Ghidul Angajatorilor Tehnic 2019


Esti student sau proaspat absolvent al unei facultati cu profil tehnic in cautarea unui program de internship sau trainee? Vrei sa iti incepi cariera profesionala si ai nevoie de cateva directii care sa te ajute in alegerea celei mai potrivite oportunitati? 
 


Ghidul Angajatorilor vine in sprijinul tau cu articole de cariera, sfaturi de la angajatori si oportunitati de cariera pentru a te ajuta in drumul tau spre o cariera de succes.
 

Descarca GRATUIT si afla detalii despre:

 • Cum te pregatesti pentru primul job? Unde sa cauti si cum
 • Studiul Hipo pentru joburi entry level si programe de internship
 • Cum arata un CV castigator si cum sa te pregatesti pentru interviul de angajare
 • Care sunt cei mai doriti angajatori din Romania in domeniul tehnic si cum arata pe regiuni acest top
 • Ce programe de internship si job-uri entry level ofera in acest moment companiile de top in regiunile Romaniei
 • Care sunt cele mai mari trend-uri in tehnologie acum:
  • FinTech
  • Automotive
  • AI & Machine Learning
  • Business Intelligence
  • Gaming
  • Limbaje de programare
 • Cum se dezvolta un start-up in Romania si sfaturi de la 4 antreprenori romani de succes

Studiul Hipo pentru joburi entry-level si programe de internship

Hipo.ro a desfasurat la inceputul anului 2019 un studiu cu privire la Piata fortei de munca in Romania. Acesta include date despre evolutia salariilor in 2019, informatii legate de beneficiile pe care companiile le includ in pachetul de angajare si o serie de informatii valoroase despre recrutarea atat a juniorilor, cat si a seniorilor. Noi am selectat in articolul din Ghidul Angajatorilor cateva din cele mai importante date legate de salariile privind posturile entry-level ori programele de internship.

CV-ul si interviul de angajare

CV-ul este cartea ta de vizita la angajare si de aceea ar trebui sa-ti puna in valoare abilitatile si experienta. Are misiunea sa evidentieze legatura dintre calitatile tale profesionale si profilul cautat de angajator. Afla pe ce trebuie sa pui accentul cand iti alcatuiesti CV-ul pentru primul job si cateva sfaturi sa te ajute in pregatirea pentru un interviu de succes.

Pentru restul articolelor, te invitam sa descarci aici gratuit Ghidul Angajatorilor

Care sunt cei mai doriti angajatori din Romania in domeniul tehnic si cum arata pe regiuni acest top?

Articolul vine cu ultimele informatii din studiul "Cei mai doriti angajatori din Romania", studiu aflat la a 14-a editie. Ai ocazia sa aflii care sunt cei mai doriti angajatori din domeniul tehnic si sa gasesti o selectie de programe de internship, trainee si joburi entry-level pe care ei le ofera in functie de regiunea in care locuiesti. 

Angajatorii prezenti in ghid ce au oportunitati deschise de angajare sunt

Ubisoft, Siemens Industry Software, BCR, Nobel, Capgemini Romania, Credit Agricole, Flex, Atlas Copco, Finastra, Leroy Merlin, Joyson Safety Systems, Huawei, Akwel Automotive, MAHLE, First Bank, Garrett - Advancing Motion, Intralinks, Peek & Cloppenburg, Jacobs Douwe Egberts Romania, Veeam Software, Group Renault Romania, Bergenbier, CGI Romania, SAP, Nokia, MHP - A Porsche Company, RapidSolution Software, Clinicile Dentare Dr. Leahu, G2 Travel, Allianz Technology, dm drogerie markt, HeidelbergeCement Romania, LSEG Romania, Gi Group Romania, Agricover, Kaufland Romania. 

 

Va recomandam si:

Career Guide 2021

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?

ULTIMELE JOBURI