London Stock Exchange Group ajunge la 300 angajati in Romania



London Stock Exchange Group (LSEG) a anuntat ca centrul sau de tehnologie si operatiuni din Bucuresti, Romania are acum 300 de angajati care furnizeaza servicii IT, servicii procesare date, functiuni corporate pentru entitatile globale ale grupului.

De cand a anuntat planurile de deschidere a biroului din Bucuresti, LSEG a atras profesionisti calificati si specialisti care deservesc toate cele 4 divizii ale companiei: Capital Markets, Post Trade, Information Services si LSEG Technology. LSEG Romania continua sa angajeze si sa dezvolte hub-ul local, in cautarea de specialisti in domeniul IT, quantitative analysis si data science si intentioneaza sa extinda echipa in continuare pentru a ajunge la 400 de angajati in 2021.

Andreea Stanescu, General Manager LSEG Romania:
In cadrul LSEG, inovatia, excelenta, precum si parteneriatul si integritatea sunt valorile noastre cheie, iar aceste valori ne ghideaza sa ne dezvoltam echipele si sa privim cu optimism viitorul. De la deschiderea birourilor din Bucuresti, am atras colegi talentati si competenti, care contribuie la operatiunile LSEG, in special pe partea de dezvoltare de tehnologie si data services. Investim in continuare in dezvoltarea carierei angajatilor nostri si asteptam cu nerabdare sa extindem echipa in 2021.”

LSEG continua planurile de crestere in Romania si ramane un angajator stabil. Din 2018 LSEG a incheiat parteneriate cu Facultatea de Matematica a Universitatii Bucuresti, cu Academia de Studii Economice, dar si cu Organizatia LEADERS, a carei scop este dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale si de leadership ale tinerilor.

Hub-ul local desfasoara, de asemenea, programe dedicate studentilor, inclusiv Internship-uri si programe de Graduates pe un an, precum si alte oportunitati de dezvoltare profesionala destinate urmatoarei generatii de specialisti IT.

Vezi toate joburile LSEG Romania aici


 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI