Stiri cariera

Caut Angajator
ASER | Collect your badges!
Stiri cariera

ASER da startul celei de-a XII-a editie a campaniei “10 pentru Sesiune”!

Trei tendinte din piata muncii in 2022, dupa „Marea Demisie”

In noiembrie 2021, 4,5 milioane de angajati si-au dat demisia. De aici si „Marea Demisie”. Acest fenomen a fost prevazut de Anthony Klotz, care acum se intoarce cu trei tendinte posibile in piata muncii pentru anul 2022.   

Optimism pentru anul 2022 - se intrevede o crestere economica

Rezultatele celei de-a 25-a editii a sondajului PwC CEO Survey arata cum 77% dintre respondenti, directori generali, estimeaza ca economia globala a anului 2022 se va imbunatati comparativ cu anul precedent si semnificativ fata de anul 2020. 

MAI are nevoie de oameni. Creste numarul de locuri in invatamantul militar

Lucian Bode, Ministrul de Interne, a anuntat miercuri, 12 ianuarie, ca MAI are aproape 30 000 de posturi libere. Pentru a reduce deficitul de resurse umane, va creste numarul de locuri din unitatile invatamantului militar al subordinii institutiei. 

Holcim Romania ajuta studentii sa isi construiasca cariera

Compania Holcim Romania organizeaza a doua editie a proiectului “Profesii bine cimentate”, proiect in cadrul caruia 100 de tineri vor reusi sa se faca remarcati. Firma producatoare de materiale de constructii lanseaza acest proiect pentru a oferi juniorilor oportunitatea de a afla despre tot ceea ce presupune industria cimentului.

Ce parere au Millennials si Gen Z despre munca remote si programul flexibil?

Daca te incadrezi intr-una dintre cele doua generatii, Millennials sau Gen Z, cel mai probabil stii deja preferinta pe care o au majoritatea in legatura cu munca remote si programul flexibil. Da, persoanele din aceste doua generatii prefera munca remote si programul flexibil, dar nu mai mult de doua zile pe saptamana.

Bosch Service Solutions recruteaza noi angajati

Compania Bosch Service Solutions a lansat recent un hub de Achizitii Strategice Indirecte in Timisoara, fapt imbucurator pentru cei care isi cauta un loc de munca! Achizitorii pentru noul hub vor avea atributii care tin de managementul furnizorilor si al tuturor părților interesate, precum si de negocierile contractuale ce vizeaza solicitarile clientilor din toata Europa, dar si alte sarcini strategice.

Passion For Caring. Meet Allianz Services Top Management Team

Meet Allianz Services Romania Top Management Team and check out the career advice they have for you!  

DevTalks revine în perioada 8-10 iunie: Acum te poți preînregistra gratuit pentru a avea acces la conferințele online

Ești pregătit(ă) pentru 15 conferințe, organizate într-o agendă de 3 zile, care explorează tehnologiile emergente în cadrul celei mai așteptate conferințe IT&C din România?