Top Talents Romania, proiectul de suflet al studentilor si proaspat absolventilor, se afla anul acesta la a 10-a editie si va avea loc pe 24-25 noiembrie, la Hotel Caro, Bucuresti.

Care este scopul acestui eveniment?

Programul Top Talents isi propune sa contribuie la dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor cu rezultate remarcabile si dorinta de autodepasire.

Proiectul prezinta tema “The adventure of my career”, iar daca vei fi unul dintre participanti, vei fi pus in rolul de explorator al noilor oportunitati de cariera, in descoperirea de noi abilitati care sa te ajute sa te dezvolti pentru a crea cea mai buna experienta a calatoriei tale.

Top Talents este STARTUL aventurii carierei tale!

Daca dai check la cel putin unul dintre criteriile de mai jos, atunci esti un Top Talent pe care il vrem alaturi:

  • expunere internationala prin programe dedicate tinerilor (Work&Travel, Erasmus etc);
  • implicare in actiuni de voluntariat sau ONG-uri studentesti;
  • rezultate academice foarte bune, participare la olimpiade, la sesiuni de comunicari stiintifice;
  • activitati extracurriculare: internship, participare la traininguri/workshopuri etc.


                                                                                      


Ce realizari poti avea prin participarea la Top Talents?

Te intalnesti cu companii de top care participa la eveniment pentru a recruta viitoarea generatie de manageri. Anul acesta, printre companiile anuntate se numara: BRD, JTI, Philips, Vodafone Romania, EY Romania, Farmacia Dona, Unilever, Coca-Cola HBC, GSK, METRO Cash & Carry si P&G;

Intri in reteaua tinerilor cu potential si ai acces facil la numeroase programe de internship, traineeship sau management trainee pe parcursul unui an de zile. 30% dintre participantii de anul trecut, cu care am discutat, s-au angajat la una dintre companiile participante la Top Talents 2016 sau la alte companii de top din Romania.
 

Cu ajutorul unor instrumente de testare iti testezi gratuit abilitatile cerute de unii dintre cei mai doriti angajatori de pe piata: abilitati numerice si rationamentul logic. Vezi aici care sunt toti pasii din procesul de selectie;
 

Descoperi care sunt calitatile pe care trebuie sa le detina un bun manager sau un antreprenor, importanta unor obiective setate, a networking-ului, precum si un bun management al timpului;


Te vei ambitiona sa-ti dezvolti abilitati si competente alaturi de cei mai buni tineri din Romania, in fiecare pas al programului.


Te invitam sa te alaturi comunitatii tinerilor cu potential din Romania! Nu sta deoparte! Aplica acum!


*Deadline-ul de aplicare este 17 Noiembrie!

 
 
Sustinatori