Stiri cariera

Caut Angajator
Cum te poti pregati pentru o cariera in IT in Timisoara, Iasi, Cluj si Bucuresti?

Scoala Informala de IT este un program de educatie alternativa si reconversie profesionala axat pe mentorat si pe aplicabilitatea practica a cunostintelor necesare dezvoltarii unei cariere in IT.

Oportunitate de bursa (1800 Euro) prin programul NEPI Academics

New Europe Property Investments plc (NEPI) este un grup de investitii listat la Busa de Valori din Johannesburg (JSE), la Bursa de Valori de la Londra (LSE), precum si la Bursa de Valori din Bucuresti (BVB). In aceasta toamna compania doreste sa lanseze programul pilot NEPI Academics, prin care sustine si investeste in educatia studentilor si masteranzilor, printr-un program de burse in valoare totala de 24.000 Euro....

Targul de Joburi IT&C 2017

Liga Studentilor din Facultatea de Automatica si Calculatoare organizeaza in perioada 11-12 martie cea de-a zecea editie a Targului de Job-uri IT&C, in holul EC al Facultatii de Automatica si Calculatoare, avand ca partener oficial Avira.

Internship la Guvern in 2017 - Cum te pregatesti

Guvernul Romaniei deruleaza cea de-a 5-a editie a Programului de Internship la Guvern in perioada 17 iulie - 18 septembrie si asteapta toti tinerii performanti, pregatiti sa dobandeasca cunostinte practice in domeniu sa se inscrie. Afla care sunt pasii si ce surprize iti pregateste editia din acest an.

Primii pasi in decizia de relocare a profesionistilor IT in Romania

Care sunt avantajele pe care un profesionist IT le are in Romania? Ai un job in domeniul IT si ai lucrat sau lucrezi in strainatate? Spune-ne ce este important pentru tine, iar noi iti oferim motivele sa te intorci acasa. Parerea ta despre relocarea profesionistilor in Romania va contribui la formarea unei noi viziuni in crearea locului de munca ideal.   

IAA Young Professionals Romania recruteaza noi membri

IAA Young Professionals invita tinerii profesionisti din industria de marcom si studentii din anii terminali de studiu ai facultatilor de marketing, comunicare si jurnalism, sa se alature comunitatii Young Professionals din Romania.

Esti gata sa contribui la masina anului 2030? Valeo iti pune creativitatea la incercare!

Valeo Innovation Challenge este o competiție internațională ajunsă la cea de-a patra ediție. Aceasta presupune formarea unor echipe de 2 - 5 studenți si marele premiu de 100.000 €!

Angajatii au fost mai rentabili în 2016, dar numărul demisiilor a crescut

Angajatii companiilor private din Romania au devenit mai profitabili cu 12,5 % in 2016, fata de anul precedent, arata un studiu publicat de PwC Romania. Totodata, numarul de demisii a crescut semnificativ, pe fondul cresterii oportunitatilor de angajare din Romania.

Topul celor mai bune companii in care sa lucrezi in 2017: Pe ce loc se afla Facebook, Google, Microsoft si Apple

Un raport anual, publicat de site-ul de profesii Glassdoor Inc., ne arata care sunt cele mai bune companii in care sa lucrezi anul viitor. Locul intai a fost ocupat de o companie de consultanta in management care s-a clasat in top cinci in ultimii sapte ani si a ocupat de trei ori primul loc.

Unlock your passion. Find your career!

Daca esti o persoana dornica de dezvoltare si de autodepasire, dar mai ales interesata de orientare in cariera si deschisa sa iti formezi o imagine mai ampla asupra viitorului tau, atunci Akademics este locul perfect pentru tine