Stiri cariera

Caut Angajator
Traieste o experienta de neuitat

Participa la studiul "Cei mai doriti angajatori" si intra in cursa pentru premiile concursului: voucher eMAG de 1000 RON, voucher activitati-cadou.ro de 1500 RON, 2 travelgiftcards de 100 EURO fiecare, sesiune de coaching in cariera cu un specialist Catalyst Solutions.

Iti oferim acces la o cariera la Kellogg!

De la un singur fulg de porumb, mostenirea noastra reflecta ca am devenit lideri globali in productia de cereale, pastrand traditia inceputurilor noastre simple. La Kellogg, mancam ceea ce ne place si facem ceea ce iubim!

Unbottle your potential @Coca-Cola HBC: RISE Management Trainee Program isi cauta aplicanti!

RISE Management Trainee Program este un program de dezvoltare profesionala accelerata adresat studentilor in ultimul an si absolventilor de studii superioare, ce consta in 2 ani de traineeship remunerat, la finalul carora candidatii pot ocupa un rol de coordonare a unor echipe mici sau proiecte complexe.

6 intrebari si raspunsuri de la cel mai dorit angajator IT&C din Romania

Microsoft este unul dintre cei mai mari furnizori de tehnologie si servicii la nivel global, dar si printre pionierii unora dintre cele mai dinamice zone din sfera tehnologiei – Cloud, AI, Machine Learning, Cognitive Services etc. Mai mult, se numara printre principalii poli de cercetare si dezvoltare in domeniul digital si cele conexe lui, prin centrele Microsoft Research si printr-o retea globala de colaborari...

Bosch Cluj - Furnizam tehnologia din spatele tehnologiei

Bosch vine in intampinarea celor care sunt interesati sa afle mai multe despre activitatea companiei din fabrica Bosch din Jucu printr-un eveniment este dedicat studentilor, masteranzilor, specialistilor. In cadrul Descopera Bosch Cluj vei avea ocazia sa interactionezi cu reprezentantii companiei in una din cele 2 zile specifice, in functie de interesul tau.

Inscrie-te in proiectul Leadershape organizat de V.I.P.
Stiri cariera

Organizatia studenteasca "Voluntari pentru Idei si Proiecte" organizeaza in cadrul comunitatii Leadership Development un proiect dedicat studentilor cu tema leadership-ului care va avea loc intre 21 si 28 aprilie. Proiectul Leadershape se adreseaza studentilor si masteranzilor cu varste cuprinse intre 18 si 23 de ani. Proiectul a pornit cu viziunea ca intregul care poate duce spre performanta este alcatuit din:...

Bosch pune piatra de temelie pentru un nou Centru de Inginerie în Cluj-Napoca

Cluj-Napoca – Bosch, lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii, a pus piatra de temelie pentru clădirea ce va găzdui Centrul de Inginerie din Cluj-Napoca.

Join Product Supply Challenge at P&G

Are you looking for an opportunity to start a great career? We’ve got good news for you! PS (Product Supply) Challenge is the first P&G technical competition in which each team has the chance to use their business knowledge and the creativity to solve the case study and to prove they are the best!

5 sfaturi pentru cresterea productivitatii

Indiferent in ce domeniu lucrezi, productivitatea este principalul factor determinant pentru reusitele tale! Dar cum iti poti creste nivelul de productivitate? Afla aici.

Serile Teatrului Studentesc celebreaza aniversarea a 20 de ani!
Stiri cariera

  Serile Teatrului Studentesc revine si in acest an in atentia spectatorilor pasionati de teatru si cultura. Pastrand o traditie de aproape doua decenii, festivalul a modelat parcursul profesional al actorilor, a creat emotii in sufletele spectatorilor si a schimbat destinele persoanelor implicate, tot mai mult in fiecare an.