Articole cariera

Caut Angajator
Visteon expune solutii avansate de electronica de bord la noul hub de dezvoltare din Timisoara

Visteon, singurul furnizor de autoturisme Tier 1 axat exclusiv pe sistemele electronice de pilotaj, a gazduit un eveniment "Open House" in luna iunie, pentru a prezenta tehnologiile avansate pe care noul centru de tehnologie al companiei din Timisoara le va sprijini. In cadrul evenimentului, vizitatorii - care au inclus un public larg format din ingineri, dezvoltatori de software si reprezentanti ai mediului...

Topul Celor mai doriti angajatori in 2019

Catalyst Solutions anunta rezultatele studiului Cei mai doriti angajatori pentru 2019.

Ofiter protectia datelor - tot ce trebuie sa stii

Care sunt responsabilitatile unui ofiter al protectiei de date?

Munca de acasa – cum te asiguri ca atingi maximul performantei tale?

Care mediu iti permite sa fii mai productiv: biroul de la job sau biroul de acasa?

Limbaje de programare de viitor

Limbajele de programare de viitor necesita stabilitate si bune practici pentru a putea sustine inovatiile care continua sa apara. Care vor fi acestea?

Cum iti completezi un profil de LinkedIn de 10?

Profilul tau de LinkedIn este un element important pentru succesul carierei tale si reprezinta, de cele mai multe ori, prima impresia pe care recruiterul, un client sau potential angajatori si-o formeaza despre tine.

Concediul medical, concediul de odihna si concediul prenatal

Toti salariatii din Romania au dreptul la concediu, fie ca acesta este concediu medical, concediul prenatal, concediul de maternitate sau concediu de odihna.

Ce faci cand nu mai poti?

Raspunsul in general pare unul simplu si il rostim instinctiv: „cand nu mai poti, mai poti putin” sau „cand nu mai poti, renunti”.

Vara aceasta iti gasesti job-ul potrivit! 850 de joburi si internship-uri la Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi

Daca esti student, masterand sau proaspat absolvent si esti in cautarea unui program de internship platit sau un job entry-level participa la Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi pana pe 16 august 2019.

Ghid de cariera: cum devii asistent farmacie?

Daca si tu te gandeai sa urmezi un astfel de parcurs profesional si ti-ar placea o cariera in rolul de asistent farmacie vei descoperi in acest articol toate lucrurile de care ai nevoie pentru a fi mai aproape de jobul dorit.