Sesiuni de consiliere in cariera

Bucura-te la maximum de prezenta profesionistilor din Resurse Umane la Cornerul de Consiliere in Cariera din cadrul Angajatori de TOP Timisoara! 
 

Ti se vor oferi gratuit sesiuni de consiliere in cariera in urma carora vei: 

  • Intelege cum trebuie sa arate CV-ul tau, astfel incat sa convingi inca de la primul interviu; 

  • Afla sfaturi despre cum sa te pregatesti pentru prima intalnire cu angajatorul;  

  • Identifica pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru a avea o reconversie profesionala;
     
  • Stii cum sa treci cu succes de interviul de angajare si cum sa iti pui in valoare calitatile la locul de munca. 

 

Iata care sunt specialistii HR cu care poti sta de vorba pe 15-16 martie!
Inscrie-te
AICI pentru o sesiune gratuita de consiliere in cariera.

 

 

ERICA NEAGU, recruiter la EVERIENCE ROMANIA

„Imi place sa ajut oamenii sa-si identifice directia profesionala, sa-si foloseasca potentialul si sa ia decizii informate in materie de cariera. Calea cea mai sigura pentru a naviga cu succes pe actuala piata a muncii nu se rezuma doar la identificarea abilitatilor potrivite ci si la intelegerea valorilor, intereselor, personalitatii si obiectivelor fiecaruia. Sa pornim impreuna in aceasta calatorie!"

 

 

NATALIA RONKOV, founder URBAN SOCIALIZING

„Urban Socializing s-a nascut din dorinta de a crea un liant intre campanile in catutare de noi talente si candidatii deschisi sa faca un pas spre dezvoltarea carierei pintr-un loc de munca nou. Suntem pasionati in primul rand de oameni, de relatiile interumane si de modul in care locul de munca potrivit poate aduce nenumarate beneficii profesionale, dar si pe plan personal. Suntem meticulosi in cautarile noastre, oferim feedback deschis si pretuim relatiile pe termen lung atat cu clientii, cat si cu candidatii nostri. Acesta este modul in care reusim sa ne dezvoltam continuu reteaua de contacte si sa oferim o experienta profesionala semnificativa pentru toate partile implicate.''
 

GABRIEL CHICIOREANU, Consultant Cariera la 4CAREER

”– Training
– Comunicare nonverbala 
– Managementul talentelor 
– Orientare vocationala
– Consiliere in cariera
Specializari: prin Great People Inside (avizate de catre Colegiul Psihologilor din Romania). VIA-Consiliere (HPI, HDS si MVPI) prin HART Consulting si HOGAN Assessment. Am o experienta de peste 18 ani in formarea si dezvoltarea echipelor de consultanta si vanzari. Sunt Trainer, Supervizor si Consultant in Cariera, certificat.” 
 

 

MIHAELA BUREAC-PLESCAN, Career Coach si Talent Advisor

„Sunt Mihaela Plescan, un profesionist HR cu o experienta bogata de peste 12 ani in domeniu. Am lucrat cu succes intr-o varietate de industrii, inclusiv IT, automotive, FMCG si inginerie, ceea ce m-a ajutat sa dezvolt o intelegere comprehensiva a practicilor de HR adaptate diferitelor domenii de afaceri. Abordarea mea in coaching-ul de cariera se bazeaza pe intelegerea profunda a nevoilor oamenilor, apeland la expertiza dobandita in resurse umane si in special pe procesele complexe de recrutare, employer branding si adaptarea specifica a strategiilor de dezvoltare a carierei. Angajamentul meu constant pentru invatare si dezvoltare continua este ceea ce ma defineste. Sunt nu doar un coach, ci si un sustinator activ al comunitatilor locale, cultivand relatii durabile si de incredere cu companiile partenere, candidatii si colegii mei din aria profesionala. Abia astept sa te cunosc la acest targ de cariera, care nu mai are nevoie de alta promovare, decat de prezenta ta si deschiderea pentru intreg programul oferit!"

 

ADELINA ROSCA

Adelina Rosca este absolventa a Universitatii de Vest, Facultatea de Sociologie si Psihologie si a Masterului de Management Strategic al Resurselor Umane. Membru de Board si Country Manager al Federatiei Internationale de Executive Search ( IESF) in Romania, Adelina coordoneaza operatiunile companiei de head hunting si consultanta in HR  Rosminds/Rosman Talent Solutions Srl.  Cu experienta de peste 20 ani in head hunting, a coordonat proiecte de executive search/recrutare in mai multe domenii de activitate (productie, logistica, transport, FMCG, IT& tehnology, medical, farmaceutic, BPO / SSC etc) cu acoperire atat la nivel national si international. Totodata s-a implicat direct in proiecte de market research, a dezvoltat programe de consiliere a carierei si este pasionata de business networking. Citatul preferat care si defineste cariera Adelinei este: ”Do what you love, and you’ll never work another day in your life."


 

MONICA OANA POPESCU, Consultant Resurse Umane

„Sunt Monica Oana Popescu, Psiholog și Consultant resurse umane, cu o vastă experiență în managementul resurselor umane, în mediul multinațional, activitatea mea desfășurându-se în România și în străinătate, în ariile de: recrutarea și selecția de personal, consilierea în carieră, evaluarea personalului, training și instruire.  
Pasiunea nativă pentru înțelegerea în profunzime a oamenilor și experiența de peste 18 ani în organizații,  mi-au creionat expertiza de a găsi mereu potrivirea și corespondența ideală între candidați și posturile disponibile din companii. Astfel, cunoscând ambele aspecte, atât înzestrările, aptitudinile, punctele forte și deprinderile candidaților, cât și specificul și cerințele posturilor și organizațiilor, mă consider un ghid de carieră și un consilier eficient, empatic și creativ.'' 
  

Vino si tu pe 15 - 16 martie la Centrul Regional de Afaceri pentru a beneficia de o sesiune gratuita de consiliere! 
Nu uita sa iti rezervi locul prin inscrierea la eveniment AICI.