Kaufland Romania este „Angajator de Top” si in 2022






Performanta este recunoscuta la nivel inalt atunci cand la baza ei se afla o echipa motivata, dinamica si profesionista. La Kaufland, angajatii sunt cea mai importanta resursa din cadrul companiei, iar acestia definesc cultura noastra prin respectarea valorilor pe care le duc mai departe cu succes.





Astfel, toate eforturile noastre s-au concretizat prin obtinerea unei noi certificari internationale „Top Employer” pentru anul 2022, oferita de organizatia independenta Top Employers Institute din Olanda. Specialistii au parcurs un proces complex de auditare, au analizat si evaluat practicile de resurse umane, pachetele salariale si beneficiile oferite, conditiile de munca, programele de formare profesionala si oportunitatile de dezvoltare in companie, alaturi de studierea culturii organizationale.


De sapte ani, Kaufland este „Angajator de Top” in Romania, reprezentand o mare familie in care fiecare persoana isi gaseste locul potrivit, iar abilitatile ii sunt puse in valoare. Pentru Kaufland Romania, titlul de Top Employer a devenit deja o traditie, fiind o confirmare a evolutiei continue si sustinute pe termen lung. 


Pentru noi, la Kaufland, a fost deosebit de important sa ramanem aproape de angajati in aceasta perioada solicitanta si sa fim o echipa unita. Pentru ca in felul acesta am reusit sa comunicam eficient unii cu ceilalti si sa ne sustinem reciproc, devenind si mai performanti! Iar rezultatele obtinute ne motiveaza sa fim mai buni si sa pastram o mentalitate orientata spre succes, cu grija fata de oameni!” declara Estera Anghelescu, Recruiting & Employer Branding Director, Kaufland Romania.


Diversitatea si egalitatea de sanse reprezinta garantia succesului colectiv in echipa Kaufland. Astfel, prin programele implementate, angajatii vor beneficia in continuare de oportunitati pentru a evolua in cadrul companiei.


In 2021, cu ajutorul campaniei de brand de angajator, „E TIMPUL PENTRU CEVA NOU” am reusit sa aducem in prim-plan o parte dintre angajatii companiei, selectionati de campioana Cristina Neagu. Pentru a facilita procesul de angajare, Kaufland a implementat transparentizarea salariului brut de pornire pentru rolurile de executie si a integrat pe site-ul companiei asistentul digital KALA, care ii ajuta pe cei interesati sa aplice pentru un rol potrivit. 


Cei care isi doresc un loc de munca in cadrul Kaufland, indiferent daca se afla la inceput de drum sau sunt in cautarea unei noi provocari profesionale, pot afla mai multe despre oportunitatile de cariera si depre pachetul de beneficii accesand cariere.kaufland.ro


Te asteptam alaturi de noi intr-o companie ale carei merite de top sunt recunoscute oficial la nivel international! 

 

Citeste si:

 
 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI