Noutati @ Angajatori de TOP

Ambasadorii companiei Filtration Group Timisoara

Intotdeauna a contat ca oamenii din echipa noastra sa fie atrasi de ceea fac, sa vina cu bucurie la locul de munca, sa gaseasca un mediu de lucru placut in care sa-si dezvolte activitatea si sa simta implinire dupa fiecare zi petrecuta in cadrul companiei.  Suntem o echipa tanara, dinamica, care gasim solutii impreuna provocarilor aparute, ne ajutam unii pe altii, dornici sa crestem, care ne asumam rolul pe care il avem in organizatie, invatam mereu si ne bucuram impreuna de fiecare reusita!

Va invitam sa descoperiti in randurile urmatoare mai multe detalii despre compania Filtration Group, vazuta din perspectiva oamenilor din echipa.


Mois Adrian, Quality Engineer, (7 ani in companie)

“Merita sa fii parte din echipa noastra pentru ca avem un mediul de lucru placut si pentru ca echipa din care fac parte este placuta. Avand in vedere ca eu am o inclinatie pe partea tehnica iar in aceasta fabrica imi pot dezvolta aceasta latura pe mine ma bucura acest lucru. Imi place diversitatea si faptul ca nu exista monotonie, faptul ca imi pot gestiona timpul asa cum doresc pentru a atinge obiectivele trasate.”

 


Ovidiu Stoica, Production Supervisor Garnett, (pentru noul proiect relocat in 2020)

„Merita sa faci parte din echipa noastra deoarece este formata dintr-un colectiv profesionist, dinamic unde lucreaza oameni harnici, devotati, care lucreaza impreuna, armonios ca intr-o familie. In primul rand imi place sa lucrez cu oamenii, iar cei intalniti in companie mi-au devenit prieteni, fiecare pune pasiune in ceea ce face, gasim tot timpul solutii inedite la problemele aparute. Imi place ca vorbim la per tu, este o atmosfera relaxata unde problemele sunt expuse foarte usor si toti arata interes fata de binele fabricii, de parca ar fi acasa.”

 


Ciprian Paralescu, Mechanical Design Engineer (7 ani in companie)

“Merita sa fii parte din echipa noastra pentru ca avem un mediul de lucru placut si pentru ca echipa din care fac parte este placuta. Avand in vedere ca eu am o inclinatie pe partea tehnica iar in aceasta fabrica imi pot dezvolta aceasta latura pe mine ma bucura acest lucru. Imi place diversitatea si faptul ca nu exista monotonie, faptul ca imi pot gestiona timpul asa cum doresc pentru a atinge obiectivele trasate.”

 


Mihai Potoroaca, CNC (14 ani in companie)

“M-am alaturat echipei Filtration Group acum 14 ani, imi amintesc ca eram o sectie mica, eram 3 colegi , primul proiect a fost GEMA, apoi LGA 600, SEDI,apoi au tot venit proiecte cu dificultate si complexitate mare, am tot crescut, e un semn bun pentru noi - ne dezvoltam. Colaborarea dintre colegi si colaborarea cu superiorii, aprecierea acestora privind gradul de expertiza al meu, ma motiveaza, e placut sa vezi aprecierea celorlalti. Atunci cand au fost provocari am reusit impreuna sa gasim solutii.”

 


Cornelia Iovanov, team leader MIC linie (14 ani in companie)

“Sunt in companie de acum 14 ani, imi amintesc ca prima linie a fost MIC linie, apoi Spuma, apoi Karusel, apoi le-am pierdut sirul, ne-am tot dezvoltat. Este un loc de munca unde ne bazam unii pe altii, ne ajutam, am legat prietenii cu unii colegi si in afara serviciului. Faptul ca exista diversitate in munca mea, cunosc multe zone din productie, ca am responsabilitatea de a coordona zona de MIC LINIE, ma onoreaza si ma motiveaza.”

