Stiri cariera

Caut Angajator
Topul Celor Mai Doriti Angajatori in 2018

Care sunt cei mai doriti angajatori ai anului 2018?

Kellogg’s, companie lider pe piata mondiala a cerealelor deschide o noua divizie in Romania

Kellogg’s, companie lider pe piata mondiala a cerealelor si a produselor alimentare gata de consum, a anuntat astazi deschiderea unei noi divizii in cadrul Centrului din Bucuresti. 

Vrei o cariera de manager sau un job in strainatate? Vino la Access MBA si cunoaste cele mai bune programe MBA pe 14 mai 2018

Intr-o singura zi poti discuta directorii de admitere de la zeci de programe MBA internationale. Vezi lista programelor participante.

16 pozitii de internship disponibile in cadrul JTI Romania

What do you think about an internship in a company certified for the fifth year in a row as a Top Employer Romania and Europe? 16 available positions cover various areas such as: corporate affairs & communication, trade marketing, data management, sales support operations, IT, treasury & accounting, human resources, production, engineering, continuous improvement, PPO.

20 de programe de Internship si Trainee la HeidelbergCement Romania

In cei 20 ani de cand este prezenta in Romania, compania HeidelbergCement s-a implicat activ in educatia tinerilor, printr-o serie de programe de formare. Multi dintre cei care s-au alaturat programelor de internship si trainee au devenit angajati in cadrul companiei.

London Stock Exchange Group (LSEG) deschide un Centru de Servicii pentru Afaceri in Bucuresti

London Stock Exchange Group (LSEG) a anuntat ca va deschide un nou centru de servicii pentru afaceri in Bucuresti.

100 days of HR powered by Temps - o ALTFEL de scoala pentru pasionatii de resurse umane

Te intrebi care ar putea fi valoarea ta adaugata in viitorul tau job? Inscrie-te la o ALTFEL de scoala in care vei intelege evolutia procesului de recrutare si transpunerea lui in dinamica companiei, implicit a pietei muncii. Vei invata despre transferul de cunostiinte, despre construirea si dezvoltarea competentelor, despre motivatie si multe altele.

Horia Brenciu in dialog cu studenti din sase centre universitare din tara

Horia Brenciu se va intalni cu tinerii din sase centre universitare din tara, in cadrul celei de-a 3 editii a evenimentului "Cum m-am recrutat? Povesti cu mine si despre tine".

Beneficiaza de bursa OMV Petrom si studiaza la una dintre cele mai bune universitati

Stiai ca poti urma Masterul la Universitatea Montan din Leoben, Austria? OMV Petrom iti ofera o bursa a studia la una dintre cele mai bune universitati in petrol si gaze. Descopera mai multe despre program din experientele traite de Antonia si Cosmin. Aplica si tu aici pana la data de 27 Aprilie 2018.  

Vara aceasta inscrie-te la Programul de Internship la Guvern 2018

Guvernul Romaniei deruleaza cea de-a 6-a editie a Programului de Internship la Guvern in aceasta vara si asteapta toti tinerii motivati,care isi doresc sa dobandeasca cunostinte practice in domeniu sa se inscrie. Afla care sunt pasii si ce surprize iti pregateste editia din acest an.