Stiri cariera

Caut Angajator
Cariera de top in Finante-Contabilitate? Afla sfaturi practice de la Catalin Iorgulescu – General Manager Samsung SSCE intr-un seminar online gratuit

Aflati cum sa obtineti o pozitie de top in finante-contabilitate si cum sa va atingeti obiectivele profesionale.

Ericsson is hiring about 100 new colleagues by March 2018
Stiri cariera

The opening of the Finance Hub in Bucharest, Romania is an exciting milestone for the Ericsson Finance Group Functions. We aim to hire about 100 new colleagues by March 2018, specialized in Company Controlling, General Ledger and Collection activities. We are looking to build diverse teams in terms of expertise, knowledge and foreign languages spoken.

Calendar Zile Libere 2018

Vrei sa afli care sunt zilele libere in 2018? Planuiesti un concediu in mai, dar nu stii cand vor fi Rusaliile? Care zile vor fi libere de Paste in 2018? Afla despre zilele libere legale in 2018!

OK Center - primul centru din Romania dedicat educatiei financiare

OK Center este primul centru din Romania dedicat educatiei financiare, atat pentru adolescenti, cat si pentru adulti.

6 atribute ce te vor aduce fata in fata cu jobul mult visat

Vrei sa stii care sunt atributele ce iti pot aduce jobul dorit? Care sunt cele la care ar trebui sa lucrezi cat mai mult pentru a le pune in valoare la momentul potrivit? Citeste articolul si descopera ce te poate aduce fata in fata cu jobul mult visat.

10 motive pentru care sa te alaturi echipei Catalyst Solutions

Te intrebi cine suntem noi, #TeamCatalyst si ce facem? Te invitam sa descoperi lucruri mai putin stiute despre noi, pentru a ne cunoste mai bine echipa si activitatile pe care le face fiecare dintre noi, zi de zi. Daca vrei sa ne cunosti si personal, sa stii ca avem mai multe pozitii deschise in prezent si abia asteptam sa te cunoastem mai bine.

Cum redactam un CV pentru a face o prima impresie cat mai buna

Vrei sa faci o impresie buna fata de un angajator? Iata cateva dintre cele mai utile sfaturi de redactare a CV-ului.

Este bine sau nu ca tinerii sa lucreze din timpul facultatii?

Care sunt motivele principalele care ii determina pe tineri sa lucreze inca din timpul facultatii?

Termini facultatea si nu stii incotro?

Termini facultatea si nu stii incotro? Stai linistit. Nu esti singurul. Demontam mitul ca suntem facuti pentru "o cariera" iar daca nu o gasim ratam sansa de a ne bucura de vorba lui Confucius "Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life." ​​​​​​

Vrei o cariera de manager sau un job in strainatate? Vino la Access MBA si cunoaste cele mai bune programe MBA pe 4 dec 2017

Intr-o singura zi poti discuta directorii de admitere de la zeci de programe MBA internationale. Vezi lista programelor participante.