Articole cariera

Caut Angajator
Model scrisoare de intentie. Descarca 30 de modele pregatite de specialisti din care merita sa te inspiri

Scrisoarea de intentie este un instrument important nu doar cand aplici pentru un job, dar si daca iti doresti o bursa, vrei sa participi la un stagiu de practica sau esti interesat/a de alte oportunitati educationale sau profesionale.

Model CV 2024

Daca esti in cautarea unui model CV 2024 care sa iti exemplifice ce ar trebui sa scrii la fiecare categorie din CV-ul tau sa stii ca te afli in locul potrivit. In randurile ce urmeaza iti vom exemplifica si explica cum ar trebui sa arate CV-ul tau pentru a obtine jobul dorit.  

Ce face un asistent manager - ghidul complet de care ai nevoie inainte de a aplica

Ti-am pregatit in cele ce urmeaza un ghid cu toate informatiile de care ai nevoie pentru a obtine un astfel de job intr-o companie din tara. Vei afla mai multe despre fisa postului asistent manager, abilitati cautate, cat castiga un asistent manager si oportunitati disponibile.

Ce scrii la obiectiv profesional in CV?

Daca CV-ul este cartea ta de vizita in procesul de recrutare, am putea spune ca obiectivul profesional este elevator pitch-ul tau. Dar ce este un obiectiv profesional? Acesta reprezinta un plus la CV-ul tau si poate fi un avantaj atat pentru un proaspat absolvent, cat si pentru profesionist cu multi ani de experienta.

Reconversie Profesionala - tot ce trebuie sa stii daca vrei sa-ti schimbi cariera

A venit acel moment din cariera ta? Momentul in care simti ca ai nevoie de o schimbare, cand ti-ar placea sa experiementezi lucruri noi? Inseamna ca este timpul pentru o reconversie profesionala. Pot fi multe motive pentru care sa iti doresti o reconversie profesionala, precum reducerea stresului, flexibilitatea, crestere salariala sau oportunitati de dezvoltare. Indiferent de motiv este important sa stii ce ar trebui...

Pauzele din viata

Tu cand ai luat ultima data o pauza? Ti-am pregatit cateva idei care te vor ajuta sa te deconectezi mai usor de rutina zilnica!

Top 5 joburi care nu vor dispărea în următorii 10 ani

Peste 3000 de oportunități de carieră la Angajatori de TOP Timișoara

Intrebarile cheie si raspunsurile castigatoare intr-un interviu!

Ai aplicat. CV-ul tau a atras atentia si urmeaza interviul. Pentru a te ajuta sa te pregatesti cat mai bine am intocmit o lista cu intrebarile intalnite frecvent si le-am analizat. In continuare, vom aborda intrebarile cheie care duc cel mai frecvent la pierderea punctelor.  

Interviu de angajare in Engleza - Afla tot ce trebuie sa stii

Ai aplicat la un job la una dintre companiile multinationale la care ti-ai dorit mereu sa lucrezi, iar recruiterul te suna si iti te intreaba: “Would you be comfortable with an english interview?”. Afla cum sa treci cu succes peste aceasta situatie!

Cum sa te pregatesti pentru interviul individual in cazul unui program de trainee, internship sau practica?

Ai trecut peste celelalte „probe de foc” ale procesului de recrutare pentru un program de trainee sa internship si ai fost chemat la interviul individual? Asta inseamna ca ai atras atentia angajatorului si ti se ofera o sansa sa arati ca tu esti candidatul potrivit. Iata cateva sfaturi cu privire la pregatirea ta pentru interviul individual.