 


Ionel Nita, Warehouse Coordinator (14 ani in companie)

“Merita sa faci parte din echipa nostra deoarece este un mediu de lucru placut, oameni faini in echipa, exista stabilitate. Pentru mine este a doua familie, familie mai mare unde ne cunoastem, ne stim destul de bine, ne pasa unii de altii. Imi place jobul si munca pe care o fac iar aici vreau sa cred ca am reusit sa fac multe lucruri bune iar cateodata primesc si acel ,"bravo".”

 


Stefan Panainte, Team Leader Planning (9 ani in companie)

„Suntem o echipa tanara, dinamica, relatiile de lucru nu se mai construiesc foarte usor, toata lumea se cunoaste cu toata lumea, nu exista impedimente de comunicare, ai suport din partea tuturor departamentelor. Imi place meseria pe care o fac , imi place sa gasesc solutii , sa rezolv problemele ce apar, sa indrum echipa mea sa performeze, imi plac provocarile iar rezultatele muncii ma motiveaza sa merg mai departe, nu simt nicidecum o plafonare a ceea ce fac pentru ca zilnic sunt noi provocari, foarte putine lucruri au un tipar saptamanal, in rest totul este dinamic si antrenant.

 


Radu Gherman, Production Manager, ( 1,8 ani in companie)

„Filtration Group este o companie in continua dezvoltare, suntem o companie cu procese complexe de productie, nu doar procese de asamblare. Companie cu management românesc, as putea spune stabil, cu relativa putere de decizie locală, fără prea multe trepte ierarhice, ceea ce poate duce la o buna comunicare de sus in jos și viceversa. As putea mentiona pentru angajatii care sunt specialisti, in departamentele suport ca avem stabilitate, fluctuatia este foarte mica. In companie este un mediu prietenesc unde lumea se cunoaște și se adresează pe numele mic, fără prea multe artificii de adresare. Sunt motivat de faptul ca ai un anumit grad de flexibilitate, poti sa vii cu îmbunătățiri. Mie, personal îmi place foarte mult echipa din care fac parte, nu vin cu groaza la lucru, limbajul folosit este unul foarte normal. De la viitorii angajați , ma astept daca se poate sa aiba ceva experienta, dar cel mai mult am in vedere oamenii cu potențial, implicare, dorința de a învață și cu timpul de a deveni independenți și autonomi, in limitele procedurilor și normelor de lucru ce le avem in companie.”

 


Liviu Motos, Sales & Application Engineer, (7 ani in companie)

“Personal, as motiva longevitatea mea in cadrul Filtration Group astfel: este o companie multinationala de prestigiu, unde am reusit sa ma integrez foarte usor datorita profesionalismului si increderii pe care am primit-o, atat din partea conducerii, cat si din partea superiorului meu direct la acea vreme, insa nu in ultimul rand si a colegilor din celelalte departamente. Am intalnit oameni devotati muncii lor, profesionisti in ceea ce fac, si am intalnit mereu o atmosfera placuta indiferent de situatie. Chiar daca uneori presiunea si-a spus cuvantul, am reusit impreuna sa trecem peste toate situatiile neplacute. Conexiunea dintre departamentul HR & Management si departamentul “sales” am simtit-o personal mult mai puternica decat a fost in trecut, iar acest lucru imi da incredere pe viitor si ma face sa fiu motivat in continuare la cel mai inalt nivel. In consecinta, habar nu am cand au trecut acesti aproape 7 ani de cand sunt aici, insa sper sa ramanem mereu in aceeasi formula si sa ne bucuram sanatosi impreuna de anii care vor urma.”

 


Evelina Dobre, Customer service, ( 1,4 ani in companie)

„La varsta de 22 de ani am pasit timida in echipa Filtration Group, cu frica si emotii pentru neincrederea pe care o aveam in mine, fiind primul meu loc de munca. Datorita colegilor si echipei am reusit sa ma integrez foarte repede, sa ma dezvolt si sa am incredere in mine. In aceasta companie am cunoscut oameni minunati, oameni cu care am legat prietenii foarte stranse si in afara lucrului, oameni pe care ii consider a doua familie. Ma aflu in aceasta companie de 1 an si 4 luni, in care zi de zi am lucrat pentru succes, am lucrat pentru a demostra ca imi merit locul aici, am invatat ce inseamna responsabilitatea si faptul ca varsta din buletin nu conteaza. Nimeni nu s-a născut învățat, iar pentru o carieră de succes trebuie să înveți si sa iti depasesti toate limitele pentru a ajunge acolo unde ti-ai propus.”

