Stiri cariera

Caut Angajator
Alatura-te InKompass - Programul de Internship al companiei Philip Morris!

INKOMPASS este un program personalizat de internship,  structurat în două etape, care îți permite să te DESCOPERI prin intermediul provocărilor și diversității culturale și să îți DEZVOLȚI abilitățile pe baza unor proiecte de business reale

Castigatorii burselor NEPI Academics

Au fost selectati castigatorii burselor NEPI Academics.

Grupul de Excelență - un program pentru tineri studenți și masteranzi

În perioada martie-mai, echipa Lidl împreună cu Academia de Studii Economice au desfășurat un program menit să susțină integrarea tinerilor pe piața de muncă din România. La finalul celor trei luni de cursuri, studenții ASE implicați în “Grupul de Excelență” au vrut să-și arate recunoștința pentru experiența plăcută din care au făcut parte și au scris câteva...

Termini facultatea si nu stii incotro?

Termini facultatea si nu stii incotro? Stai linistit. Nu esti singurul. Suntem facuti pentru "o cariera" iar daca nu o gasim ratam sansa sa ne bucuram de vorba lui Confucius "Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life." ​​​​​​

Pleaca in vacanta mult visata! Unde? Oriunde vrei tu #freedom

Vrei sa pleci gratuit in vacanta vara asta sau vrei sa obtii certificari recunoscute international? Te invitam sa completezi chestionarul studiului „Cei mai doriti angajatori” si poti castiga voucher-ul eMAG de 1.000 de LEI, acces gratuit timp de 1 an de zile pe Lynda sau unul dintre cele 2 bilete gratuite la orice zbor Blue Air in valoare de 100 Euro.

Vrem studenţii #SUPERTARI precum cafeaua Jacobs

Creează-ţi experienţa de #CampionAlCafelei alături de noi! Visul tău începe cu Internshipul în Jacobs Douwe Egberts... Suntem mândri #CampioniAiCafelei, călăuziţi zilnic de 5 valori în misiunea noastră. Haide să ne descoperi. Acum putem scrie o poveste împreună!

PR&Ad Fair 2017. What’s the next PR&Ad Fair station?

PRIME Romania organizeaza pe 10-11 mai, la Silver Church, incepand cu ora 12:00, PR&Ad Fair, a noua editie a singurului targ de joburi si internshipuri in domeniul Relatiilor Publice si al Publicitatii din Romania. Evenimentul reuneste 20 de agentii de Comunicare si organizatii care au pozitii entry-level deschise cu peste 1000 de studenti dornici de a incepe o cariera.

Achiziții Trainee – programul care îți arată lumea din spatele produselor și promoțiilor Lidl

Echipa Lidl, recent desemnata Top Employer România 2017, da startul inscrierilor in programul de Achizitii Trainee prin care cauta oameni carora sa le încredinteze o misiune foarte importanta: să aduca produse noi in rafturile magazinelor.

Dam startul unei noi editii Advertising Week BUCHAREST - o saptamana dedicata advertisingului si marketingului de top

Editia a doua a Advertising Week, evenimentul care ii aduce in fata audientei pe curajosii industriei, proiect organizat de Advice Students, va avea loc intre 3 si 8 mai sub conceptul The Brave and The Bold. Dam startul inscrierilor la seria de conferinte si ateliere, formularele de inscriere la evenimente fiind disponibile pe advertisingweek.ro.