Ia taurul de coarne si prinde jobul care ti se potriveste cu adevarat!

De ce sa participi la un webinar

Ce este un Webinar? De ce sa participi? Cum te inscrii? Ce ai nevoie ca sa participi? Care sunt webinariile la care te poti inscrie?

Cel mai mare targ de cariera se muta online!

Cel mai mare targ de cariera din tara – Angajatori de TOP se transforma in cel mai mare eveniment online de career hunting, dar ramane cea mai buna sansa de a-ti gasi un job/loc de munca potrivit preferintelor si abilitatilor tale.

Experienteaza fara griji dupa absolvire cu GraduatE.ON

Cel mai probabil ai auzit și tu despre GraduatE.ON. Da, e acel program tare despre care i-ai auzit vorbind probabil și pe colegii tăi, dedicat absolvenților talentați. Nouă ne place să ne mândrim cu el pentru că, trebuie să îți spunem, odată ajunși la noi în companie, ei devin...

Cariera in finante-conta? Decopera Targul Virtual ACCA pe 26 martie

Job-uri si seminarii online sustinute de manageri de top in finante. Rezerva-ti gratuit locul.

Akademics: o imagine mai clara a mediului de business

ASER a dat start proiectului Akademics! Esti gata sa ai parte de cea mai tare experienta a studentiei tale, explorand lumea business-ului si lucrand in echipa? In perioada 23 martie - 6 aprilie, ASER iti pregateste experiente practice de invatare si dezvoltare, gata sa iti faca studentia mai autentica.

Brew Your Future with Ursus Breweries

Ursus Breweries inseamna branduri puternice si o echipa de succes. Asa ca suntem in cautare de colegi dornici sa ni se alature. Afla cum si unde ne putem intalni in aceasta primavara.

Interviurile de angajare in perioada pandemiei

Chiar daca ne aflam in plina pandemie nu trebuie sa ne descurajam in cautarea jobului dorit. Viata va continua, iar gratie tehnologiei ne putem bucura de posibilitatea de a discuta cu recruiterii telefonic sau cu ajutorul platformelor live.

Satisfactia profesionala – cum putem fi multumiti cu cariera noastra? - Cristina Olteanu @ GABTEO HR

Satisfactia profesionala este un concept indelung cercetat in domeniul psihologiei organizationale, fiind asociat cu productivitatea, performanta, motivatia, bunastarea fizica si psihica.

Schimbare de cariera? Angajatori de TOP spune Hai!

Te simti demotivat la job? Nu gasesti energia necesara pentru a-ti duce la bun sfarsit task-urile sau pur si simplu nu mai gasesti placere in ceea ce faci? Reading time: 2 min

Cum sa NU iti alegi o cariera?

Toti am fost pusi in situatia in care altii cred ca stiu mai bine decat noi ce ni se potriveste, ce ne place si ce putem face - din pacate astfel de sfaturi binevoitoare ajung de multe ori sa ne indrepte spre o cariera nepotrivita si spre niste alegeri care ne impacteaza...