Stiri cariera

Caut Angajator
Sustainalytics cumpara GES International. Care sunt planurile pentru 2019?

Sustainalytics, cel mai mare angajator in domeniul economiei sustenabile din Romania si lider global in consultanta si cercetare pentru sustenabilitate a anuntat cumpararea GES International, furnizor de servicii de engagement, monitorizare si voting dedicate investitorilor.

7 abilitati esentiale pt o cariera in Finante-Contabilitate in 2019 - seminar online gratuit

Afla de la un manager de top din UK ce schimbari vor fi in 2019 si ce poti sa faci pt a fii competitiv.

CrowdStrike enters the Romanian market – join them in fighting cybercrime!

CrowdStrike, an AI-powered cybersecurity leader, specializing in endpoint protection and threat intelligence is opening a new Development Center in Romania.

Accenture extinde versiunea tutorialului de programare din cadrul Hour of Code 2018 la 15 limbi straine pentru a aduce programarea mai aproape de elevii din toata lumea

Pentru al patrulea an consecutiv, Accenture se alatura echipei Code.org pentru a sustine participarea la Hour of Code, o initiativa educationala globala care ajunge la peste 100 milioane de elevi, oferindu-le o ora de introducere in programare si informatica.

Ministerul Afacerilor Externe lanseaza Programul InternshipRO2019EU

45 de posturi sunt libere in cadrul internship-ului organizat de Ministerul Afacerilor Externe, in contextul pregatirii Romaniei pentru preluarea si exercitarea Presedintiei Consiliului Unirii Europene.

Top 40 cei mai doriti Angajatori din Cluj

1131 de respondenti din Cluj au stabilit topul celor mai doriti angajatori in acest judet, raspunzand la intrebarea deschisa: "Care este topul primelor 3 companii la care ai vrea sa lucrezi?".

Top 40 cei mai doriti Angajatori din Iasi

1053 de respondenti din Iasi au stabilit topul celor mai doriti angajatori in acest judet, raspunzand la intrebarea deschisa: "Care este topul primelor 3 companii la care ai vrea sa lucrezi?".

Top 40 cei mai doriti Angajatori din Timis

1440 de respondenti din Timis au stabilit topul celor mai doriti angajatori in acest judet, raspunzand la intrebarea deschisa: "Care este topul primelor 3 companii la care ai vrea sa lucrezi?".

Academia Bosch din Timisoara: un centru educational

Un punct forte al locatiei din Timisoara este reprezentat de procentul ridicat al angajatilor cu studii superioare, 98% fiind absolventi de universitate sau studenti. Bosch intelege importanta unei educatii bune a generatiilor viitoare, ca urmare se implica in mod constant in activitati care sustin relatia dintre mediul educational si cel de afaceri.

Bombardier Internal Career Development Fair – evenimentul in care specialistii Bombardier descopera diversitatea oportunitatilor de cariera din companie

Centrul Bombardier din Cluj-Napoca, producator mondial de avioane şi trenuri, promoveaza colaborarea si dezvoltarea proprilor angajati in cadrul departamentelor existente: Financiar, Resurse Umane, Achizitii, Operatiuni & Inginerie.