 


Petru Valean, Process Engineer, ( 1 saptamana in companie)

“Merita sa faci parte din echipa Filtration Group pentru ca este o echipa tanara si dinamica, pana acum nu am avut sansa sa ma plictisesc. Bine poate si ca e la inceput fiind totul nou, dar nu cred ca se va schimba. Colegii sunt dispusi sa imi arate ceea ce nu stiu si sa ma invete, nu sunt genul de oameni care sa se uite cu superioritate la tine. Aste te motiveaza sa inveti si sa vii cu drag la lucru”

 


Dorin Stanciu, Process Engineer, (9 ani in companie)

“ Suntem o echipa tanara si dinamica, gata oricand sa-ti ofere suport si ajutor. Suntem un grup mai mic in comparatie cu alte multimationale, iar asta ne ajuta sa ne cunoastem toti, suntem ca o familie.Motivatia cea mai puternica pentru mine este legata de posibilitatea de a evolua si de faptul ca munca imi este apreciata. Imi plac provocarile cu care ma confrunt zilnic si faptul ca am mereu lucruri noi de invatat. Am inceput sa lucrez in aceasta companie in urma cu 9 ani si de-a lungul timpului am preluat diferite roluri: sef de schimb in echipe diferite si de 2 ani, inginer de proces. Am avut mereu parte de sustinere din partea colegilor, astfel ca am facut cu drag munca pe care trebuia sa o fac.Am participat la traininguri care mi-au fost de ajutor in munca de zi cu zi.Mediul placut de lucru, activitatile diversificate si posibilitatile de promovare sunt doar cateva dintre lucrurile care m-au determinat sa raman in aceasta companie pentru o perioada atat de lunga de timp.”

Ovidiu Stefan, Production Supervisor

“Merita ca sa fac parte din echipa Filtration Group deoarece este o echipa de oameni competenti si profesionisti printre care ma regasesc si imi place ca sa lucrez cu ei ..Imi place faptul ca sunt proiecte noi , diverse si pot invata lucruri noi . Imi place ca este un colectiv de oameni seriosi si profesionisti cu care pot ca sa colaborez. De la potentialii candidati : in primul rand sa fie seriosi, sa fie dornici sa invete lucruri noi si sa fie buni in ceea ce fac.”

Milan Segheci, Production Supervisor

“Sa fac parte dintr-o echipa , o echipa a unei companii multinationale , o companie puternica,stabila intr-o continua dezvoltare care cauta sa asimilam proecte noi,ceeace pe mine ma motiveaza,ma tine in priza.Imi placee ceea ce fac ,dinamica companiei care este in companie. La viitori colegi , ma astept sa fie calificati pe postul pe care candideaza, deschisi ,flexibili pentru a putea sa ii folosim in diverse echipe de lucru, sa avem grija la ce echipe de lucru ii atasam astfel in cat sa se formeze cat mai corect “

Horia Macarie, Production Supervisor

“Imi place sa fac parte din aceasta echipa pentru modul de lucru si comunicarea care este in echipa. Ma refer mai ales la consultarea interdepartamentala in luarea deciziilor pentru atingerea targhetelor”

Claudiu Sasca-Dinu, Production Supervisor

„Imi place ceea ce fac si imi place sa lucrez cu oamenii. Aduc plus de valoare prin experienta si ctivitatea depusa. In ceea ce priveste asteptarile de la potentiali candidatima astept la punctualitate, serioritate, dorinta de a invata lucruri noi”.

Filtration Group participa la Angajatori de TOP Inginerie. Vezi oportunitatile disponibile si aplica la cele care se potrivesc profilului tau. 


LinkedIn