Interviuri

Caut Angajator
Am oferit flexibilitate maxima inca de dinainte de a fi cool :) @abac

Cu o cultura organizationala orientata inspre inovare, abac a dezvoltat si dezvolta in continuare solutii software personalizate pentru mai multe industrii.  Noi am oferit flexibiltate maxima inca de dinainte de a fi cool :) Deci deja aveam exercitiul acesta al echilibrului. 

Nu exista candidati ”buni” sau ”rai”. Exista candidati potriviti sau nepotriviti pentru o anumita profesie @FideliaCasa

FideliaCasa este una dintre cele mai importante companii imobiliare din Iasi. In cei 20 de ani de existenta pe piata imobiliara din Iasi am cautat mereu sa fim o companie imobiliara ce ofera clientilor servicii integrate, o companie in care profesionalismul si orientarea catre nevoile clientilor sa fie o prioritate. In prezent, echipa FideliaCasa are peste 50 de angajati si colaboratori, care lucreaza intr-o mare si frumoasa...

ABC Human Capital - un partener de incredere al companiilor si al candidatilor

De peste 15 ani, ABC Human Capital sustine companiile si candidatii cu servicii de recrutare care ii ajuta sa obtina maximul de beneficii.

Poti avea o cariera ȋn IT chiar daca nu ai terminat o facultate de profil

Daca nu ai mai avut pana acum tangente cu domeniul IT, o cariera in domeniu poate parea un obiectiv imposibil de atins, insa din momentul in care faci primii pasi - incepi sa te informezi, acumulezi cunostinte si dobandesti abilitati, un nou parcurs profesional incepe sa prinda contur.

Noii colegi se bucura de suport deplin atat din partea managerului departamentului, cat si a restului echipei @ Planable

Planable s-a dezvoltat mult in ultimul an, in ciuda tuturor circumstantelor. Pe langa cresterea cifrei de afaceri si extinderea echipei, cred ca provocarile din 2020 ne-au ajutat sa crestem ca profesionisti.

In perioada urmatoare dorim sa organizam webinarii si workshopuri online pentru angajatii nostri si potentiali candidati - Modis Romania

Modis este lider mondial specializat in furnizarea de servicii si solutii integrate la nivel de top in industria IT, care si-a extins in timp portofoliu si in alte segmente de piata in automotive si transport , energie si environment , software internet si comunicatii, servicii finaciare si inginerie linii de productie.

Experienta unui interviu de angajare ar trebui sa fie un castig atat de partea candidatului cat si de partea firmei care angajeaza - SC OPEN MIND-GRUPPO OM SRL

In contextul pandemic actual piata muncii a devenit tot mai activa. Se discuta foarte mult despre pandemie (cateodata chiar prea mult) si despre efectele ei in procesul de recrutare si selectie.

2020 ne-a invatat o lectie despre adaptare. Luam tot ce ni s-a intamplat bun si construim mai departe solutii integrate de HR - Let’s talk HR

Vom dezvolta in continuare proiecte pe cele doua directii cu care am pornit la drum, in aprilie 2018: recrutare si consultanta strategica de HR pentru companii din sfera industriilor creative (IT, publicitate, marketing, comunicare, media, design, arhitectura).

Apreciem autenticitatea candidatilor, interesul pentru a lucra in domeniul nostru @ METRO Cash & Carry Romania

METRO Cash & Carry Romania a fost lansata oficial in Romania in luna octombrie a anului 1996, prin deschiderea primului centru de distributie, in Bucuresti.

Ne mandrim cu oportunitatile profesionale pe care le oferim angajatilor nostri, pentru ca fiecare dintre ei are numeroase posibilitati de dezvoltare - Valentina Vreme @ Valoris Center

Valoris Center este o companie cu capital 100% romanesc ce activeaza pe piata serviciilor de BPO din Romania. In prezent detinem trei puncte de lucru, in Bucuresti, Bacau si Valcea si o echipa formata din peste 500 de angajati. Clientii nostri activeaza in 13 industrii diferite.