Noutati despre targul Angajatori de TOP Virtual

25 de ani de Bosch în România: evoluție, inovație, recunoștință

Cei 8000 de angajați sunt principalii ambasadori ai Bosch. Fie că ne sunt alături de 25, 9, 3 ani sau o zi, oamenii din Bosch sunt parte din succesul companiei și suntem mândri să-i avem alături.

Cum sa te pregatesti pentru Angajatori de TOP Virtual

Intra pe platforma Angajatori de TOP Virtual, alege ceea ce ti se potriveste si apoi da startul maratonului de aplicari pentru joburile care te intereseaza.

Iti doresti un job tehnic? Iata oportunitatile din IT&C

Vezi o parte din joburile in domeniul cu cea mai mare oferta pe piata din Romania, dar si cu cele mai mari salarii.  

Ultima sansa sa aplici pentru un internship!

Am selectat mai jos o parte dintre cele mai tari programe de internship deschise in Bucuresti si la nivel national pentru tinerii ce vor sa se dezvolte si sa creasca intr-o companie de top, dar si pentru cei ce nu vor sa intre in 2020 neangajati.

Career Hunting la indemana oricui - targul virtual de joburi

Angajatori de TOP Virtual iti ofera oportunitatea de a explora 160 de destinatii diferite si 9000 de trasee profesionale printr-un simplu click.

Pregateste-te de calatorie cu cel mai mare targ de joburi virtual

Cel mai mare targ de cariera virtual te pregateste de calatorie. Exploreaza direct din confortul casei tale Orasul Joburilor si poti castiga un kit de calatorie, dintre cele trei puse in joc. Afla mai multe detalii din articolul pregatit.

Mai ai o sansa sa-ti gasesti jobul potrivit toamna aceasta - Angajatori de TOP Virtual

Nu ai reusit sa ajungi la targurile fizice Angajatori de TOP Timisoara si Bucuresti? Nicio problema, Angajatori de TOP Virtual iti mai ofera o sansa sa-ti gasesti toamna aceasta jobul potrivit!

Cum sa realizezi un CV de nota 10 care sa-ti aduca jobul mult visat

Piata locurilor de munca este intr-o continua schimbare, dar si dorintele candidatilor ajung sa se schimbe din diverse motive, tocmai de aceea apare destul de des dorinta de reconversie profesionala. In cazul in care vrei sa iti schimbi domeniul de activitate, incearca sa prezinti cea mai buna versiune a experientei tale, in functie de asteptarile si nevoile angajatorului.  

Descopera cele mai cool sedii ale companiilor de top care vor sa te angajeze

Mediul de lucru confortabil reprezinta un factor important in realizarea cu succes a activitatilor desfasurate zilnic de catre angajati. De ce? Pentru ca acesta creste productivitatea, dar si atentia. Majoritatea angajatorilor au inceput sa puna accentul pe detalii pentru a-i face pe angajati sa se simta bine la locul de munca, avand in vedere ca acestia petrec mai mult timp la birou dec

Profita din plin de experienta ta la Angajatori de TOP Virtual

Indiferent ca esti acasa, la facultate sau la birou ai posibilitatea Angajatori de TOP Virtual te asteapta sa vizitezi peste 160 de obiective turistice si 9000 trasee profesionale. 

Pasionati de Marketing, Comunicare sau Publicitate - iata diversitatea de joburi din cadrul Angajatori de TOP Virtual

Pentru persoanele care isi doresc sa stapaneasca arta de a vinde, sa aiba un loc de munca ce presupune 99,9% din timp ca abilitatile de comunicare sa fie utilizate la cote maxime sau sa isi foloseasca diplomatia in relatia cu presa si talentul pentru a scrie cele mai reusite comunicate de presa, va dam o veste buna: Angajatori de TOP Virtual va ofera cele mai cool oportunitati de cariera.   

Cum a devenit Sustainalytics unul dintre cei mai mari angajatori din Romania in domeniul economiei sustenabile

Sustainalytics, unul dintre cei mai mari angajatori din Romania in domeniul economiei sustenabile isi continua expansiunea la nivel national si global, angajand specialisti in Bucuresti si Timisoara. Dupa opt ani de prezenta pe piata locala, in echipa Sustainalytics lucreaza peste 200 de persoane, in departamente de analiza, consultanta, solutii financiare sustenabile, dezvoltare software, economie, juridic, administ