveste despre ce inseamna sa faci Employer Branding, cum sa te remarci in acest domeniu, dar si despre parcursul ei de la un student care explora fiecare oportunitate ce aparea pana la coordonarea unei diviziei de Employer Branding in cadrul Catalyst...

Miruna - La pas prin lumea Marketingului

Lumea Marketingului este plina de provocari, iar cand vorbim despre Event Marketing deja vorbim despre una dintre cele mai imprevizibile parti ale acestui domeniu. Miruna Neagu, Event Marketing Specialist, ne povesteste despre elementele care au avut roluri definitorii in parcursul sau profesional, dar si despre importanta unei atitudini potrivite pentru a reusi in acest domeniu.

Ionut - Zambind in fata provocarilor

Ionut Vasile ne povesteste despre experienta lui cu succesul si cum a ajuns sa fie Project Managerul celui mai mare targ de cariera din Romania, Angajatori de TOP Bucuresti, cateva sfaturi pentru cei ce cred ca este obligatoriu sa te nasti special pentru a avea succes, dar ne si povesteste cum sa imbini joburile in vanzari cu organizarea de evenimente.

25 de ani de Bosch în România: evoluție, inovație, recunoștință
Stiri cariera

Cei 8000 de angajați sunt principalii ambasadori ai Bosch. Fie că ne sunt alături de 25, 9, 3 ani sau o zi, oamenii din Bosch sunt parte din succesul companiei și suntem mândri să-i avem alături.

HARMAN Romania extinde cel mai mare centru de dezvoltare auto din Bucuresti si recruteaza 20 de programatori in echipa de Telematica

HARMAN International, lider global in tehnologia connected car, cauta 20 de romani alaturi de care sa schimbe viitorul industriei auto.

Care sunt principalele tari care investesc in companiile din Romania?

Cu o pozitie geografica privilegiata, resurse naturale bogate si o piata de dimensiuni mari, la care se adauga si o forta de munca competenta si cu costuri scazute, Romania detine multe avantaje strategice pentru a atrage investitii straine.

Studiu Ipsos Interactive Services si Great HRs: Trei sferturi din angajatori sustin angajarea persoanelor de peste 45 de ani

Studiu realizat de Ipsos Interactive Services impreuna cu Great HRs isi propune sa combata criza fortei de munca si a discriminarii pe criterii de varsta la angajare.

Creeaza-ti propriul plan in cariera. Alege sa faci parte din echipa Farmexim

Farmexim este prima companie de import si distributie de medicamente din Romania, infiintata in 1990. Inceputa cu 30 de ani in urma, povestea se scrie inca. O istorie bogata, generoasa, la capatul careia Farmexim a devenit sinonim cu excelenta.

Mediul de munca: 6 modalitati pentru a-l imbunatati

Mediul de munca este extrem de important atat pentru motivatia si productivitatea angajatilor, cat si pentru bunastarea lor.

How to grow with the company? - Iuliana Leurent, CEO @ Temps HR

Nu poti „creste cu compania”, cresti in primul rand cu oamenii din acea companie.