Angajatori de TOP Virtual 4 - 24 octombrie 2019
BCR

Fara scurtaturi, dar cu beneficii si grija pentru angajati: Kaufland Romania ne arata ca se poate

Avand-o pe Cristina Neagu ca ambasador, campania integrata vizeaza o suita de canale traditionale si digitale prin care compania le transmite angajatilor sai actuali si potentiali un mesaj pe cat de concis, pe atat de puternic: la Kaufland, fiecare om si fiecare job este esential.

Esti in cautarea unui job nou? Cum faci fata caruselului emotional

Mai devreme sau mai tarziu, indiferent care sunt motivele, fiecare dintre noi va fi in cautarea unui job nou. In timp ce poate fi o oportunitate pentru noi planuri si sperante, poate fi si un motiv de stres, deoarece procesul de cautare nu este deloc unor usor.

Care sunt zilele libere in 2020? Descopera calendarul aici

Cate zile libere vor fi in 2020, cate zile lucratoare sunt in 2020 sau care vor fi zilele libere de Paste in 2020?

Fa primul pas in banking alaturi de BRD

Viitorul tau ca profesionist in banking incepe aici! In mod oficial, pe cartea ta de vizita va scrie Administrator Operatiuni Curente. Va fi primul tau pas in BRD. Ce stii tu deja sa faci se potriveste cu ce cautam noi. Iar ce nu stii, invatam impreuna.

De ce munceste generatia Millennial?

Generatia Millenial deja a schimbat piata fortei de munca, iar motivatia din spatele venirii la job este total diferita de cea a parintilor si bunicilor lor.

Angajatii si nevoia de afirmare. Cum ii manageriezi?

Coordonarea unei echipe nu este un lucru usor, iar asta pentru simplul motiv ca fiecare angajat are personalitatea sa. Insa unii dintre ei au nevoie de mai multa atentie, de aici si dorinta lor de afirmare. Esti manager sau team leader si te confrunti cu o astfel de situatie? Descopera mai jos cum poti...

Limbaje de programare de viitor

Limbajele de programare de viitor necesita stabilitate si bune practici pentru a putea sustine inovatiile care continua sa apara. Care vor fi acestea?

Munca de acasa – cum te asiguri ca atingi maximul performantei tale?

Care mediu iti permite sa fii mai productiv: biroul de la job sau biroul de acasa?

Cum sa fii freelancer in Romania?

Pentru cei care isi doresc un program de lucru mai flexibil, care vor sa isi testeze creativitatea si sa fie provocati de diverse proiecte exista posibilitatea de a deveni freelancer sau liber profesionist.

Meseriile viitorului - care vor fi cele mai cautate joburi in anii care urmeaza?

Discutia despre cea de-a patra revolutie industriala continua pe masura ce si din punct de vedere tehnologic lucrurile se misca din ce in ce mai repede. Care vor fi meseriile viitorului indepartat?