Compania Adient angajeaza 60 de operatori fara experienta


Adient isi mareste echipa de la Ploiesti cu 60 de operatori masina de cusut. Cei care sunt interesati de acest job trebuie sa stie ca nu au nevoie de experienta si ca vor incepe activitatea chiar de la 1 aprilie.

Ce beneficii vor avea noii angajati Adient?

Cei 60 de operatori care vor fi angajati vor avea parte de o perioada platita de instruire si adaptare la noul loc de munca, salarii atractive, bonusuri de performanta, ore suplimentare platite cu pana la 200 la suta, spor pentru orele de noapte, tichete de masa, transport gratuit, zile libere pentru evenimente speciale, dar si alte beneficii mentionate in contract.
 

Vezi posturile disponibile aici


“La Adient Ploiesti lucram produse de cea mai buna calitate, la preturi competitive, de aceea avem nevoie de noi colegi. Vestea buna pentru locuitorii orasului Ploiesti si din zonele limitrofe este aceea ca portile fabricii noastre sunt permanent deschise tuturor persoanelor dinamice, serioase si doritoare sa-si dezvolte o cariera in compania noastra”, afirma Carmen Barbulescu, director de Resurse Umane, ADIENT TRIM Ploiesti.


Mai mult, Adient nu angajeaza doar operatori masina de cusut, ci sunt in cautare si de noi colegi in echipele de Taiere (operator taietor textile) si Intretinere (electrician intretinere si reparatii, mecanic intretinere si reparatii, tehnician automatist).


Citeste si:

 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI