Stiri cariera

Caut Angajator
Cei Mai Doriti Angajatori din Cluj in 2021

1415 de respondenti din Cluj au stabilit topul celor mai doriti angajatori, raspunzand la intrebarea deschisa: "Care este topul primilor 5 angajatori pentru care iti doresti sa lucrezi?".

Cei Mai Doriti Angajatori din Timis in 2021

1109 de respondenti din Timis au stabilit topul celor mai doriti angajatori, raspunzand la intrebarea deschisa: "Care este topul primilor 5 angajatori pentru care iti doresti sa lucrezi?".

Cei Mai Doriti Angajatori din Iasi in 2021

1192 de respondenti din Iasi au stabilit topul celor mai doriti angajatori, raspunzand la intrebarea deschisa: "Care este topul primilor 5 angajatori pentru care iti doresti sa lucrezi?".

Cei Mai Doriti Angajatori din Brasov in 2021

681 de respondenti din Brasov au stabilit topul celor mai doriti angajatori, raspunzand la intrebarea deschisa: "Care este topul primilor 5 angajatori pentru care iti doresti sa lucrezi?".

Cei Mai Doriti Angajatori din Sibiu in 2021

382 de respondenti din Sibiu au stabilit topul celor mai doriti angajatori, raspunzand la intrebarea deschisa: "Care este topul primilor 5 angajatori pentru care iti doresti sa lucrezi?".

De ce sa alegi un loc de munca cu sistem de lucru hibrid?

De curand, multe companii opteaza pentru metoda de lucru hibrid, fiind cea mai optima solutie atat pentru angajatori, cat si pentru cei care lucreaza. Te intrebi ce presupune aceasta modalitate de lucru?

Tu ce vrei să te faci când o să fii mare? – Prolog pentru tinerii la început de drum

”Tu ce vrei să te faci când o să fii mare?” – Dacă ești deja ”mare”, dar tot nu ai găsit răspunsul la această întrebare, trebuie să știi că nu ești singurul și că nu e nici vreo tragedie. Pentru că în zilele noastre ai la îndemână toate resursele și instrumentele necesare să te descoperi cu adevărat, chiar și atunci când simți că nu știi...

Logiscool isi deschide portile pentru copii si adolescenti

Incepe noul an scolar intr-un mediu adaptat noilor nevoi digitale. Logiscool Romania este scoala de programare destinata copiilor si adolescentilor cu varste cuprinse intre 6 si 18 ani. Noua generatie pasionata de programare are ocazia de a descoperi lumea digitala in cel mai mic detaliu, prin intermediul cursurilor de programare, robotica si editare foto-video.

Internship 2021 in cadrul Consiliului Uniunii Europene

In anul 2021 Consiliul Uniunii Europene ofera tinerilor 100 de internshipuri in cadrul organizatiei. Te pasioneaza domeniul politic si ai studii superioare in drept, stiinte politice, relatii internationale, studii europene si economie? Este oportunitatea de care ai nevoie pentru un inceput in cariera.

Inscrie-te la webinarul Skills of the future - How to apply for a graduate program sustinut de Prysmian Group

Prysmian Group te invita la webinarul Skills of the future - How to apply for a graduate program, pentru studenti si absolventi.