Stiri cariera

Caut Angajator
Care sunt skill-urile ce iti cresc angajabilitatea in anul 2020?

Abilitățile pe care le ai te pot propulsa în ochii angajatorilor, iar CV-ul tău se poate număra printre cele finaliste. Toate astea pentru că peste 88% dintre angajatori sunt de părere că un tânăr poate aduce numeroase beneficii companiei.

Al patrulea webinar din seria “Bright Talks in Difficult Times” organizat de Revista CARIERE si EY Romania Vineri 8 mai, intre 11:30-12:30

Revista CARIERE impreuna cu EY Romania organizeaza vineri 8 mai, intre orele 11:30-12:30, cel de-al patrulea webinar din seria “Bright Talks in DifficultTimes”, in cadrul caruia se va discuta despre Oamenii organizatiei in timpul pandemiei.

Kaufland anunta peste 250 locuri de munca disponibile in intreaga tara

Pentru a-i sprijini pe cei care sunt in cautarea unui loc de munca stabil in aceasta perioada, Kaufland Romania anunta peste 250 de posturi disponibile.

Esti student sau masterand la o facultate cu profil economic? Participa la competitia ACCA si castiga premii.

Inscrie-te pana pe 20 mai 2020 si testeaza-ti cunostintele de finante-conta.

281 programe de internship, trainee si joburi entry-level in domeniul IT Software si Hardware

Visul oricarui profesionist din lumea moderna a fost la un moment dat sa isi dea demisia de la jobul clasic, de la 9 la 18 si sa isi realizeze munca de acasa. Fara timpul pierdut pe drumul spre job si inapoi, fara hainele office si colegii galagiosi. De o luna si jumatate multi dintre noi ne bucuram de acest lux de a lucra remote si tot mai mute companii ofera acest beneficiu viitorilor angajati. Si cum domeniul...

10 motive pentru care trebuie să citești NextGen Career Guide

Ți-ar plăcea să găsești tot ce trebuie să știi despre carieră într-un singur loc? Well, acel “loc” este cu siguranță NextGen Career Guide – publicație online bianuală oferită de Hipo.ro. 😊

The Heroes Academy @HP Internship Program

Heroes Academy@HP is an amazing learning experience, designed to create life-long opportunities that shape your future just the way you want it. Join a culture as committed to your success as you are.

Cele mai noi programe de internship, trainee si joburi entry-level din luna aprilie

Luna aprilie e aproape de final, insa este una in care numeroase programe de internship s-au lansat. Chiar daca procesele de recrutarea in multe companii s-au adaptat acestei perioade si s-au mutat in mediul online, acestea se desfasoara in continuare deoarece companiile sunt in cautare de noi colegi.

Land a job that plays a meaningful part in millions of lives

If you’re young, talented and searching for a career in which you`ll bring better banking experience to millions of clients worldwide, then join ING International Talent Programme for a tailor-made 4-years-graduate programme. We want to welcome smart & young graduates who are fluent in English and have maximum 2 years of working experience.

Akademics: o imagine mai clara a mediului de business

ASER a dat start proiectului Akademics in mediul online! Esti gata sa ai parte de cea mai tare experienta a studentiei tale, explorand lumea business-ului si lucrand in echipa? In perioada 4 - 15 mai, ASER iti pregateste experiente practice de invatare si dezvoltare, gata sa iti faca studentia mai autentica.