Ghidul Angajatorilor

Caut Angajator
Ghidul Angajatorilor Internship & Trainee 2018

Afla cum sa iti pregatesti CV-ul pentru a-ti creste sansele de a fi chemat la interviu, cum sa te pui in valoare la interviul de angajare si care sunt ultimele oportunitati de cariera la care poti aplica, descarcand gratuit publicatia Ghidul Angajatorilor - Editia Internship & Trainee 2018.

Ghidul Angajatorilor - Editia Tehnica 2017-2018

Ghidul Angajatorilor - publicatia pentru studentii cu profil tehnic, ce contine articole cu ultimele noutati din industriile tehnice si oportunitati de cariera deschise de cei mai doriti angajatori din Romania

Ghidul Angajatorilor Internship & Trainee 2017

Ghidul Angajatorilor - publicatia care reuneste cele mai noi oportunitati de cariera pentru studenti si ofera articole si informatii utile destinate dezvoltarii unei cariere de succes a oricarui tanar aflat la inceput de drum.   

Ghidul Angajatorilor Domeniul Tehnic 2016 - 2017

Ghidul Angajatorilor este o publicatie de cariera distribuita de doua ori pe an la nivel national, care contine atat articole de cariera, cat si oportunitati de dezvoltare profesionala dedicate proaspat absolventilor si studentilor. 

Ghidul Angajatorilor Internship & Trainee 2016

Ghidul Angajatorilor – Editia Internship&Trainee 2016 cuprinde o serie de articole si oportunitati de cariera pentru studenti si tineri absolventi, in cadrul celor mai dorite companii. Ghidul de orientare in cariera se distribuie gratuit catre studentii din Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca si Iasi.

Ghidul Angajatorilor Domeniul Tehnic 2015-2016
Ghidul Angajatorilor

Ghidul Angajatorilor – Editia Editia Tehnica 2015-2016 cuprinde o serie de articole de cariera si oportunitati de cariera cu profil tehnic, in cadrul celor mai dorite companii. Publicatia se distribuie gratuit catre studentii din Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca si Iasi.  

Ghidul Angajatorilor Internship & Trainee 2015 - 2016

Ghidul Angajatorilor este o publicatie bianuala destinata studentilor si proaspat absolventilor, cu profil economic si tehnic. Editia Internship & Trainee 2015 - 2016 cuprinde o serie de articole de cariera, programe de internship & trainee, oportunitati de cariera in cadrul celor mai dorite companii. Ghidul Angajatorilor se distribuie gratuit catre studentii din Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca si Iasi.

Ghidul Angajatorilor Domeniul Tehnic 2014 - 2015

Ghidul Angajatorilor este o publicatie bianuala ce cuprinde o serie de articole special create pentru studentii si masteranzii care vor sa isi planifice cariera dupa principii ale succesului. Intra aici si descarca gratuit Ghidul Angajatorilor Domeniul Tehnic 2014 – 2015.

Ghidul Angajatorilor Internship & Trainee 2014 – 2015

Ghidul Angajatorilor Internship & Trainee 2014-2015 iti vine in ajutor cu 16 sfaturi despre cum poti sa iti cresti sansele de a transforma un program de internship intr-un job in cadrul companiei, insotite de sfaturi si recomandari din partea angajatorilor. Descarca gratuit Ghidul Angajatorilor Internship & Trainee 2015-2015.

Ghidul Angajatorilor Domeniul Tehnic 2013 - 2014

Ghidul Angajatorilor din Domeniul Tehnic 2013-2014 iti ofera informatii despre companiile pozitionate in topul celor mai doriti angajatori in anul 2013, obiectivele profesionale si asteptarile salariale urmarite de candidatii cu profil tehnic, dar si canalele de comunicare preferate de acestia. Descarca Ghidul Angajatorilor – Domeniul Tehnic 2013-2014 aici.