Stiri cariera

Caut Angajator
De ce sa participi la un webinar

Ce este un Webinar? De ce sa participi? Cum te inscrii? Ce ai nevoie ca sa participi? Care sunt webinariile la care te poti inscrie?

Cel mai mare targ de cariera se muta online!

Cel mai mare targ de cariera din tara – Angajatori de TOP se transforma in cel mai mare eveniment online de career hunting, dar ramane cea mai buna sansa de a-ti gasi un job/loc de munca potrivit preferintelor si abilitatilor tale.

Experienteaza fara griji dupa absolvire cu GraduatE.ON

Cel mai probabil ai auzit și tu despre GraduatE.ON. Da, e acel program tare despre care i-ai auzit vorbind probabil și pe colegii tăi, dedicat absolvenților talentați. Nouă ne place să ne mândrim cu el pentru că, trebuie să îți spunem, odată ajunși la noi în companie, ei devin un fel de super putere a noastră și investim în ei de mai bine de 14 ani.

Cariera in finante-conta? Decopera Targul Virtual ACCA pe 26 martie

Job-uri si seminarii online sustinute de manageri de top in finante. Rezerva-ti gratuit locul.

Meet our first event partners for DevTalks Bucharest 2020

DevTalks Bucharest returns in 2020 for the 7th edition on 11-12th of June, at Romexpo B2. Get ready for 2 days full of energy and great networking moments, where important names from the industry will share tips & tricks, discuss about the latest trends in technology, and create the greatest spot of resources that will bring the most powerful vibe that an event can bring for the tech community...

Akademics: o imagine mai clara a mediului de business

ASER a dat start proiectului Akademics! Esti gata sa ai parte de cea mai tare experienta a studentiei tale, explorand lumea business-ului si lucrand in echipa? In perioada 23 martie - 6 aprilie, ASER iti pregateste experiente practice de invatare si dezvoltare, gata sa iti faca studentia mai autentica.

London Stock Exchange Group (LSEG) Romania INTERNSHIP & GRADUATE PROGRAMMES

London Stock Exchange Group (LSEG) Romania offers two amazing opportunities for young people in 2020 - an Internship Programme, 8 weeks long for penultimate-year students and a Technology Graduate Programme for students graduating this summer.

Brew Your Future with Ursus Breweries

Ursus Breweries inseamna branduri puternice si o echipa de succes. Asa ca suntem in cautare de colegi dornici sa ni se alature. Afla cum si unde ne putem intalni in aceasta primavara.

Lidl recrutează vorbitori de limba germană care își doresc mai mult decât un job

Cum ar fi să lucrezi pentru o companie de top de pe piața de retail alimentar din Europa care face posibilă bucuria, în fiecare zi? Lidl Romania te încurajează să te alături echipei și să dai mai departe bucuria produselor de cea mai bună calitate, la cel mai bun preț!

Finance Recruitment Day se muta online!

Ti-ar placea sa participi la o conversatie interesanta cu reprezentanti ai unor mari companii din domeniul finance, precum KPMG, Allianz Technology si Deloitte Romania? Vrei o cariera in acest domeniu, dar nu stii de unde sa pornesti? Ai emotii la interviul de angajare si nu stii cum sa te pregatesti mai bine pentru a impresiona angajatorul?