Ghidul Angajatorilor din Domeniul Farmaceutic 2007

Ghidul Angajatorilor din Domenil Farmaceutic 2007

Descarca Ghidul Angajatorilor din Domeniul Farmaceutic 2007 si descopera toate informatiile necesare pentru a-ti construi o cariera in doemniu.

Ghidul Angajatorilor din domeniul Farma reprezinta un instrument de comunicare dedicat angajatorilor cu nevoi de recrutare si  “employer branding” catre grupul tinta format din studenti
si tineri profesionisti cu pana la 5 ani de experienta in domeniul farmaceutic.


Publicat anual si distribuit gratuit in urmatoarele orase : Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Brasov, Constanta, Sibiu si Ploiesti, Ghidul Angajatorilor din domeniul  farmaceuticpermite companiilor sa isi prezinte oportunitatile de cariera, dar si sa educe viitorii absolventi din punct de vedere al dezvoltarii unei cariere in cadrul unei companii din acest domeniu.


Acest ghid face parte dintr-o colecţie de patru ghiduri de carierã în domeniile economic, tehnic, IT&C şi farmaceutic, publicate anual şi distribuite exclusiv studenţilor din anul terminal de la facultãţile de profil din toatã ţara.

Ghidul angajatorilor din domeniul farmaceutic contine studii de caz, sfaturi de la cei mai mari angajatori din domeniul farmaceutic si articole de cariera oferite de consultanti specializati.

 

Descarca Ghidul Angajatorilor Farma

 

Va recomandam si:

Ghidul Angajatorilor Tehnic 2019

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?