Noutati @ Angajatori de TOP

Regulament Concurs BearingPoint – A virtual company tour

Regulament Concurs “BearingPoint – A virtual company tour @ADT Angajatori de Top 2021”

Regulament de participare la concursul “Molson Coors GBS - Virtual Treasure Hunt @Angajatori de TOP 2020”

Regulament de participare la concursul “Molson Coors GBS - Virtual Treasure Hunt @Angajatori de TOP 2020”

Creativitatea umana si capacitatea de adaptare definesc serviciile corporate in HELLA Romania

Diana Tapirdea, HR Manager a HELLA Corporate Center, ne dezvaluie strategia de dezvoltare in domeniul resurselor umane si ne explica de ce robotii nu vor inlocui niciodata oamenii.

Recrutarea remote – cum sa obtii jobul dorit?

Intregul proces de recrutare este ca un roller-coaster, insotit de emotii si posibile refuzuri. Daca la toate acestea adaugam si pandemia care a aparut pe neasteptate in vietile noastre cu siguranta ne vor aparea in cale provocari cu care nu ne-am mai confruntat.

We are always on the lookout for employees who are both curious and who want to make an impact, Eyal Azoulay @ VERINT

Verint Cyber Intelligence is a global leader in security analytics software that empowers governments and enterprises with Actionable Intelligence for a safer world.

DB Schenker GBS continues its commitment to employee well-being

DB Schenker GBS continues its commitment to employee well-being

Munca in pandemie intr-o fabrica HELLA – echilibru intre siguranta angajatilor si fluenta productiei

Cum actioneaza insa situatiile neprevazute, precum o pandemie, asupra acestui angrenaj? Daca utilajele, robotii, pot fi reprogramati peste noapte, cum se adapteaza oamenii la un mod de lucru complet diferit? Aceasta a fost marea provocare a ultimelor luni mai ales in zona resurselor umane

Unde te poti angaja in domeniul TEHNIC in Romania?

In ultimii ani, datorita dezvoltarii tehnologiilor din ce in ce mai performante, cerinta pentru ingineri care sa inoveze a crescut semnificativ. Companiile din diverse domenii tehnice cauta ingineri cu experienta sau aflati la inceput de drum, oportunitati ce sunt publicate pe diferite site-uri de cariera, retele sociale sau sectiuni de cariera dedícate pe paginile lor web.

HR Manager, in HELLA Romania: “Pandemia ne forteaza sa ne reinventam ca oameni, in relatiile de familie si ca angajati, in relatiile de munca”

Au trecut opt luni in care pandemia Covid-19 ne-a facut sa regandim sisteme sociale, sisteme de munca, planuri de dezvoltare de business. Nevoia de adaptare este mai mare ca alta data si ne aduce provocari in fiecare zi.

Valoris Center, echipa din care vrei sa faci parte

La Valoris Center oferim cele mai bune servicii clientilor nostri, pentru ca mentinem mereu un standard de performanta ridicat. Iar acest lucru este posibil datorita echipei Valoris.

Culisele procesului de onboarding si activitatile de engagement in cadrul companiei IT@virtual7

Astazi intram putin in culisele virtual7, companie IT care-si desfasoara activitatea in Timisoara, alaturi de Diana Giurgiu, consultant in Resurse Umane.

Ești șomer si vrei să înveți IT? Școala informală de IT are o soluție pentru tine!

Ți-ai pierdut locul de muncă? Ești interesat de o reconversie profesională spre IT? Vrei să înveți IT si să plătești contravaloarea cursurilor după ce te angajezi?