Stiri cariera

Caut Angajator
Parcurile de aventura sunt locurile de pe urma carora castiga toata lumea

Iata cum arata, potrivit risco.ro, situatiile financiare (cifra de afaceri si profit) ale trei dintre cele mai atractive parcuri de aventura si agrement de la noi din tara!

Junior Trade in echipa CHS Agritrade. Alege sa fii diferit!

Descopera noi oportunitati din domeniul agribusiness-ului cu CHS Romania. Afla mai multe despre acest domeniu, dar si despre cum te poti dezvolta in cadrul companiei in rolul de Junior Trader.

Top domenii cu cele mai mari profituri in 2018: imobiliarele sunt in crestere

In 2018, piata imobiliara si extractia petrolului brut domina piata din Romania, primele 3 locuri fiind detinute de acestea. Locurile 4 si 5 sunt ocupate de activitatile de consultanta pentru afaceri si management si agricultura, prin cultivarea cerealelor.

Upgrade your career towards a sales role

Dacă și tu crezi în puterea comunicării și a relațiilor dintre oameni și dorești să faci o carieră din asta, ADP Romania e locul potrivit.

Top 10 domenii cu cele mai mari vanzari in 2018

In 2018, firmele din comertul retail domina topul vanzarilor, primele 3 locuri fiind detinute de acestea. Domeniile de productie sunt reprezentate de locurile 4 si 5 ale topului prin lucrarile de constructie si fabricarea de autoturisme.

Top 10 companii in Romania 2018: Dacia si OMV - cele mai mari firme

In 2018, multe dintre firmele de top care domina piata interna au inregistrat cresteri de peste 20%, in timp ce economia Romaniei a inregistrat o crestere economica de 4.1%.

Cum poate arata cariera ta in Coca-Cola HBC Romania

Afla din acest articol cum poti avea o aplicare de succes pentru pozitia de Business Developer din Coca-Cola HBC Romania, dar si tips & tricks despre procesul de selectie.

Student la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca. Admitere 2019

În anul universitar 2019/2020 Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN) își așteaptă viitorii studenți cu un număr de peste 5.100 de locuri oferite pentru studiile universitare de licență, la specializări de vârf, de mare atractivitate și solicitare din partea mediului economic.

TOP 100 Cei mai doriti angajatori in 2019

Top 100 cei mai doriti angajatori din Romania in 2019 a fost stabilit de 18.247 respondenti. Care sunt acestia? Afla din articolul pe care l-am pregatit.

Noi decizii in era competitiei. De ce sa folosesti servicii de BI?

Serviciile de Business Intelligence au castigat teren si in mod sigur sunt un instrument foarte util pentru orice manager sau director care isi doreste sa isi dezvolte compania. Dar de ce ce serviciile BI sunt necesare? Si de ce au nevoie organizatiile de ele?