La Lidl Romania cel mai mic venit mediu lunar brut al unui angajat ajunge la 4.950 lei


Martisorul, aduce de 1 martie la Lidl Romania salarii mai mari angajatilor. De pilda, vanzatorii proaspat angajati vor avea un venit mediu lunar brut de 4.950 lei, adica aproximativ 2.900 lei net, venit care are in componenta salariul, tichetele de masa, primele anuale de Pasti si Craciun, bonusul anual, precum si diverse bonusuri si sporuri.


Intrucat compania Lidl Romania se ocupa permanent de imbunatatirea pachetului de beneficii si bonusuri pe care il ofera, angajatii activi ai companiei care vor lucra tot anul 2022 vor primi impreuna cu salariul pe luna februarie 2023, un bonus anual echivalent cu valoarea salariului de baza din luna aferenta.


Mai mult, compania crește numarul zilelor de concediu din primii ani de activitate la Lidl Romania pana la maximum 27 de zile. Aceste zile de concediu implica si sarbatorile de Pasti si Craciun, precum si ziua de nastere a angajatului.


De asemenea, tot in pachetul de beneficii, Lidl Romania ofera angajatilor pe langa asigurarea de sanatate privata, o asigurare de viata disponibila oriunde in lume. Aceasta asigurare de viata acopera atat cazurile de accident, de imbolnavire, cat si serviciile speciale, precum infectarea cu virusul SARS-CoV-2.


Desi s-ar putea crede ca aici se termina lista beneficiilor pe care compania o asigura angajatilor, Lidl Romania ofera abonamente la platforma Bookster, dar si oferte speciale la abonamente de fitness. In plus, oportunitatie de dezvoltare la locul de munca sunt nelimitate, angajatorul oferind sansa celor din echipa Lidl sa ia parte la cursuri speciale care sa ii ajute sa evolueze in cariera pe pozitii mult mai bine platite.

 

Citeste si:

 
 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania