Stiri cariera

Caut Angajator
METRO te pregateste sa devii lider: trei programe pentru tineri

Inca din 2013 noi, la METRO, implementam programe speciale pentru tinerii dornici sa ne devina colegi. Suntem o companie sustenabila care investeste in tineri si in viitorul lor. In cateva cuvinte, vorbim despre trei programe: doua de management trainee (unul local si altul international) si unul de internship.

Start cariera in IT cu un job de super erou

Probabil ca fiecare din noi are un super erou preferat.  Viata de erou nu e usoara, e concurenta mare pentru titlul de “salvatorul lumii”. Asa ca marii eroii au inceput sa-si indrepte atentia unii spre altii si sa uite de dusmani. In Asseco SEE lucrurile stau diferit.

Conferinta Nationala CIO Council Romania – a VII-a editie. The Future of business in the AI economy

Ajunsa la a 7-a editie, Conferinta Nationala CIO Council Romania, un eveniment exclusivist dedicat comunitatii de CIOs/Head of IT, ofera participantilor o platforma unica de discutii si schimb de experiente, un forum transparent de identificare si solutionare a problematicilor reale ale CIOs si ale departamentelor IT alaturi de membrii asociatiei si de comunitatea de CIO.

The Era of Digital Finance

Afla ce trenduri digitale impacteaza domeniul financiar si cum se adapteaza marile companii la ele.

Kaufland Romania decide majorarea venitului minim in companie

Kaufland Romania, unul dintre cei mai mari angajatori privati de pe piata romaneasca, anunta majorarea venitului minim pentru lucratorii comerciali din magazine la 3.300 lei brut si actualizeaza pachetul de beneficii pentru angajati.

Inscrie-te la EESTEC Olympics!

Esti tanar student? Iubesti sa programezi si iti place provocarea? Atunci fii pregatit pentru ca EESTEC Olympics se intoarce in aceasta primavara cu cea de-a noua editie, pastrandu-si aceleasi atribute: concursul national cu cele mai mari premii din UPB!

Internship la Guvern 2019 - cum sa te pregatesti?

Vara aceasta te poti inscrie la Programul oficial de Interhsip al Guvernului. Afla cum te poti pregati si cum arata procesul de aplicare.

Care sunt cele mai cautate skill-uri in 2019?

Iti doresti un nou inceput in 2019 sau pur si simplu vrei sa te dezvolti continuu? Afla care vor fi cele mai cautate skill-uri in 2019, potrivit LinkedIn.

Studiu Noua Zeelanda - 4 zile de munca pe saptamana reduc nivelul de stres si cresc productivitatea

O firma din Noua Zeelanda care a testat conceptul saptamanii de lucru de 4 zile a descoperit ca angajatii erau mai fericiti la job si le-a crescut nivelul de productivitate cu 20%.

Hop on the EY Express

EY Express is a 5-days career accelerator with groundbreaking design. It provides the context and the tools required to dive into a new type of learning experience. Innovative learning strategies meet practical business insights from top-notch business professionals.