Stiri cariera

Caut Angajator
Horia Brenciu in dialog cu studenti din sase centre universitare din tara

Horia Brenciu se va intalni cu tinerii din sase centre universitare din tara, in cadrul celei de-a 3 editii a evenimentului "Cum m-am recrutat? Povesti cu mine si despre tine".

Beneficiaza de bursa OMV Petrom si studiaza la una dintre cele mai bune universitati

Stiai ca poti urma Masterul la Universitatea Montan din Leoben, Austria? OMV Petrom iti ofera o bursa a studia la una dintre cele mai bune universitati in petrol si gaze. Descopera mai multe despre program din experientele traite de Antonia si Cosmin. Aplica si tu aici pana la data de 27 Aprilie 2018.  

Vara aceasta inscrie-te la Programul de Internship la Guvern 2018

Guvernul Romaniei deruleaza cea de-a 6-a editie a Programului de Internship la Guvern in aceasta vara si asteapta toti tinerii motivati,care isi doresc sa dobandeasca cunostinte practice in domeniu sa se inscrie. Afla care sunt pasii si ce surprize iti pregateste editia din acest an.

Traieste o experienta de neuitat

Participa la studiul "Cei mai doriti angajatori" si intra in cursa pentru premiile concursului: voucher eMAG de 1000 RON, voucher activitati-cadou.ro de 1500 RON, 2 travelgiftcards de 100 EURO fiecare, sesiune de coaching in cariera cu un specialist Catalyst Solutions.

Iti oferim acces la o cariera la Kellogg!

De la un singur fulg de porumb, mostenirea noastra reflecta ca am devenit lideri globali in productia de cereale, pastrand traditia inceputurilor noastre simple. La Kellogg, mancam ceea ce ne place si facem ceea ce iubim!

Unbottle your potential @Coca-Cola HBC: RISE Management Trainee Program isi cauta aplicanti!

RISE Management Trainee Program este un program de dezvoltare profesionala accelerata adresat studentilor in ultimul an si absolventilor de studii superioare, ce consta in 2 ani de traineeship remunerat, la finalul carora candidatii pot ocupa un rol de coordonare a unor echipe mici sau proiecte complexe.

6 intrebari si raspunsuri de la cel mai dorit angajator IT&C din Romania

Microsoft este unul dintre cei mai mari furnizori de tehnologie si servicii la nivel global, dar si printre pionierii unora dintre cele mai dinamice zone din sfera tehnologiei – Cloud, AI, Machine Learning, Cognitive Services etc. Mai mult, se numara printre principalii poli de cercetare si dezvoltare in domeniul digital si cele conexe lui, prin centrele Microsoft Research si printr-o retea globala de colaborari...

Bosch Cluj - Furnizam tehnologia din spatele tehnologiei

Bosch vine in intampinarea celor care sunt interesati sa afle mai multe despre activitatea companiei din fabrica Bosch din Jucu printr-un eveniment este dedicat studentilor, masteranzilor, specialistilor. In cadrul Descopera Bosch Cluj vei avea ocazia sa interactionezi cu reprezentantii companiei in una din cele 2 zile specifice, in functie de interesul tau.

Inscrie-te in proiectul Leadershape organizat de V.I.P.
Stiri cariera

Organizatia studenteasca "Voluntari pentru Idei si Proiecte" organizeaza in cadrul comunitatii Leadership Development un proiect dedicat studentilor cu tema leadership-ului care va avea loc intre 21 si 28 aprilie. Proiectul Leadershape se adreseaza studentilor si masteranzilor cu varste cuprinse intre 18 si 23 de ani. Proiectul a pornit cu viziunea ca intregul care poate duce spre performanta este alcatuit din:...

Bosch pune piatra de temelie pentru un nou Centru de Inginerie în Cluj-Napoca

Cluj-Napoca – Bosch, lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii, a pus piatra de temelie pentru clădirea ce va găzdui Centrul de Inginerie din Cluj-Napoca.