Noutati @ Angajatori de TOP

Participa la Prima Academie de Cariera @ Angajatori de TOP Timisoara

Angajatori de TOP revine pe 15 martie in Timisoara cu prima Academie de Cariera si o noua serie de sesiuni de cariera. Indiferent de nivelul de experienta, te asteapta discutii interactive si momente de networking care iti pot aduce un posibil mentor sau coleg de echipa!

Hai si tu la Prima editie a Academiei de Cariera @Angajatori de TOP Bucuresti

Pregateste-te pentru prima editie a Academiei de Cariera @Angajatori de TOP Bucuresti.

Obtine biletul tau gratuit de intrare la Angajatori de TOP - CV Barcode

Afla cum poti intra in posesia biletului tau GRATUIT de la Angajatori de TOP - CV Barcode. TIMISOARA, 15-16 Martie 2024, Centrul Regional de Afaceri BUCURESTI, 29-30 Martie 2024,  Sala Palatului  

De ce sa-ti creezi CV pe hipo.ro?

Pentru a participa la Angajatori de TOP nu trebuie sa printezi CV-ul in zeci de exemplare, ci doar sa il descarci in format BarCode pe telefon si sa-l ai la indemana in ziua evenimentului.

Top 5 joburi care nu vor dispărea în următorii 10 ani

Peste 3000 de oportunități de carieră la Angajatori de TOP Timișoara

Dincolo de standuri: impactul pe care un eveniment de cariera in poate avea in viata ta profesionala

Puterea unui eveniment de carieră asupra viitorului tău! Într-o lume în continuă evoluție, cu cerințe și oportunități mereu noi, importanța adaptabilității și a dezvoltării personale și profesionale este esențială. Evenimentele de carieră, cum ar fi „Angajatori de TOP”, nu se rezumă doar la standuri, companii și CV-uri. Acestea sunt, în esență, o experiență umană

I LOVE Tech Bucharest - Exploring your tech potential!

Be part of the exciting 2 days of Free Tech Event in Bucharest: Connect with like-minded tech enthusiasts, gain insights from expert speakers, and explore diverse IT topics!

Profesia de Analist Testare Software inclusă în premieră în nomenclatorul de ocupații din România

Academia Testării a obținut recunoașterea profesiei de analist testare software în România

Regulament concurs Angajatori de TOP din toamna 2023

Acest regulament se adreseaza si este valabil pentru fiecare persoana care se inregistreaza conform acestui regulament si dobandeste calitatea de Participant.  

Workshopuri dedicate carierei tale la Angajatori de TOP din Timisoara

Angajatori de TOP cel mai mare eveniment din Banat dedicat creșterii și dezvoltării profesionale se va desfășura primăvara aceasta în perioada 17-18 martie în Timișoara la Centrul Regional de Afaceri.

Probabil, cel mai bun moment de angajare din ultimii 2 ani. Angajatori de TOP revine și în format fizic!

Catalyst Solutions organizează cel mai mare eveniment de carieră din România: Angajatori de TOP. După 2 ani de evenimente în format online, toamna aceasta, cel mai mare târg de joburi revine în format fizic!