Stiri cariera

Caut Angajator
Studiul comportamentului Generatiei Z pe piata muncii in 2021

Tu cum crezi ca arata piata muncii pentru tinerii din ziua de astazi? Ai vrea cateva schimbari sau lamuriri cu privire la anumite subiecte? Esti interesant sa faci primii pasi spre cariera ta, dar  nu stii de unde sa incepi?

Inov’Up - Loading Virtual Message...
Stiri cariera

ASER te invita la cea de-a treia editie a evenimentului Inov’Up! Te asteptam online, pe 3 si 4 martie, sa exploram spatiul intraprenoriatului, antreprenoriatului si digitalizarii impreuna cu oameni de afaceri de top.

Goodyear Global Business Services is Launching the 2021 Internship Program in Bucharest

Goodyear Global Business Services (GBS) center in Bucharest is launching its annual internship program in March and invites master’s and bachelor’s degree students, as well as recent graduates to join the team.

Spring IT se intoarce!

Spring IT revine si in primavara aceasta, in perioada 1 - 20 martie. Proiectul organizat de Sindicatul Studentilor din Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica (SiSC) isi desfasoara cea de-a X-a editie, fiind astfel o editie aniversara.

Incepe maratonul programelor de internship, trainee si joburilor entry level

A venit si 2021, anul sperantelor si marilor obiective! Suntem siguri ca va fi un an mult mai bun si mai productiv asa ca noi ne-am pregatit temeinic de cel mai mare maraton de programe pentru tineri. Ce trebuie sa faci ca sa intri si tu aici?

Product Design - Speed Vs Quality at METRO.digital

Building products and doing UX work is never a linear or static process.

De la European la Global: centrul de servicii al Societe Generale din Romania devine Societe Generale Global Solution Centre

Societe Generale European Business Services (Societe Generale EBS) devine Societe Generale Global Solution Centre la 10 ani de la infiintarea companiei in Romania. “European Business Services” a insemnat mai mult decat un nume, a fost o declaratie a pozitionarii companiei ca partener de valoare pentru Grupul Societe Generale in operatiunile sale europene, precum si un vot de incredere acordat expertizei si potentialului...

Massachusetts Mutual Life Insurance Company Intra in Romania cu Birouri in Bucuresti si Cluj-Napoca

MassMutual, companie listata in FORTUNE 500® intra in Romania si cauta profesionisti IT de top pentru a dezvolta doua centre de servicii globale

Dam startul evenimentelor marca Hipo!

Cu o experienta ajunsa la a 10 a editie in cadrul evenimentelor finance, echipa Hipo.ro da startul seriei de evenimente de anul acesta dedicate studentilor si proaspat absolventilor cu Finance Recruitment Day!

Kickstart your career in the video game industry!

Do you love games and want to be involved in a life-changing experience? This international program will offer you the chance to actively work on developing a video game along with a talented and friendly team. Find out more