Finance Recruitment Day
studiu

Ghid de utilizare a platformei MyConnector la evenimentul Finance Recruitment Day

Finance Recruitment Day duce traditia mai departe an de an, atat printre tinerii participanti, cat si printre companiile de top din Romania ce sunt dornice sa ii cunoasca pe cei din urma la fiecare noua editie.

Vești bune pentru persoanele interesate să se angajeze la început de an

Cel mai mare târg de carierâ din România va avea startul în luna martie Află cu ce noutăți întâmpină Angajatori de TOP candidații

Nu rata inscriere la LSEG Open Day 2021

Primavara aceasta incepe cu LSEG Open Day! Daca vrei sa fii parte dintr-o noua comunitate IT si doresti si incepi o cariera in Fintech, LSEG (London Stock Exchange Group) Romania  te invita la Open Day pe 4 Martie, in intervalul 16:00 – 18:30.

ISACA Romania Chapter and Revista CARIERE organizeaza evenimentul online cu tema ”Expect the unexpected. Rewind. Reshape. Rethink. Restart”

ISACA Romania Chapter and Revista CARIERE organizeaza evenimentul online cu tema ”Expect the unexpected. Rewind. Reshape. Rethink. Restart” in perioada 2 – 4 Martie 2021. Pe parcursul celor trei zile, in cadrul ISACA Romania Chapter Virtual Event vor fi dezbatute subiecte fierbinti...

How can a function store permanent data cache with Javascript Closure?

In this article I would like to describe how a function can store permanent data cache with Closure. Closure is a powerful feature of Javascript where an inner function has access to the outer function’s variables.

Studiul comportamentului Generatiei Z pe piata muncii in 2021

Tu cum crezi ca arata piata muncii pentru tinerii din ziua de astazi? Ai vrea cateva schimbari sau lamuriri cu privire la anumite subiecte? Esti interesant sa faci primii pasi spre cariera ta, dar  nu stii de unde sa incepi?

Recrutarea si joburile viitorului

Recrutarea si selectia candidatilor in timpul pandemiei au fost facilitate de tehnologie si de inteligenta artificiala, care au ajutat foarte mult in acest context pandemic la mentinerea unui echilibru si a comunicarii eficiente cu candidatii.

Vreau să fiu manager

Unul dintre cele mai întalnite obiective de coaching, în practica mea de peste 14 ani, este cel de evoluție în carieră, de a face trecerea de la specialist la manager, de la manager la director sau de la manager la manager de manageri. Sunt...

Antreprenoriatul ca opțiune de carieră

Antreprenoriatul m-a învățat multe alte lecții, atât personale, cât și profesionale. O lecție importantă este legată de oamenii cu care aleg să mă asociez în afaceri, de la partenerii de afaceri până la colegii și colaboratorii...

Fa-ti temele pentru un interviu online de succes

Intr-un proces de recrutare pregatirea este fundamentala pentru ambele parti, atat pentru recrutor cat si pentru candidat.