Bine ai venit la Angajatori de TOP, locul unde tinem vii conexiunile dintre angajatori si candidati! Primavara aceasta, te invitam la evenimente de excepție in Timisoara (15-16 martie), Bucuresti (29-30 martie) si Remote & Hybrid World (20 martie - 21 aprilie)!

Noutati pentru 2024:

  • Participa la evenimentele fizice in Bucuresti si Timisoara si conecteaza-te cu peste 13.000 de candidati si amplifica brandul de angajator prin +150 de zone expozitionale, consiliere in cariera si workshopuri.
  • Implica-te in comunitatea IT locala prin I LOVE Tech Conference cu peste 600 de participanti in Timisoara si Bucuresti ca subject matter expert.
  • Descopera recrutarea intr-o noua dimensiune cu Remote & Hybrid World, eveniment national dedicat companiilor cu oferte de munca remote si hybrid. Amplifica-ti brandul intr-un pool de talente care pot lucra de oriunde!
  • Ghideaza viitorul fortei de munca prin Career Academy! Fii catalizator intr-o conferinta ce ofera atat studentilor si absolventilor, cat si profesionistilor, cele mai utile sfaturi despre cum sa aiba cariera dorita.

Pozitioneaza-ti compania in fruntea preferintelor profesionistilor si studentilor in primavara anului 2024 si nu rata ocazia de a fi in varful inovatiei și dezvoltarii in recrutare!Nota: campurile marcate cu * sunt obligatorii;
Prin completarea acestui formular va exprimati acordul sa primiti email-uri de la portalul hipo.ro despre ofertele de servicii online de recrutare. Va veti putea dezabona oricand.