Edenred Digital Center continua sa creasca tinere talente in industria tehnologica



Edenred Digital Center, parte a grupului Edenred, se pregateste sa lanseze cea de-a doua editie a programului pentru absolventi, EdenTech Graduate Program, o oportunitate de neratat pentru tinerii care isi doresc o cariera in tehnologie.


Descopera Edenred Digital Center (EDC)

Edenred Digital Center din Bucuresti, deschis in iunie 2019, livreaza solutii tehnologice pentru toate verticalele de business ale grupului Edenred – de la beneficii pentru angajati, mobilitate si flote, pana la solutii de plata. Proiectele dezvoltate de echipele EDC deservesc zeci de milioane de beneficiari Edenred din cele 45 de tari in care compania este prezenta.

Despre EdenTech

Programul ofera tinerilor absolventi din domeniul IT, dar si din domenii adiacente, posibilitatea de a-si incepe cariera intr-un mediu stimulant si inovator, alaturi de EDC. EdenTech Graduate Program reprezinta 4 luni de invatare intensiva, absolventii avand ocazia de a intra in contact cu industria tehnologica si de a-si construi o cariera de succes in acest domeniu.

Absolventii selectati in program beneficiaza de o serie de avantaje si oportunitati care ii vor ajuta sa-si dezvolte abilitatile si cunostintele in ramura tehnologiei. Acestia vor fi sustinuti de mentori cu experienta, vor avea posibilitatea de a se expune in plan international, vor beneficia de flexibilitatea programului de munca si vor avea oportunitatea de a interactiona cu liderii de top ai Edenred. De asemenea, absolventii din program vor avea acces la unele dintre cele mai importante evenimente tech, fapt care le va oferi o perspectiva ampla asupra tendintelor si inovatiilor din industrie.

Ce trebuie sa stie tinerii candidati daca se gandesc sa se imbarce in aceasta calatorie?

Candidatii trebuie sa fi absolvit recent un program de studii din domeniul IT sau un domeniu adiacent si sa manifeste interes si pasiune pentru tehnologie. Motivatia si curiozitatea sunt, de asemenea, aspecte importante pe care EDC le cauta in absolventi. Un avanataj pentru candidati il reprezinta experienta anterioara intr-un program de internship sau de voluntariat, care sa demonstreze angajamentul si implicarea lor in domeniul tech. Totodata, un aspect esential si indispensabil este cunoasterea limbii engleze la un nivel avansat, intrucat programul ofera oportunitati de colaborare globale.

Absolventii selectati pentru EdenTech Graduate Program vor avea posibilitatea sa isi dezvolte abilitatile tehnice si sa-si construiasca o cariera intr-un mediu inovator si dinamic. Programul reprezinta o rampa de lansare excelenta pentru tinerii pasionati si o ocazie unica de a face parte dintr-o echipa tech de elita.

Afla care este parerea participantilor de anul trecut, din prima editie Edentech Graduate Program 2022:
 

Buna, sunt Tania, parte a echipei de Cloud din EDC.  Fiind un proaspat absolventa de facultate si nelucrand niciodata in industrie, EdenTech Graduate Program a fost o experienta nepretuita pentru mine. Este unul dintre acele lucruri care par evidente in retrospectiva, dar, in timp ce cursurile universitare sunt excelente pentru a incepe cariera, numai munca intr-un mediu real de lucru te poate ajuta cu adevarat sa te pregatesti pentru o cariera in tehnologie.

Tania – echipa Cloud

Buna, sunt Cristian si sunt junior in echipa Network. Experienta mea de pana acum a fost incantatoare, am invatat o multime de lucruri noi si interesante cu ajutorul echipei mele. Calatoria mea a inceput cu un proces de invatare si o introducere a modului in care functioneaza lucrurile in companie, de la intalniri cu echipa de HR si cu propria mea echipa pana la participarea la "Tech Break", o oportunitate de a prezenta si impartasi informatii interesante pe anumite teme tehnice. Sunt foarte incantat de proiectele viitoare si abia astept sa ma implic in ele.

Cristian – echipa Network

Buna, sunt Daria si am 22 de ani. Am inceput programul de absolventi EDC imediat dupa terminarea facultatii si pot spune ca a fost o experienta pe care as recomanda-o cu adevarat pentru proaspetii absolventi si nu numai. Nu a inceput ca un job obisnuit, cu sarcini primite din start. Am avut ocazia sa acumulam experienta atat in Java develompent, cat si in QA&Automation, de-a lungul a doua luni intense de pregatire. Ulterior, am gasit un mediu foarte prietenos si echilibrat in echipa noastra, care ne trateaza cu rabdare si ne ofera sfaturi valoroase cu privire la provocarile zilnice pe care le intalnim.

Daria – echipa PayTech

Experienta de a participa la Edentech Graduate Program in echipa Data Engineering a fost, pana in prezent, una foarte plina de satisfactii. In ultimele doua luni am avut ocazia sa descoperim si sa invatam sa lucram cu cele mai noi tehnologii de date, incepand in acelasi timp sa aplicam cele mai bune practici din industrie. De asemenea, am invatat cum sa ne gestionam timpul si sa lucram impreuna ca o echipa eficienta, implementand impreuna o serie de proiecte. In afara de munca noastra aici, am avut, de asemenea, timp si ocazii pentru a ne cunoaste mai bine noii colegi si pentru a forma un grup unit, alaturi de care abia astept sa rezolv noi provocari.

Alexandru – echipa Data

 

Va recomandam si:

10 New Tech Companies to Keep an Eye on in 2024