Stiri cariera

Caut Angajator
10 motive pentru care sa te alaturi echipei Catalyst Solutions

Te intrebi cine suntem noi, #TeamCatalyst si ce facem? Te invitam sa descoperi lucruri mai putin stiute despre noi, pentru a ne cunoste mai bine echipa si activitatile pe care le face fiecare dintre noi, zi de zi. Daca vrei sa ne cunosti si personal, sa stii ca avem mai multe pozitii deschise in prezent si abia asteptam sa te cunoastem mai bine.

Descopera experienta unei editii Top Talents in poze si insight-uri utile de cariera

Ai auzit de Top Talents, dar nu stii exact ce presupune acest event? Ca sa iti venim in ajutor, am pregatit o lista de articole in care iti povestim exact ce s-a intamplat la editia Top Talents 2016, iar mai jos ai un sum-up din fiecare sesiune si link catre fiecare articol in parte. Noi te sfatuim sa treci prin ele, pentru ca ai de “furat” niste informatii chiar utile, iar, la final, te invitam sa te inscrii...

Rulla un nou motor de cautare de job-uri

Piata muncii din Romania este mereu in crestere, Rulla este un motor nou nascut care functioneaza ca un agregator cu joburi din toata lumea.

Castiga 4000 euro cu o super idee!

Penny Market premiaza studentii cu idei inovatoare si ii provoaca sa vina cu cele mai creative metode de loializare a consumatorilor.

Start înscrieri la programele de studii de licență la Facultatea de Științe Economice, UOC!

Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității “Ovidius” din Constanța organizează admiterea la programele de studii de licență în perioada 10-25 iulie 2017.

HR Club a pregatit timp de doua saptamani o noua generatie de HRi

Scoala de vara pentru studentii pasionati de HR are de saptamana trecuta o noua generatie de absolventi. 16 tineri au fost pregatiti intens  intr-un program de doua saptamani de peste 20 de tutori cu experienta in recrutare si selectie, formare si dezvoltare, compensatii si beneficii, managementul performantei sau strategie de resurse umane.

Decathlon Romania angajeaza 100 de oameni pentru centrul de logistica

Decathlon Romania angajeaza 100 de oameni pentru centrul de logistica din Bucuresti.

Angajatii romani spun nu unui bonus mare si unui salariu mic releva o cercetare realizata de Undelucram

Propunerile financiare facute de anumiti angajatori, care sunt formate dintr-o componenta salariala mica si una de bonus potential foarte mare, sunt in general privite cu scepticism de angajatii romani.

Editia 11 a Scolii de Vara HR Club Next Generation, la start!

Sediul asociatiei profesionistilor de resurse umane din Romania, HR Club, a devenit pentru urmatoarele doua saptamani locul de desfasurare al unei scoli de vara cu traditie dedicata studentilor pasionati de resurse umane. Este pentru a 11-a oara cand o noua generatie de tineri participa la acest program intensiv menit sa consolideze bazele cunostintelor lor despre HR si sa le exemplifice bune practici in recrutare, formare,...

Este bine sau nu ca tinerii sa lucreze din timpul facutatii?

Care sunt motivele principalele care ii determina pe tineri sa lucreze inca din timpul facultatii?