Interviuri

Caut Angajator
Diana Mosescu, ACROM: Ne place ca discutia despre salariu sa fie deschisa si transparenta

Diana Mosescu coordoneaza activitatile de resurse umane in ACROM de aproape 3 ani. Din pozitia de HR Coordinator, Diana gestioneaza procesele de recrutare si selectie, performance management, compensatii si beneficii, training si dezvoltare, administrare si politici HR.

Participa la Top Talents si descopera programul Coca-Cola HBC - Management Trainee, dedicat tinerilor cu potential

In 2016, au fost disponibile sapte pozitii de Trainee, in patru departamente ale companiei Coca-Cola HBC, in Bucuresti si Iasi: Vanzari, Marketing, Procurement si Resurse Umane. Participa la Top Talents si pregateste-ti fortele pentru urmatoarele oportunitati in cadrul companiei Coca-Cola HBC.

Oana Visan, Activ Recruitment Grup: Cele mai apreciate calitati sunt seriozitatea, onestitatea si profesionalismul

Oana Visan are o diploma de masterat in domeniul Psihologiei, iar din 2012 este Managing Partner in cadrul Activ Recruitment Grup. Afla direct de la ea cum sa te transformi in cadidatul ideal pentru compania pentru care iti doresti sa lucrezi si care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru o cariera de succes.

Laura Ciornei, Bittnet: Ne plac candidatii cu simtul umorului, pentru ca si membrii echipei sunt la fel

Laura Ciornei lucreaza in domeniul resurselor umane de aproape 8 ani, avand background in sociologie si un master in managementul resurselor umane. Din iulie 2015 s-a alaturat echipei Bittnet, in postura de HR manager si se bucura de acest rol in fiecare zi. Afla de la ea cum sa faci parte dintr-o echipa de profesionisti!

Românul care conduce o afacere în Silicon Valley vorbește despre ce înseamnă să fii lider și creativ

Românul George Haber (foto) continuă să facă business în SUA. A face business este un mod de viaţă de care nu scapi. Iar dacă te retragi, dacă vrei să ieşi la pensie, cum a încercat el să facă acum 15-20 de ani când a avut al doilea sau al treilea exit, viaţa devine neinteresantă.

Philippe Guillouet – General Manager, Hilti Romania: At Hilti, we commit to offer international experiences to people with potential

Our “Talent Quest Program” is designed to bring onboard - ambitious fresh university graduates who are passionate for sales, marketing and who have an entrepreneurial way of thinking. The aim is to develop future Hilti Leaders who could bring our Company to the next level.

How can an internship change your future career? Learn at Microsoft

Start your career at Microsoft! Apply for a job or an internship program. We asked Xintia Gyenge a few question about her experience as a Technical Engineer Intern at Microsoft. Here we can see some of the tips and insights she offers

Larisa Dumitru, Digital Campaign Manager, Philips UK: Participarea la Top Talents a fost un pas decisiv. Am obtinut ceea ce s-a dovedit a fi jobul perfect pentru mine

Faptele se petrec la Top Talents si nu o spunem noi, ci tinerii cu potential care s-au alaturat comunitatii noastre la fiecare editie. Am stat de vorba cu Larisa Dumitru, participanta la Top Talents 2015, pentru a ne povesti experienta sa in cadrul evenimentului si beneficiile pe care i le-a adus participarea la acesta. Larisa a obtinut „jobul perfect”, asa cum il numeste ea, in cadrul companiei Philips....

G2 Travel – A success story

If you want to work in good environment, you can join any place, but if you want to work in a great environment - this is the place, in G2 Travel’s family.

Craita Barbulescu, Therme Nord Bucuresti: Cautam persoane responsabile si entuziaste, care sa-i ajute pe oaspetii nostri sa se simta in siguranta si relaxati
Interviuri

Craita Barbulescu, HR Manager al Therme Nord Bucuresti, cel mai mare centru de wellness, relaxare si entertainment din Europa, ne dezvaluie modul in care se realizeaza recrutarea pentru singurul loc din Romania unde relaxarea si distractia sunt la ele acasa. Afla mai jos cum se desfasoara procesul de recrutare si cum poti face parte din echipa de profesionisti a Therme.