Top Talents Romania
revine pe 23-24 noiembrie, la Hotel Caro, Bucuresti cu o tema fresh si multa energie. Asadar, daca vrei sa iti iei doza de motivatie, inspiratie si, de ce nu, jobul la care visezi, nu ar trebui sa ratezi aceasta editie.


Care este scopul acestui eveniment?

Top Talents Romania este un proiect care de 11 editii aduce impreuna tinerii cu potential din tara si companiile de top ce se afla in cautarea acestora.

Anul acesta, proiectul prezinta tema Emotional Intelligence and How to Develop it for Your Future Career, iar in calitate de participant te vei afla in ipostaza de a-ti evalua si imbunatati inteligenta emotionala si abilitatile necesare pentru o cariera de succes.

Aceasta editie Top Talents te ajuta sa iti cunosti potentialul la maximum!

Daca dai check la cel putin unul dintre criteriile de mai jos, atunci esti un Top Talent pe care il vrem alaturi:

  • expunere internationala prin programe dedicate tinerilor (Work&Travel, Erasmus etc);
  • implicare in actiuni de voluntariat sau ONG-uri studentesti;
  • rezultate academice foarte bune, participare la olimpiade, la sesiuni de comunicari stiintifice;
  • activitati extracurriculare: internship, participare la traininguri/workshopuri etc.


                                                                                      


Ce realizari poti avea prin participarea la Top Talents?

 

Te intalnesti cu companii de top care participa la eveniment pentru a recruta viitoarea generatie de manageri. Anul acesta, printre companiile anuntate se numara: JTI, Philips, Vodafone Romania, KPMG, Microsoft, Telekom Romania, Unilever, Ursus Breweries, Coca-Cola HBC, Bosch, Groupe Renault Romania și A.T.Kearney;

 

 

Intri in reteaua tinerilor cu potential si ai acces facil la numeroase programe de internship, traineeship sau management trainee pe parcursul unui an de zile. 46% dintre participantii de anul trecut, cu care am discutat, s-au angajat la una dintre companiile participante la Top Talents 2017 sau la alte companii de top din Romania.

 

Cu ajutorul unor instrumente de testare iti testezi gratuit abilitatile cerute de unii dintre cei mai doriti angajatori de pe piata: abilitati numerice si rationamentul logic. Vezi aici care sunt toti pasii din procesul de selectie;

 


Descoperi care sunt calitatile pe care trebuie sa le detina un bun manager sau un antreprenor, importanta unor obiective setate, a networking-ului, precum si un bun management al timpului;


 


Te vei ambitiona sa-ti dezvolti abilitati si competente alaturi de cei mai buni tineri din Romania, in fiecare pas al programului.

 

 

Te invitam sa te alaturi comunitatii tinerilor cu potential din Romania! Nu sta deoparte! Aplica acum!


*Deadline-ul de aplicare este 16 Noiembrie!

 

 
 
Sustinatori