Proces de selectie

Ce trebuie sa faci pentru a fi unul dintre cei 250 de finalisti!
 Sa fii un tanar proactiv, implicat si interesat de dezvoltarea ta personala si profesionala, student in an terminal, masterand, cu maximum 2 ani de experienta profesionala relevanta.

Sa ai un cont activ pe www.hipo.ro si un CV completat minimum 50% si actualizat cu ultimele tale realizari.Sa intri pe sectiunea de inscriere, sa-ti incarci CV-ul!     

Daca te clasezi in primii 700 de candidati in ordinea punctajelor obtinute in urma evaluarii CV-ului, vei primi invitatia de a completa online un test de verificare a abilitatilor logice si numerice.
Primii 250 de aplicanti in ordinea punctajului cumulat obtinut in urma evaluarii CV-ului si a parcurgerii testului, vor fi invitati sa participe la conferinta Top Talents, in zilele de 24-25 noiembrie, 2017!
                                                                 


ATENTIE! Evaluarea CV-ului este un pas eliminatoriu in procesul de selectie. Din acest motiv, te rugam sa te asiguri ca ai trecut in CV toate activitatile care te-au ajutat sa te dezvolti. Acorda-ti timpul necesar astfel incat sa pregatesti o aplicatie buna, care sa scoata in evidenta toate punctele tale forte. Vezi aici ce activitati poti trece in CV.