Stiri cariera

Caut Angajator
Cele mai cautate specificatii la laptopurile pentru programatori

Iti prezentam cateva caracteristici esentiale pe care sa le aiba un laptop cu care poti lucra la cel mai inalt nivel. Pe bune!

Editie inedita la Top Talents

Anul acesta, Top Talents iti aduce o editie inedita, dusa la un alt nivel! Chiar daca conextul actual nu ne permite sa ne intalnim fizic, noi spargem barierele si traversam granitele direct de acasa, astfel ca ne dam intalnire online la cea de-a 13-a editie a evenimentului de renume dedicat tinerilor cu potential – Top Talents Romania Connected.

Junior Managers Program –2 open positions at Bosch Cluj Plant

The Junior Managers Program prepares outstandingly talented people in a practically oriented way to assume a leadership role in our organization. It is based on an individual program design, diverse further training opportunities, and an established mentoring system with experienced top managers.

Cariera in finante-conta? Decopera Targul Virtual ACCA pe 26 noiembrie

Job-uri si seminarii online sustinute de manageri de top in finante. Rezerva-ti gratuit locul.

HARMAN Romania continua dezvoltarea echipei de Telematica

HARMAN International, lider global in tehnologia connected car, continua dezvoltarea solutiilor de Telematica in centrul din Bucuresti.  In echipa de Telematica, programatorii HARMAN Romania construiesc ecosistemul connected car pentru cei mai mari producatori de automobile din lume. Nume de referinta din industria auto au implementat sistemul de Telematica realizat in Romania, iar tehnologia 5G va duce...

BEST Bucuresti anunta cea de-a 10-a editie a hackatonului BESTEM!
Stiri cariera

BEST Engineering Marathon (BESTEM) este un eveniment de tip hackathon care se va desfasura anul acesta in mediul online. Acesta aduna studentii pasionati de programare, din facultati tehnice precum Universitatea Politehnica din Bucuresti, Universitatea Bucuresti, Academia Tehnica Militara, Universitatea Romano-Americana si Academia de Studii Economice, oferind o experienta inedita prin probele propuse de companii.  

Participarea la competitii – Investitia ta din aceasta toamna pentru viitoarea cariera

Participarea la o competitie poate sa va aduca foarte multe beneficii. Daca inca va ganditi de ce este important sa va inscrieti si sa participati la competitii organízate de companii, regasiti mai jos 6 motive pentru care noi va recomandam sa va inscrieti in aceasta toamna.

Prima editie de NextGen Academy este sustinuta de BCR

BCR sustine 5 sesiuni live in perioada 17 Septembrie – 11 Noiembrie 2020 pe teme diverse si atractive precum: educatia financiara, brandingul personal, cariere in IT Banking sau management de proiect.

ASER | Maratonul de experiente din studentia ta
Stiri cariera

Asociatia Studentilor Economisti din Romania da startul inscrierilor in comunitatea unde studentia e la ea acasa. In perioada 28 septembrie - 11 octombrie, ia-ti abonamentul pentru maratonul momentelor de neuitat ce iti vor transforma anii de facultate intr-un serial in care tu esti personajul principal.  

Caterina si Cristian povestesc despre experienta GROW@HILTI

Tinerii recrutati anul trecut in programul GROW@HILTI impartasesc din experienta lor. Am stat de vorba cu acestia si am aflat pareri cu privire la procesul de selectie, dar si la activitatea din cadrul programului alaturi de echipa Hilti. Citeste mai multe...