Stiri cariera

Caut Angajator
Ghid practic pentru viitori participanti Top Talents Romania

Vrei sa afli ce asteptari au companiile de la participantii Top Talents Romania! Afla cateva tips & tricks de la companiile de top prezente la eveniment!

Teambuilding-urile ONG-ului tau merita premiul oferit de Top Talents Romania!

Este bine stiut faptul ca ONG-urile studentesti din Romania aduna, in fiecare an, oameni minunati si cu dorinta de autodepasire. Tocmai de aceea, echipa Top Talents Romania vine cu o provocare pentru membrii ONG-urilor studentesti din tara. Afla despre ce este vorba!

Ai 10 motive sa participi la cea de-a 10-a editie Top Talents Romania

Descopera care ar fi principalele motive pentru care nu trebuie sa ratezi evenimentul de cariera Top Talents Romania. Citeste, inscrie-te si fii pe faza! Iti pregatim o editie remarcabila!

BNR a lansat Brain Regain - Programul de selectare a specialistilor romani din strainatate

Banca Nationala Romana pune la dispozitie posturi de inalta competenta pentru specialistii romani in economie care lucreaza in strainatate.

Top 5 activitati in care sa te implici in timpul studentiei

Vrei sa stii ce activitati ar trebui sa adaugi pe lista de "to do" din timpul studentiei? Citeste articolul si descopera topul activitatilor in care trebuie sa te implici cat esti inca student.

Intalneste universitati de top si scoli de business la targul QS pe 12 octombrie 2017

Daca esti interesat sa iti dezvolti cariera si te gandesti la un masterat care sa iti ofere cele mai bune oportunitati de cariera, atunci Targul QS World Grad School Tour in Bucuresti este locul ideal pentru tine.

ASER Cluj te indeamna sa te inscrii in ONG pana pe 13 octombrie
Stiri cariera

ASER Cluj da startul campaniei de recrutare si indeamna tinerii interesati de dezvoltarea lor sa aplice pana pe 13 octombrie pentru o studentie care sa merite. Pentru noi, sa merite inseamna sa-ti pui in aplicare propriile idei, sa interactionezi cu persoane din mediul de business, sa legi prietenii si sa ai parte de momente pentru care ti-ai dori sa opresti timpul. Este perioada de care sa te bucuri din plin, iar ASER...

ASER Bucuresti da startul inscrierilor pentru o studentie #Unforgettable

ASER, Asociatia Studentilor Economisti din Romania, da startul inscrierilor pentru o studentie #Unforgettable. Asociatia se adreseaza studentilor din centrele universitare precum SNSPA, ASE, Universitatea Bucuresti si altele. Campania de recrutare se desfasoara intre 29 septembrie si 15 octombrie, perioada in care promovam posibilitatea de inscriere in asociatie atat in mediul online, cat si in cel offline prin standuri...

Gala LSRS 2018 – Excelenta in educatie se premiaza la inceput de an!

Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) da startul Concursului „Premiile LSRS pentru Excelenta Academica in Strainatate”. Termenul limita pentru inscrieri este 15 noiembrie a.c., iar premiile vor fi decernate, ca in fiecare an, in cadrul Galei Studentilor Romani din Strainatate. Evenimentul va avea va avea loc pe 4 ianuarie 2018 in Bucuresti, marcand 9 ani de existenta a LSRS. Obiectivul principal al Galei...