Hipo Company News

Caut Angajator
Creioneaza-ti drumul catre cariera dorita participand la sesiunile de dezvoltare din cadrul NextGen Academy!

NextGen Academy reprezintă oportunitatea perfectă pentru candidații din generația Z de a-și creiona drumul către o carieră în domeniul dorit, prin interacțiunea cu profesioniști din cadrul unor companii de TOP și construirea unui set valoros de abilități pentru viitorul lor.NextGen Academy reprezintă oportunitatea perfectă pentru candidații din generația Z de a-și creiona drumul către o carieră...

Programmers' Week are loc in perioada 13-17 & 20 septembrie!

Cognizant Softvision, lider global in ingineria produselor software, va gazdui evenimentul anual Programmers’ Week din 13 pana in 17 septembrie si o zi speciala in 20 septembrie. Evenimentul va include peste 150 de discutii tehnologice, si nu numai, alaturi de keynotes sustinute de experti tehnici de renume, iar accesul este gratuit.

Join Philip Morris Summer Internship Academy and be a #HistoryMaker

How will I become a #HistoryMaker? PMI is already be more than a cigarette company. We want to change society and deliver a better, smoke-free future. To make our vision a reality we are transforming our entire future on a line of smoke-free products. We believe that this transformation will #MakeHistory in our industry and the new approach reflects our company’s new mission. Thus, our people will become #HistoryMakers....

Cognizant Softvision continua sa angajeze in Romania

Cognizant Softvision, unul dintre cei mai mari angajatori de tehnologie din Romania, continua sa isi extinda echipa prin inca 500 de noi pozitii pana la sfarsitul anului, in special in Java, Web (JavaScript, React.js, Node.js, etc) DevOps, Big Data, QA Automation, .NET, printre altele.

Descarcă Ghidul Studentului și află detaliile necesare unui START de succes în FINTECH!

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre LSEG România, un angajator de succes, descarcă ghidul studentului pregătit pentru tine și descoperă mai multe informații

Societe Generale Global Solution Centre@NextGen Academy - Building Fundamental Cloud Computing Skills - 27 Mai

Dacă ești pasionat de domeniul IT și vrei să descoperi care sunt abilitățile necesare pentru un viitor bazat pe Cloud Computing, avem oportunitatea ideală pentru tine. Apasă AICI pentru a te înregistra la sesiunea webinar din data de 27 mai.

DE CE PROGRAMUL DE INTERNSHIP @JTI ROMANIA ESTE PENTRU TINE

Dacă ești student în an terminal sau student al unui program de Master, oprtunitățile de Internship oferite de  JTI Romania  te așteaptă! Programul de internship este deja la a 14-a ediție, iar odată cu lansarea sa în anul 2008, s-a bucurat de un succes major ce a stârnit interesul tinerilor absolvenți, unii dintre aceștia devenind parte din echipa JTI și ulterior perioadei...

CER CLEANIG EQUIPMENT Internship 2021

Kärcher, cel mai important furnizor de soluții de curățare inovatoare, este o companie de familie, care și-a construit creșterea impresionantă pe bază de respect și încredere reciprocă.

Înscrie-te la BAT Talent Bootcamp

A venit primăvara și te întrebi ce oportunități există pentru cariera ta? Însă nu știi ce carieră ți s-ar potrivi? Atunci înscrie-te la BAT Talent Bootcamp. Acesta este un program accelerat de orientare în carieră în BAT, ce se va desfășura online în perioada 10-14 mai, 2021.

Heroes Academy@HP 2021

Heroes Academy@HP is an amazing learning experience, designed to create life-long opportunities that shape your future just the way you want it. Start here, grow here!