Articole cariera

Caut Angajator
Cum sa fii un angajat valoros pentru compania la care lucrezi

Iti doresti sa ai cea mai buna performanta posibila la locul de munca, insa nu stii care sunt pasii pentru a ajunge acolo? Iata care sunt cele mai importante aspecte de luat in considerare atunci cand iti doresti sa devii un angajat valoros pentru compania ta!

Cum sa te pregatesti pentru al doilea interviu cu angajatorul

Ai trecut cu bine de primul interviu cu angajatorul si ai emotii pentru etapa a doua? Iata care sunt sfaturile noastre care te vor ajuta sa iti asiguri jobul la cel de-al doilea interviu!

Modelul de scrisoare de recomandare - cum arata si cum sa il obtii?

Scrisorile de recomandare reprezinta o modalitate buna prin care potentialii angajatori si membrii ai comisilor de admitere pot obtine mai multe detalii despre candidati, despre abilitatile si punctele lor slabe. Dar cum obtii o scrisoare de recomandare?

Scrisoarea de motivatie - cum trebuie redactata?

Scrisoarea de motivatie sau de motivare acompaniaza de cele mai multe ori CV-ul si este modul prin care candidatul prezinta pe scurt cine este si de ce este potrivit pentru internshipul sau programul international (ex. Erasmus) la care aplica. Afla cum trebuie redactata aici.

Scrisoarea de intentie in engleza, franceza si germana

Continutul unei scrisori de intentie in engleza, franceza sau germana difera evident in functie de situatie. Dar, cu toate ca nu exista un continut standard, sunt cateva elemente de baza care nu pot lipsi din niciun astfel de document. Afla cum trebuie redactata.

Zile Libere legale 2023 - cum ne planificam vacantele?

Din cele 15 zile libere legale din 2023, 12 pica in timpul saptamanii. Cele 2 zile libere de Paste 2023 ne vor oferi un prim weekend prelungit cu Vinerea Mare (zi libera) si a doua zi de Paste. 

Model de CV

Daca nu aveti timpul necesar sa faceti un CV online sau pur si simplu doriti sa va trimiteti CV-ul direct angajatorului, va oferim un model de CV in limba romana care contine toate sectiunile de care aveti nevoie.  

6 carti care iti vor schimba viata profesionala in 2023

Te-ai intrebat vreodata care sunt cartile pe care trebuie sa le citesti atunci cand doresti sa te dezvolti personal si profesional? Noi am facut o selectie de 6 titluri cu care poti incepe si pe care nu le poti rata! Afla care sunt acestea!

Tot ce trebuie sa stii despre Perioada de Proba

In sfarsit! Ai ajuns la articolul potrivit daca te intrebi… Perioada de proba este obligatorie? In perioada de proba poti pleca fara preaviz? Cat dureaza perioada de proba la angajare?

CV-ul in germana – cum se completeaza?

Trebuie sa aplici pentru un job intr-o tara vorbitoare de limba germana sau sa te inscri intr-un program international precum Erasmus cu predare in germana? Atunci inseamna ca va trebui sa redactezi un CV in germana. Ce informatii trebuie sa includa un CV in germana completat?