Esti pregatit pentru noua editie Top Talents Romania? Te asteptam pe 22-23 noiembrie la cea de a 12-a editie la Hotel Marriott, Bucuresti cu cea mai in voga tema a anului si noi oportunitati de dezvoltare personala. Daca esti curios si vrei sa descoperi calea succesului, nu ar trebui sa ratezi aceasta ocazie!


Care este scopul acestui eveniment?

Top Talents Romania este un proiect care de 12 editii aduce impreuna tinerii cu potential din tara si companiile de top ce se afla in cautarea acestora. 
Anul acesta, proiectul prezinta tema “The Future You: Building a Powerful Brand for Your Career”, iar in calitate de participant vei afla mai multe despre cele mai cautate soft & hard skills si cum sa iti modelezi brandul personal pentru o cariera de succes.


                                                                      
 

Ce aduce in plus profilului tau participarea la Top Talents?Te intalnesti cu companii de top care participa la eveniment pentru a recruta viitoarea generatie de manageri. Anul acesta, companiile participante sunt: BOSCH, BRD, JTI, Philips, Unilever, Vodafone Romania, A.T.Kearney, Coca-Cola HBC Romania, KPMG, Ursus Breweries, L'Oreal, Groupe Renault Romania, British American Tobacco;
In cele 2 zile ale evenimentului vei face parte din cea mai mare echipa de tinere talente cu acces la o diversitate de programe de internship, traineeship sau management trainee pe parcursul unui an de zile. 39 % dintre participantii de anul trecut, cu care am discutat, s-au angajat la una dintre companiile participante la Top Talents 2018 sau la alte companii de top din Romania.

Cu ajutorul unor instrumente de testare iti testezi gratuit abilitatile cerute de unii dintre cei mai doriti angajatori de pe piata: abilitati numerice si rationamentul logic. Vezi aici care sunt toti pasii din procesul de selectie;

Un brand personal puternic si conectat la obiective si valori este un must. Vei descoperi mai multe despre crearea propriului profil, "slefuirea" acestuia si expunerea sa angajatorilor, intr-un mediul informal;

Mediul competitiv te va incuraja sa iesi din zona de confort si sa dobandesti noi abilitati pe durata intregului program.

Te invitam sa te alaturi comunitatii tinerilor cu potential din Romania! Nu e timp sa stai deoparte! Aplica acum!


 

Sustinatori