Hipo Company News

Caut Angajator
Incepe-ti cariera cu un internship la Nagarro, una dintre companiile IT cu cea mai rapida crestere din lume!

Incepe-ti cariera cu un internship la Nagarro, una dintre companiile IT cu cea mai rapida crestere din lume! Lider in domeniul ingineriei digitale, NAGARRO se distinge prin caracterul sau antreprenorial, agil si global, prin mentalitatea CARING si o abordare vizionara.

Edenred Digital Center continua sa creasca tinere talente in industria tehnologica
Hipo Company News

Edenred Digital Center, parte a grupului Edenred, se pregateste sa lanseze cea de-a doua editie a programului pentru absolventi, EdenTech Graduate Program, o oportunitate de neratat pentru tinerii care isi doresc o cariera in tehnologie.

Oamenii de la Catalyst Solutions - de aproape 2 decenii alaturi de angajatorii romani

Prin EBCon 2023, evenimentul cu peste 400 de profesionisti HR si Employer Branding, Echipa Catalyst Solutions isi reafirma titlul de sustinator al angajtorilor pe piata muncii. 

MOBEXPERT - Fabricat în România: Creăm lifestyle din 1993

La Mobexpert, "ACASĂ" e întotdeauna pe primul loc. Credem că o casă de vis începe cu un mobilier realizat după cele mai înalte standarde și care îmbină armonios latura practică cu cea estetică. Cea mai bună metodă prin care ne putem asigura că îți punem întotdeauna la dispoziție cele mai bune produse este să le producem chiar noi. Peste două treimi din mobilierul...

MassMutual Romania participa la DevTalks 2023, in calitate de Sponsor Principal

DevTalks Romania, cea mai ampla conferinta dedicata dezvoltatorilor software si profesionistilor IT din Romania, revine in format fizic la Romexpo, Pavilion B1, pe 21-22 Iunie, unde se vor reuni peste 3500 participanti si 110 speakeri internationali si locali, in cadrul unei editii aniversare de exceptie.  

Interview with Catalin Cefalan, Senior Delivery Manager at EPAM Systems, Inc.

EPAM's global multi-disciplinary teams serve customers across six continents in more than 50 countries. As a recognized leader, EPAM is listed among the top 15 companies in Information Technology Services on the Fortune 1000 and ranked four times as the top IT services company on Fortune's 100 Fastest Growing Companies list.

GoGraduates: cum să faci pasul de la facultate spre o carieră în lumea berii?

Ursus Breweries, liderul pieței berii din România, îi invită pe tineri să descopere această industrie, printr-un program de graduate trainee. GoGraduates a fost special dezvoltat pentru studenții din ultimul an și pentru absolvenții sau masteranzii care își doresc o carieră cu expunere internațională în industria berii.

Regulament de participare la concursul IDEMIA Romania din cadrul DevCon 2022

Regulamentul oficial al Concursului este disponibil oricarui solicitant in mod gratuit, la cerere, pe intreaga durata a Concursului, dupa cum urmeaza: În urma unei solicitari prin email la adresa: raluca.popescu@idemia.com de luni pana vineri intre orele 9:00-18:00 (cu exceptia zilelor libere legale si sarbatorilor legale) În urma unei solicitari scrise trimise la adresa Organizatorului din Bucuresti,...

Redesigning how we work in the post-pandemic world

The past two and a half years has fundamentally changed the way we define the role of work in our lives. We are a different generation of workers than we were in early 2020, and the 2022 Work Trend Index confirms that employees now overwhelmingly prefer flexible working hours or locations.  

CGS România – Business în creștere cu 10% în primul trimestru

În contextul creșterii constante a cererii globale pentru servicii de suport, Computer Generated Solutions (CGS) România, liderul pieței locale de profil, a recrutat, în primul trimestru, 200 de noi colegi.