Noutati @ Angajatori de TOP

BCR - Cum este sa lucrezi intr-o banca?

Am creat in BCR un mediu de lucru divers si care sustine incluziunea. La noi, diversitatea este vitala pentru atragerea si dezvoltarea talentelor si doar asa  avem colegi despre care putem spune cu mandrie ca reinventeaza bankingul in fiecare zi.

BCR - Ce inseamna sa faci IT intr-o banca?

Esti curios ce inseamna sa lucrezi intr-un departament de IT din domeniul bancar si care sunt tehnologiile pe care le folosim pentru a reinventa bankingul? Descopera ce insemna sa lucrezi in departamentul IT din BCR.

BCR - Programe pentru tineri

Dacă vrei mai mult și programul cursurilor îți permite să dedici mai mult timp altor proiecte, te așteptăm să îți începi cariera în BCR direct cu un job. Poți să te alături celei mai apropiate sucursale BCR astfel încă să ajungi rapid la facultate.

Povesti de cariera - Allianz Technology - Episodul 1

Allianz Technology ofera posibilitati de crestere si sprijina tinerii talentati. Fiecare coleg nou venit beneficiaza de un proces de on-bording foarte bine structurat in echipa sa.

Povesti de cariera - Allianz Technology - Episodul 2

Allianz Technology ofera posibilitati de crestere si sprijina tinerii talentati. Fiecare coleg nou venit beneficiaza de un proces de on-bording foarte bine structurat in echipa sa.

Cel mai mare targ de cariera se muta online!

Cel mai mare targ de cariera din tara – Angajatori de TOP se transforma in cel mai mare eveniment online de career hunting, dar ramane cea mai buna sansa de a-ti gasi un job/loc de munca potrivit preferintelor si abilitatilor tale.

Hella at Angajatori de TOP Timisoara

HELLA Romania is a family of teams. They are made of individuals driven by energy and determination to be better. That is, they exceed their possibilities, and they do it every step of the way.

We are Genpact. Transformation happens here!

In Romania we are the largest employer and talent developer in the business services industry, with more than 3500 employees in our Cluj-Napoca and Bucharest offices. Reading time: 2 min

Are you looking to build your career, work with experts and have fun?

Alongside amazing colleagues and engaging work, Finastra want to help you get the best out of your career offering continuous learning and development to take your skills to the next level.

De ce sa-ti creezi CV pe hipo.ro?

Pentru a participa la Angajatori de TOP nu trebuie sa printezi CV-ul in zeci de exemplare, ci doar sa il descarci in format BarCode pe telefon si sa-l ai la indemana in ziua evenimentului.

Ce a insemnat CV Experts pentru Angajatori de TOP Bucuresti 2019

In cartierul Orientarii in cariera au fost prezenti cei mai experimentati profesionisti care au contribuit la realizarea celei mai bune variante de CV, dar si la identificarea punctelor forte ale candidatilor care puteau face diferenta in interactiunea cu angajatorii la stand sau in interviu.

Cum sa fii pregatit pentru Angajatori de TOP

Cel mai mare targ de cariera - Angajatori de TOP -  devine si mai mare! Pe langa evenimentele de traditie din Timisoara si Bucuresti, am hotarat sa venim si in ajutorul candidatilor din alte orase care isi doresc mai mult de la ei.