Articole cariera

Caut Angajator
Fa-ti temele pentru un interviu online de succes

Intr-un proces de recrutare pregatirea este fundamentala pentru ambele parti, atat pentru recrutor cat si pentru candidat.

Prima zi remote la job

Daca ti-ai schimbat job-ul de curand si iti vei desfasura activitatea on-line inca din prima zi, iti prezint cateva recomandari care cu siguranta te vor ajuta sa te integrezi cu succes in cadrul companiei.

Ce cred angajatorii despre piata muncii din 2021?

Afla ce prognostic au companiile pentru piata fortei de munca din Romania in 2021.

Cum arata candidatii ideali pentru un job remote?

Chiar daca munca de la distanta poate suna ca un vis devenit realitate, adevarul este ca joburile remote nu sunt pentru toata lumea.

Despre locul profesiei in viata noastra

In ultima perioada, imi adresez mie insami adeseori aceasta intrebare: “Unde se afla PROFESIA in viata mea » ? Si cred ca nu la locul potrivit.

Care sunt schimbarile pe piata muncii din Romania in 2021?

Care sunt cele mai importante lucruri pe care un candidat/un angajat trebuie sa le stie despre piata muncii din Romania in 2021?

Despre varsta si de ce nu e un impediment in angajare

De curand am luat parte la un proces de recrutare in cadrul caruia am inteles un lucru esential despre varsta in angajare.

Zile Libere 2021 – cum arata calendarul sarbatorilor legale?

Pentru 2021 suntem optimisti, speram sa mergem in vacantele planificate si sa ne bucuram de weekend-urile prelungite.  

Sfaturi de la tata, pentru un start frumos in orice profesie

Cand eram la inceput de cariera, tata mi-a dat cateva sfaturi pe care le-am inteles, deslusit si, mai ales, probat, pe parcursul a 15 ani de experienta profesionala.

Consiliere in cariera. Ce urmeaza dupa finalizarea studiilor?

“La ce facultate mergi, ce vrei sa te faci cand cresti mare?” Prea mults presiune pentru un adolescent la final de liceu. Noi ti-am pregatit o lista de sfaturi care sa te lanseze in cariera sau sa te ajute sa-ti clarifici directia.