Articole cariera

Caut Angajator
Viitorul muncii dupa coronavirus

Astfel a fost ultimul an: am asistat la transformarea modului in care lucram, colaboram, invatam, comunicam sau in care reusim sa ne mentinem aproape. Si avem motive sa credem ca ceea ce am inceput sa facem acum va ramane valabil si pentru perioada de dupa criza.

Recrutarea si joburile viitorului

Recrutarea si selectia candidatilor in timpul pandemiei au fost facilitate de tehnologie si de inteligenta artificiala, care au ajutat foarte mult in acest context pandemic la mentinerea unui echilibru si a comunicarii eficiente cu candidatii.

Fa-ti temele pentru un interviu online de succes

Intr-un proces de recrutare pregatirea este fundamentala pentru ambele parti, atat pentru recrutor cat si pentru candidat.

Kaufland România dă startul înscrierilor la Accessibility Hackathon, evenimentul social lansat sub sloganul “Contribuie. Codează. Integrează. Asigură accesul persoanelor cu dizabilități pe piața muncii.”

Kaufland România, un Angajator de Top ce sprijină puternic diversitatea și egalitatea de șanse, anunță lansarea primului hackathon social organizat de companie, sub sloganul „Contribuie. Codează. Integrează.

Când învățarea continuă nu este doar o declarație...
Articole cariera

Atunci când dorința de învățare continuă nu este doar o declarație care crezi că dă bine la interviuri sau în conversație cu recruter-ii (și by-the-way, lipsa de autenticitate trece dincolo, se simte) ci un mod de a fi, orice este posibil în viața profesională: de la a fi recunoscut ca expert (la nivel de companie, național sau chiar internațional) în domeniul tău la schimbarea...

Vreau să fiu manager

Unul dintre cele mai întalnite obiective de coaching, în practica mea de peste 14 ani, este cel de evoluție în carieră, de a face trecerea de la specialist la manager, de la manager la director sau de la manager la manager de manageri. Sunt recunoascătoare pentru toți oamenii pe care i-am antrenat să ajungă în rolurile manageriale dorite, deoarece am învățat foarte multe lucruri despre...

Antreprenoriatul ca opțiune de carieră

Antreprenoriatul m-a învățat multe alte lecții, atât personale, cât și profesionale. O lecție importantă este legată de oamenii cu care aleg să mă asociez în afaceri, de la partenerii de afaceri până la colegii și colaboratorii mei. M-a învățat despre utilitatea lucrului cu profesioniști, care au valori similare cu ale mele: respectarea promisiunilor făcute, performanța,...

Prima zi remote la job

Daca ti-ai schimbat job-ul de curand si iti vei desfasura activitatea on-line inca din prima zi, iti prezint cateva recomandari care cu siguranta te vor ajuta sa te integrezi cu succes in cadrul companiei.

Ce cred angajatorii despre piata muncii din 2021?

Afla ce prognostic au companiile pentru piata fortei de munca din Romania in 2021.

Cum arata candidatii ideali pentru un job remote?

Chiar daca munca de la distanta poate suna ca un vis devenit realitate, adevarul este ca joburile remote nu sunt pentru toata lumea.