Hipo Company News

Caut Angajator
10 New Tech Companies to Keep an Eye on in 2024

Romania has experienced a notable surge in the establishment of new tech firms and IT&C centers opened by existing companies over the past few years, many of which have already outlined ambitious recruitment plans for 2024-2025. 

Centrul de tehnologie si operatiuni al LSEG (London Stock Exchange Group) ajunge la 1000 de angajati in Bucuresti

Centrul de tehnologie si operatiuni LSEG din Bucuresti a atins 1000 de angajati, avand planuri de extindere si pe parcursul anului 2024. Din cele 1000 de persoane, 300 de roluri au fost ocupate prin intermediul programului de recomandari ale angajatilor.

You are invited to MassMutual Romania`s Open Doors events in Bucharest and Cluj-Napoca

Navigating the Tech Future: join MassMutual Romania’s success story discussion at .. .. Cluj-Napoca Open Doors Event: A Glimpse Into the Future of Tech Innovation, scheduled for March 7th, at 18:00 .. Bucharest Open Doors Event: Transforming a Dinosaur Through Digital Innovation, scheduled for March 12th, at 18:00

Incepe-ti cariera cu un internship la Nagarro, una dintre companiile IT cu cea mai rapida crestere din lume!

Incepe-ti cariera cu un internship la Nagarro, una dintre companiile IT cu cea mai rapida crestere din lume! Lider in domeniul ingineriei digitale, NAGARRO se distinge prin caracterul sau antreprenorial, agil si global, prin mentalitatea CARING si o abordare vizionara.

Edenred Digital Center continua sa creasca tinere talente in industria tehnologica
Hipo Company News

Edenred Digital Center, parte a grupului Edenred, se pregateste sa lanseze cea de-a doua editie a programului pentru absolventi, EdenTech Graduate Program, o oportunitate de neratat pentru tinerii care isi doresc o cariera in tehnologie.

Oamenii de la Catalyst Solutions - de aproape 2 decenii alaturi de angajatorii romani

Prin EBCon 2023, evenimentul cu peste 400 de profesionisti HR si Employer Branding, Echipa Catalyst Solutions isi reafirma titlul de sustinator al angajtorilor pe piata muncii. 

MOBEXPERT - Fabricat în România: Creăm lifestyle din 1993

La Mobexpert, "ACASĂ" e întotdeauna pe primul loc. Credem că o casă de vis începe cu un mobilier realizat după cele mai înalte standarde și care îmbină armonios latura practică cu cea estetică. Cea mai bună metodă prin care ne putem asigura că îți punem întotdeauna la dispoziție cele mai bune produse este să le producem chiar noi. Peste două treimi din mobilierul...