Ghidul Angajatorilor

Caut Angajator
Ghidul Angajatorilor - IT&C si Inginerie 2008

Ghidul Angajatorilor IT&C si Inginerie 2008 iti ofera informatii despre carierele bazate pe intuitie, iti spune de ce CV-ul reprezinta o reclama a propriilor calitati, cunostinte si aptitudini, te invata cum sa negociezi si iti ofera strategii pentru succes in cariera pe care le poti aplica. Descarca Ghidul Angajatorilor IT&C si Inginerie 2008 de aici.

Ghidul Angajatorilor - Domeniul Economic 2008

Ghidul Angajatorilor din Domeniul Economic 2008 te ajuta sa treci peste dificultatea de a promova, te invata ce inseamna un program de management trainee si cum functioneaza el, iti da lectii de credibilitate si informatii complete despre CV si despre tehnici de imbunatatire a lui. Descarca Ghidul Angajatorilor din Domeniul Economic 2008 de aici.

Ghidul Angajatorilor din Domeniul Tehnic 2007

Ghidul Angajatorilor din Domeniul Tehnic 2007 te invata secretele unui tanar intreprinzator, iti dezvaluie 13 lucruri inedite despre CV-ul tau si iti arata cum sa te promovezi cu succes pe piata fortei de munca. Vei mai afla cum sa fii acceptat la job-ul visat in doar 15 minute si ce inseamna, de fapt, un program de management trainee. Descarca Ghidul Angajatorilor din Domeniul Tehnic 2007 de aici.

Descarca Ghidul Angajatorilor din Domeniul IT&C 2007

Ghidul Angajatorilor din Domeniul IT&C 2007 iti dezvaluie care sunt cei 7 pasi de parcurs pentru a te angaja, care sunt cele mai ofertante job-uri din acest domeniu si cum arata topul celor mai doriti angajatori din 2007. Mai mult, iti oferim o lista cu companiile care recruteaza masiv in 2007. Descarca Ghidul Angajatorilor din Domeniul IT&C 2007 acum.

Ghidul Angajatorilor Tehnic 2019

Ghidul Angajatorilor este un instrument dedicat orientarii in cariera, care include numeroase oportunitati (programe de internship, trainee, stagii de practica, joburi entry-level), precum si articole referitoare la ultimele noutati din industriile tehnice, precum si continut destinat pregatirii pentru viitoarea cariera profesionala.

Ghidul Angajatorilor din Domeniul Farmaceutic 2007

Ghidul Angajatorilor din Domeniul Farmaceutic 2007 face parte dintr-o colectie de patru ghiduri de cariera din diferite domenii, publicate anual si distribuite exclusiv studentilor din anul terminal al facultatii de profil din toata tara. Acest ghid permite companiilor sa isi prezinte oportunitatile de cariera, dar si sa educe viitorii absolventi din punct de vedere al dezvoltarii unei cariere. Descarca Ghidul Angajatorilor...