Stiri cariera

Caut Angajator
Cele mai noi programe de internship&trainee din luna septembrie

Back to school, back to your internship program! Printre pregatirile pentru noul an aniversitar se numara si gasirea unui program de internship, trainee sau a unui job entry-level care sa iti aduca atat venituri suplimentare, cat si posibilitatea de a urma cursurile de la facultate?

Recrutare in era digitala. Ce impact vor avea noile tehnologii?

Tehonologia a revolutionat piata fortei de munca si a facut posibila intrarea in scena a recrutarii digitale. Cum va influenta tehnologia acest sector?

De ce iti recomanda fostii participanti sa vii la Top Talents?

Dupa cum v-am obisnuit, ne place sa tinem legatura cu participantii nostri si sa intelegem impactul adus asupra lor. Din acest motiv am revenit si anul acesta catre talentatii editiei precedente pentru o mica discutie.

Creste nevoia pentru specialisti in Data Science

Odata cu dezvoltarile tehnologice, piata fortei de munca se confrunta cu noi schimbari, de data aceasta in Data Science. Descopera previziunile specialistilor aici.

Cum recruteaza unii dintre cei mai de succes executivi din lume?

De la clasicul "elevator pitch" pana la intrebari complexe care iti pun mintea la contributie descopera in cele ce urmeaza cateva dintre strategiile folosite de cei mai de succes executivi din lume la interviul de angajare.

Burse de studiu pentru managerii si antreprenorii inscrisi la Executive MBA Bucharest

WU Executive Academy ofera burse de 100.000 de euro pentru cei care se inscriu la programul Executive MBA Bucharest.

Cum sa nu iei teapa cand pleci in vacanta?

O vacanta mult asteptata si atent planificata este o adevarata oaza de relaxare. Afla cum sa nu iei teapa atunci cand pleci!  

Upgrade your career towards a sales role

Dacă și tu crezi în puterea comunicării și a relațiilor dintre oameni și dorești să faci o carieră din asta, ADP Romania e locul potrivit.

Student la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca. Admitere 2019

În anul universitar 2019/2020 Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN) își așteaptă viitorii studenți cu un număr de peste 5.100 de locuri oferite pentru studiile universitare de licență, la specializări de vârf, de mare atractivitate și solicitare din partea mediului economic.

TOP 100 Cei mai doriti angajatori in 2019

Top 100 cei mai doriti angajatori din Romania in 2019 a fost stabilit de 18.247 respondenti. Care sunt acestia? Afla din articolul pe care l-am pregatit.