Te invitam sa aplici pentru a avea acces la cele mai dinamice evenimente de cariera din business sau inginerie!

In acest an, Career Innovation Week este umbrela a doua evenimente pe care nu trebuie sa le ratezi: HiPos’ Challenge (7 noiembrie, Bucuresti) si Career Innovation Week Brasov (12 noiembrie, Brasov)

Fiecare editie reprezinta o oportunitate de a impartasi idei noi, job-uri pe masura potentialului tau si de a castiga contacte valoroase prin prisma interactiunii din cadrul evenimentelor.

HiPos’ Challenge – 7 noiembrie, Bucuresti 
In cadrul acestui eveniment, 150 de tineri cu potential se vor intalni pentru a lua parte la cea mai intensa competitie de studii de caz din Bucuresti. Partenerii nostri iti vor fi mentori si te vor ghida pentru a realiza un proiect demn de Hall of Fame, ce va fi premiat pe masura.

De asemenea, vei aveai posibilitatea sa iti testezi abilitatile de comunicare si lucru in echipa, dar si competentele de public speaking prin sesiunea speciala de Pitching a proiectului realizat.

Afla mai multe despre eveniment.

Career Innovation Week Brasov – 12 noiembrie, Brasov
Esti pasionat de latura tehnologiei si vrei sa descoperi noile inovatii? Atunci participa la Tehnology Day, ce va avea loc in Brasov, pe 12 noiembrie!

Ai sansa sa descoperi noile oportunitati de job-uri, internship venite din partea companiilor participante, dar si sa inveti despre schimbarile din tehnologie.

Vino sa iei parte la un workshop interactiv si dinamic si sa te faci remarcat in fata angajatorului dorit!

Afla mai multe detalii despre eveniment. 
 

Companii participante
Parteneri
Sponsori
Participanti