Stiri cariera

Caut Angajator
Peste 4.000 de joburi deschise în cadrul Angajatori de TOP Inginerie

În perioada 12 – 22 aprilie, se desfășoară a 3-a ediție din cadrul celui mai mare târg de carieră din țară, Angajatori de TOP, cu focus pe inginerie.

Înscrie-te la BAT Talent Bootcamp

A venit primăvara și te întrebi ce oportunități există pentru cariera ta? Însă nu știi ce carieră ți s-ar potrivi? Atunci înscrie-te la BAT Talent Bootcamp. Acesta este un program accelerat de orientare în carieră în BAT, ce se va desfășura online în perioada 10-14 mai, 2021.

HR in pandemie - cum ne dam seama ca echipele noastre sunt bine dincolo de ecrane

Cum ne dam seama ca echipele noastre sunt bine dincolo de ecrane si ca primesc suportul emotional de care au nevoie pentru a performa? Exista o mentalitate specifica pentru lucrul remote eficient si pentru un mediu de siguranta psihologica?

Au început înscrierile pentru evenimentul IDEA2!
Stiri cariera

Dacă ți se pare că lumea business-ului este cea care ți se potrivește, dar nu ai avut până acum șansa să te dezvolți în această direcție, atunci IDEA2 este oportunitatea perfectă pentru tine.

DevTalks Reimagined revine online, pe 9 – 11 iunie, cu scene noi dedicate liderilor din industrie, tehnologiei 5G si ingineriei

Primavara aceasta, DevTalks Reimagined revine cu cea de-a doua editie virtuala a celei mai mari expo-conferinte dedicata developerilor si profesionistilor IT din Romania.

Gitte Mønsted Hansen - Senior Manager, People Attraction at Systematic - We are a modern company with a Danish foundation and a global mindset

Systematic is an international software development company from Denmark. The Romanian development center was opened in January 2017 and at the moment has over 120 employees working on projects in the field of education, health and defence.

Webinar How to adapt to changes in the online world for your career - Top Talents event
Stiri cariera

Este acea perioada a anului cand comunitatea Top Talents se reuneste pentru o noua dezbatere pe teme de interes pentru tinerii talentati din intreaga tara!

Programul de cariera GROW@HILTI

Hilti este compania care vine cu o solutie pentru tine: programul de cariera GROW@HILTI! Programul se va desfasura pe o perioada de 2 ani, timp in care vei trece prin diferite roluri din diferite departamente, pentru a descoperi drumul care ti se potriveste (marketing, finante, inginerie, vanzari, logistica sau resurse umane).

ASER| Noua ta experienta digitala
Stiri cariera

Anul acesta, ASER revine cu cea de-a opta editie a proiectului Ingenius, in mediul online! In perioada 14-30 aprilie, fa primii tai pasi in lumea Digital Marketingului si invata cum sa construiesti de la zero o campanie de promovare online.